2 Ton 50 Metre Irgat Sistemleri Yer Vinci

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1

İlan No: #00244875
Kategori: Yer Vinci
Marka: Güney Lift
Model Tipi: GMS-YV02
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Evliyaçelebi Mah. / Tuzla / İstanbul
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Kredi Kartı

Satıcıyla iletişim kur

Güney Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Danışman : Güney L.

Yer Vinç Sistemleri Genel Bilgiler;

 

* TÜM MODELLERİMİZDE TALEBİNİZE UYGUN KAPASİTELERDE VE HALAT ÖZELLİKLERİNDE ÜRETİM YAPILMAKTADIR. AYRICA TEK VEYA ÇİFT TAMBURLU, YATAY-KARE ŞANZUMAN TİP ,  ELEKTRİKLİ-MANUEL VE OPSİYONEL OLARAKTA İNVERTER SİSTEMLİ ( ÇİFT HIZLI ), UZAKTAN KUMANDALI,KILAVUZ SİSTEMLİ  VEYA TALEP ETTİĞİNİZ ÖZELLİKLER EKLENEBİLMEKTEDİR.

*    Kaldırma motoru VOLT veya GAMAK markadır.
*    Oturaklı Yer Vinçlerimizde CE ve TSE belgeleri bulunmaktadır.
*    Halatlarımız FEC 80 kaldırma normuna uygundur.
*    Redüktör ve dişli grubu Işıl işlemden geçirilmektedir.
*    Vinçlerimiz Enerjisi 380 volt olup Özel isteğe bağlı olarak 220 volt üretimimizde bulunmaktadır.
*    Kanca blok PIN 15401 sıcak dövme çelikten yapılmaktadır.
*    Vincimizde sesli ve görüntülü alarm sistemi mevcuttur.
*    Kaldırma grubunda manyetik fren sistemi bulunmaktadır.
*    Panomuzda faz koruma mevcuttur.
*    Çift hız ve uzaktan kumanda opsiyoneldir.
*    Oturaklı vinçlerimiz Kolay montaja sahip olup kullanmış olduğunuz raylara göre ayarlanabilmektedir
*    Vinçlerimiz Sigortalı taşımacılık ile Türkiye’nin her yerine anlaşmalı,
ambar ve kargolar ile sevk edilmektedir
*    Oturaklı yer vinçlerinde olan taleplerinizi; kapasite , kaldırma yüksekliği ve kullandığınız ray ölçülerini belirterek [ URL HIDDEN ] adresine göndermeniz durumunda ayrıntılı teklifimizi
tarafınıza verebiliriz.

Yer Vinç Sistemi

Kolayca montajı yapılabilen bu Oturaklı Yer Vinçleri teknik bakımı da çok kolaydır, Çeşitlere göre fren manyetik ve diskli frenler işlevliği ile hareket esnasındaki vincin yumuşak şekilde duraklama sistemi bulunmaktadır. Böylece emniyetli kaldırma ve taşıma sağlanır. Sessiz çalışır, gürültü yapmaz. Ayrıca oturaklı yer vincinin uzun ömürlü olması da en çok tercih edilen sebeplerindendir. Bu sabit askılı vinçler GÜNMAK adı altında Avrupa standartlarına uygun üretilen Vinç kaldırma makineleri arasındadır.
Tavan vinçleri, vince askılı Kablolu kumanda ile kontrol edilir. Talep ile uzaktan kumanda da bu tip vinçlere bağlanır edilebilir. Vinç Uzaktan Kumanda Çalışma mesafesi 100 metredir.

Gamak-Volt Motor:

Tek fazlı daimi devre kondansatörlü genel amaçlı elektrik motorlarında 71 yapı büyüklüğünden 100 yapı büyüklüğüne kadar, 3 fazlı asenkron elektrikli motorlarda 63 yapı büyüklüğünden 160 yapı büyüklüğüne kadar üretim yapmaktadır. Güç bazında bakıldığında ise; alçak gerilim serisinde 0,12 kw dan 18,5 kw ya kadar üretim imkanıyla sanayinin ihtiyaçlarını her haliyle karşılamaktadır.

Redüktör Dişlisi:

Redüktör bir dönme hareketinin devir-tork oranını dişliler yardımıyla değiştiren dişli sistemidir. Vites kutularıyla birlikte dişli çark düzeneklerinin paralel dişli dizilerinin bir elemanıdır. Yapısal bakımdan redüktörler, gövde içine yerleştirilmiş dişli çarklar, miller, yataklar v.b. gibi parçalardan oluşan sistemlerdir. Akademik olarak tanımı: Elektrik motorlarının yüksek dönüş hızlarını makineler için gerekli olan dönüş hızlarına düşürmek için tasarlanan kapalı dişli düzenekleridir. Daha önce de değindiğimiz gibi redüktör de bir dişli çark sistemidir bu yüzden de kullanım amaçları aynıdır. Bu amaçları aşağıdaki gibi sıralayabiliriz.

*İki döndürülen elemandan oluşan sistemlerde bu iki eleman arasında devinim bakımından bağımsızlık sağlamak.

*Çeşitli dönme yönleri elde etmek,

*Çeşitli konumlarda bulunan miller arasında devinim ve güç iletmek,

*Küçük bir hacimde büyük bir çevrim oranı elde etmek,

Manyetik Fren:

Değişik ölçülerde motorlar için maksimum frenleme torku sağlamaktadır. Soğutmalı tip frenlerde, frenleme esnasında meydana gelebilecek ısının dışarı atılmasında etkili rol oynayarak fan balatasının aşınmasını minimum seviyeye indirmesini sağlar. Aynı zamanda motorun geç ısınmasını sağlar. Elektromanyetik sargı kaliteli malzemeden oluşan bobin kalıbı üzerine polyester eklemelidir. Frenlerdeki tüm parçalar elektrolize kaplamalı olup korozyona karşı dayanıklılık özelliği bulunmaktadır. Fren balata diskleri 1050 imalat çeliği kalitesinde üretilmiştir. Frenler DC ile çalışmaktadır. Tüm parçaları CNC tezgâhlarında işlem görmektedir. Frenlerde ses düzeyi 70 desibelin altındadır.

Kılavuzlu Yivli Tambur:

Özel çelik alaşımından oluşan vinç tamburları, çelik halatın sarıldığı vinç parçasıdır. Üzerindeki yivler sayesinde halat sarımı yaparken yuvalara sırasıyla giren çelik halatların bir bölgeye toplanması ve aşınması engellenir. Tambur, motordan gelen elektriğin redüktörün döndürmesi ile hareket eder.

Oturaklı Yer Vinç Sistemi
Çok amaçlı kullanıma uygun Güney vinç havada sabit monte veya NPI demirinde şaryo ile ya da halk dilinde kedi diye tabir edilen aparat ile manuel dört hareketli olabilir.

Havaya asma uygunluğu yoksa makara sistemi ile çalışabilir.
Kullanım mesafesine göre halat boyu 60 metreye kadar Ayarlıdır.

Taşınabilir ve pratik kullanımdan dolayı inşaat, şantiye, mühendislik firmaları kuyucular, bacacılar asansör firmaları tekstil firmalarında özellikle lüvert kaldırmada ve tüm sektörlerde yük asansörü olarak kullanılabilir.

Oturaklı Yer Vinçler
Tavan monoray halatlı vinçler, istenildiğinde sabit askılı vinç olarakta kullanılmaktadır. Buna bağlı olarak bu tip çelik halatlı vinç sistemleri kaldırma yüksekliğine göre sabit askılı rayda yürüme yapabilen vinç sistemleri de üretimlerimizde bulunmaktadır. Bu tip halatlı vinçler yük asansörlerinde ve yük platformlarında kullanılmakta olup istenildiğinde yer kablo çekme vinci olarak yaklaşık 1000 metre yük çekebilir.

Ürüne Ait Belgeler
CE Belgeli
Kalite Sertifikası
TS EN 13001-1:2015
AB 13001 Kalite Belge
Garanti Belgesi
Yük Sertifikası

uzaktan kumandalı vinç 2 ton 50 metre ırgat yer vinci sistemi elektrikli yer vinci çift tamburlu vinc güney lift yer vinci
2 Ton 50 Metre Irgat Sistemleri Yer Vinci
2 Ton 50 Metre Irgat Sistemleri Yer Vinci Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Kargo Fiyat Bilgi Listesi
Ülke Para Birimi En Düşük Kargo Fiyatı En Yüksek Kargo Fiyatı
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin