Sulu Kumlama Makinası / Video

Sulu Kumlama Makinası

Sulu Kumlama Makinesi özgül ağırlığı 4 gr/cm3’den daha düşük olan kumlama sarf 
    malzeme ve su karışımını yüzeyde istenilen yüzey kalitesini elde edebilmek için yüzeye püskürten ve     püskürtme esnasında basınçlı havanın oluşturduğu vakum etkisine ilave olarak , özel tasarım 
    bulamaç püskürtme pompası sayesinde püskürtülen sarf malzemenin miktarının artırılıp azaltılabildiği     püskürtme sistemine sahip, CE belgeli ve tasarımı ile sıfır toz emisyonuna SAYKAR’a ait patentli
    sistemi tanımlamaktadır.

Operasyon

1)    Sağ taraftan kapaklı olan makinede, parçalar personel marifeti ile veya tavan vinci gibi taşıma ekipmanları ile yan kapak açılarak makine içerisine yerleştirilir. 

2)    Makine içerisine yerleştirilen parçaların kumlama işlemi personel tarafından eldivenler vasıtası ile manuel olarak yapılmaktadır. Parça tüm işlem boyunca paslanmaz döner tabla üzerinde rahatlıkla hareket ettirilerek işlem gerçekleştirilir.

3)    Makine standart düz döner tabla ile sevk edilir, İlave olarak Ağır kalıplar için eksenel döner tabla kullanılır. (Sayfa 9)

4)    Çalışma esnasında Sulu Kumlama sistemi kullanılan basınçlı havanın regülatör tarafından ayarlanmasının yanı sıra, kumun miktarını da ayarlamaya imkan veren pompa sistemine sahiptir.

5)    Makine çalışma esnasında otomatik olarak kullanılan sarf malzemenin geri dönüşüm sistemine dahil olmasını sağlayarak kesintisiz çalışma imkanı verir.

6)    Sarf malzeme değişim zamanında PLC ekran üzerinden kumanda edilen, makine temizleme ve boşaltma fonksiyonu sayesinde, personel tek tuş ile makine içerisindeki 100 litre hacmindeki sarf malzeme ve kum karışımını boşaltarak yeni sarf malzeme yüklenmesini sağlar.

Hedefler

        SK 1100 L S modeli ile özellikle alüminyum, paslanmaz çelik, pirinç gibi malzemelerin yanı sıra,  ,        toleransları hassas olan tüm kalıpların yüzey parlatma ve temizleme işlemlerinin sıfır toz emisyonu 
    ile     gerçekleştirilmesi hedeflenmektedir. Kapasitesi itibari ile 500 kg.’a kadar olan parçaların 
    makine içerisine tavan vinci ile yüklenmesine izin vermektedir.

Sistem Avantajları

    Sulu Bulumaç Püskürtme Sistemi
    Sıfır Toz Emisyonu (Kumlamaya bağlı meslek hastalıklarını tamamen ortadan kaldıran tasarım)
    Kuru Sistemlere Göre %40’a varan Sarf malzeme tüketim tasarrufu
    Tavan vinci ile yüklemeye uygun , ağır yük kapasiteli
    Otomatik yıkama ve boşaltma sistemi sayesinde kullanıcı dostu

 
 
 
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin