Y-YT001 kategorisinde ürün bulunamadı.
Benzer kategorideki diğer ilanlar listelenmektedir.

2500 Litre Pompa Donanımlı Yerüstü Dikey Yakıt Tankı

EMS | DYT2500

64.750 +KDV

14000 Litre Pompalı Kabinli Yakıt Tankı

EMS | KYT14000

164.900 +KDV

10000 Litre Pompalı Yakıt Tankı

EMS | KYT10000

133.900 +KDV

500 Lt 12&24 V Pompa Akü Beslemeli Kapasiteli Transfer Sistemli Yakıt Tankı

EMS | TSYT-500

55.900

35.000 Litre Kapasiteli Taşma Havuz Sistemli Pompalı Mobil Yakıt Tankı

EMS | HYYT35000

496.900 +KDV

35.000 Litre Kapasiteli Yerüstü Mobil Yakıt Tankı

EMS | EMS / KEPA-35

307.900 +KDV

50.000 Litre Kapasiteli Ekstra Güvenlikli Kepenk Sistemli Yakıt Tankı

EMS | KEP50000

419.900 +KDV

9000 Litre Yerüstü Pompa Donanımlı Dikey Yakıt Tankı

EMS | DYT9000

123.900 +KDV

Toplam 3 sayfa içerisinde 1. sayfayı görmektesiniz.

Yakıt tankı, adından da anlaşılabileceği üzere yanan yakıtın ya da kullanılacak olan yağların depolandığı araçlardan oluşmaktadır. Akaryakıt tankı ismiyle de anılmakta olan bu ürünler genellikle fuel oil, mazot, benzin ya da farklı türlerde yanıcı ve yanıcı olmayan yağların depolanmasını sağlamak için kullanılmaktadır. Ayrıca kullanım alanlarına göre çift cidarlı, tek cidarlı, izoleli yakıt tankı, izolesiz yakıt tankı gibi farklı çeşitlere sahip olması ile bilinmektedir.

Özellikle de akaryakıtlar, istenilen her yerde depolanamaz. Akaryakıtların koyulacağı depoların bazı standartlara sahip olması gerekmektedir. Örneğin lpg yakıt tankı, yüksek basınçlı olmalı ve havayla kesinlikle temas etmemelidir. Çünkü LPG olarak isimlendirilen gaz, uçucu bir özelliğe sahiptir. Bunun yanı sıra LPG’nin yanma ısısı da hayli düşüktür. Bu yüzden güneş gibi dış faktörlerden de iyi bir şekilde korunuyor olması gerekmektedir. Yakıt tanklarının ana ayrımı yeraltı yakıt tankı ve yerüstü yakıt tankı olarak öne çıkmaktadır.

Yeraltı Yakıt Tankı

Zaman zaman yeraltı akaryakıt tankı olarak da anılmakta olan bu ürün, isminden de kolayca anlaşılabileceği üzere yer altına yerleştirilen bir depodur. Yukarıda da belirtmiş olduğumuz gibi yakıtların saklama koşullarında bazı standartların göz önünde bulundurulması gerekmektedir. Bu standartlar, yakıt türüne göre farklılık göstermekle birlikte bazıları yeraltı yakıt tankı gereksinimi duymaktadır. Yeraltı akaryakıt tankı modellerinin yerleştirilmesi için tankı konacağı zeminin kazılması gerekmektedir. Yeterli kadar alanın kazılması ile birlikte akaryakıt tankı bölgeye yerleştirilebilir. Bu noktada, kazılan alan ihtiyaç ve istekler doğrultusunda beton ile kaplanabilmektedir. Bu tanklar, genellikle tek cidarlı ya da çift cidarlı olarak üretilmekte olup, dış kaplamaları da epoksi ya da zift kaplama şeklinde yapılabilmektedir. Bu noktada dikkat edilmesi gereken şeylerden birisi de yeraltı yakıt tankı ölçüleri düzgün bir şekilde alınmalıdır ve aynı şekilde uygulamaya konulmalıdır. Yapılabilecek herhangi bir hata tankın yerleştirilmesini zorlaştırmakta ve işlemlerin yapılmasına engel olabilmektedir. Benzin tankı gibi ihtiyaçlarınız olduğunda ihtiyacın neye yönelik olduğunu ve depolama için gereken şartları göz önünde bulundurarak, en uygun tankı seçmeniz gerekmektedir. Eğer bu konuda nasıl seçim yapmanız gerektiği hakkında tam olarak bilgi sahibi değilseniz, uzman ekiplerimizden yardım alarak kullanım amaçlarınıza en uygun modelleri tespit etmeniz mümkündür. Ayrıca firmamızla yapacağınız yeraltı akaryakıt tankı fiyatları hakkında da daha detaylı bilgiler edinebilirsiniz.

Yerüstü Yakıt Tankı

Akaryakıt tankı modelleri, bazı durumlarda şartlar ve mevzuattan dolayı yer üstünde konumlandırılmalıdır. Bu durumlarda kullanıcıların tercihleri yerüstü yakıt tanklarından yana olmaktadır. Alan konusunda herhangi bir sıkıntı yaşanmayan yerlerde ve mobil istasyonlarda en sık tercih edilmekte olan yakıt tankı olarak öne çıkmaktadır. Tankın konulacağı zeminin öncelikle beton ile sağlamlaştırılması gerekmektedir. Sağlam bir zemine oturtulan tanklar, daha sonra çevresel etkenlerden korumak adına etrafı telle çevrelenir. Gerekli bağlantılarında yapılması ile birlikte yerüstü yakıt tankları, tamamen kullanılabilir bir hale gelmektedir. Yerüstü yakıt tankı siparişi vermeden önce yakıt tankının kullanım amaçlarınıza tamamen uygun olduğundan emin olmalısınız. Çünkü akaryakıt depolamak için bazı mevzuatlara uygun bir şekilde hareket etmeniz gerekmektedir.

Tek Cidarlı Yakıt Tankı

Yakıt tanklarında cidar, tankın dış bölmesini oluşturmakta olan katmana verilen isimdir. Eğer tankın dış kısmını oluşturmakta olan sac bölme tek katlı ise bu tanklara, tek cidarlı ismi verilmektedir. Bu tankların yer üstünde kullanımında taşma kabı, yer altındaki kullanımlarında ise beton bir havuz oluşturulmaktadır. Bu sayede herhangi bir sızıntı durumunda, çevreye verilebilecek zararlar minimuma indirgenmiş olur ve çevre dostu bir depolama sağlanmış olur.     

Çift Cidarlı Yakıt Tankı

Çift cidarlı yakıt tanklarında, sacdan yapılma dış bölümü oluşturan katmanlar çift katlıdır. Daha basite indirgemek gerekirse tankın dış bölmesinin üzerine bir bölme daha eklenmektedir. Böylelikle daha dayanıklı yapıya sahip bir depolama tankı elde edilmiş olur. Tanklara kaçak takip sistemi takılarak, daha güvenli bir hale getirilebilmektedir. Diğer yandan aynı tek cidarlı tanklarda olduğu gibi beton havuz ya da taşma kabı kullanılarak doğaya verilecek bir zararın önüne geçilir. Çift cidarlı yakıt tankı modellerinde isteğe ve ihtiyaca bağlı olarak siyah sac ve paslanmaz sac arasında tercih yapılabilmektedir.

 

Isıtıcılı Yakıt Tankı

Bazı yakıt tankı modellerinde depolanan yağ ya da akaryakıtın hava şartları gibi faktörlerle donmaya yaklaşması ve akışkanlığını kaybetmesi nedeniyle ısıtıcı bulunmaktadır. Isıtıcılı yakıt tankı, içeride bulunan yakıtı ısıtarak yakıtın incelmesini ve akışkanlığını kaybetmemesini sağlamaktadır. Isıtıcılar genelde fuel oil gibi ağır yakıtların depolandığı tanklarda tercih edilmektedir. Tanklarda demir borudan imal edilmiş olan serpantin ısıtıcı kullanılabileceği gibi ısıtma ihtiyacı elektrikli rezistanslarla da kolayca sağlanabilmektedir. Web sitemizde yer alan ürün portföyünden ısıtıcı özelliği bulunan akaryakıt tankı fiyatları hakkında da detaylı bilgiler edinmeniz mümkündür.

Silindirik ve Prizmatik Yakıt Tankları

Yakıt tankları zaman zaman yapım ve kullanım şekilleri nedeniyle silindirik ya da prizmatik bir yapıya sahip olabilmektedir. Yer altı uygulamalarda mukavemet açısından silindirik tanklar tercih ediliyor. Ancak yer üstünde ise prizmatik tanklar daha avantajlı olarak kabul edilmektedir. Düşük bir alan kullanımı ile daha yüksek bir kapasite sunması nedeniyle yer üstü uygulamalarda daha başarılı sonuçların alınmasını sağladığı söylenebilir. Prizmatik tank yapımında dikkat edilmesi gereken bazı unsurlar bulunmaktadır. Bu tankların içerisinde kesinlikle bir gergi çubuğu ya da tankın sağlamlığını arttıracak bir takviyeye yer verilmelidir. Aksi takdirde tanklarda şekil bozukluğu veya şişmelerin oluşması muhtemeldir. Bu durumda zamanla tankı kullanılamaz bir hale getirecektir.

Dip Yakıt Tankları

LPG yakıt tankı gibi çeşitli ürünlerin yer aldığı bu portföydeki ürün çeşitliliği arasında dip yakıt tankları da yer almaktadır. Genellikle zeminin yetersiz olduğu fakat yükseklik açısından bir sıkıntının olmadığı yerlerde kullanılmakta olan modellerden oluşmaktadır. Bu yakıt tanklarının montajı esnasında zeminin güçlendirilmiş olması şarttır ve tank zemine sabitlenmiş olmalıdır. Tankın oturduğu zemini güçlendirmek adına genellikle beton tercih edilmektedir.

Mobil Yakıt Tankı

Mobil yakıt tanklarının sağladığı en büyük avantaj ikmal kolaylığıdır. Bu nedenle maden sahaları gibi yakıt transferi ihtiyacının yüksek olduğu yerlerde kullanılmakta olan bir ürün olarak değerlendirilebilir. Ayrıca lojistik açısından da oldukça başarılı akaryakıt depolama tankları olarak bilinmektedir.

İzolasyonlu Yakıt Tankı

İzolasyonlu yakıt tankı, depolanan yakıtları donma gibi etkenlerden korumak adına kullanılmakta olan bir yakıt tankıdır. Yakıtın akışkanlığının düşmemesi ve depolanan yakıtın donmasının önüne geçmek için kullanılmaktadır. Bu uygulamada, yakıt tankının dışı cam yünü ya da taş yünü gibi maddeler ile kaplanmaktadır. Ayrıca bu izolasyon katmanının üstüne bir tane daha sac katman eklenmesi de mümkündür. İç kaplamaların yoğunluğu ve kalınlığı hava şartlarına göre değişiklik gösterebilmektedir.

Akaryakıt Tankı Fiyatları

Yeraltı akaryakıt tankı fiyatları gibi konular birçok kullanıcının en çok merak ettiği şeyler arasında yer almaktadır ve kullanıcılar bu sorularına cevap ararlar. Endüstriyel amaçlarla, yakıt depolamak amaçları ile kullanılmakta olan bu tankların fiyatları tank tipine göre farklılık göstermektedir. Ayrıca yeraltı akaryakıt tankı ölçüleri de fiyata doğrudan etki etmekte olan bir diğer unsur olarak göze çarpar. Boyut, iç hazne gibi unsurlar doğrudan fiyata etki etmektedir. Diğer yandan, tek cidarlı bir tankın çift cidarlı tanklara göre daha ucuz olduğunu söylemek mümkündür. Çünkü çift cidarlı tankların imalatında duyulan malzeme ihtiyacı çok daha yüksektir.

Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin