30 Kg Fiyat Hesaplayan Baskül (28X35 Cm)

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00125382
Kategori: Fiyat Hesaplamalı Baskül
Marka: Tem
Model Tipi: TY-80
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: 15 Gün
Konum: Madenler Mah. / Ümraniye / İstanbul
Satış Detayı: Vade Olur, Kredi Kartına Taksit, Havale / EFT, Kredi Kartı

Satıcıyla iletişim kur

Temshop Makina

Temshop Makina

Danışman : Doruk İ.

TEM TY-80

30 Kg Meb-Lcd Fiyat Hesaplayan Baskül (28x35 Cm)

 

Baskül

Hepimizin evlerinde bulunan basküller halk arasında “tartı” olarak da bilinmektedir. Evlerimizin vazgeçilmezi olan basküller ağırlık ölçen bir alettir. Banyo terazileri diye de adlandırıldığı olur.

 

Basküller hemen her yerde, düz zeminler üzerinde kullanılabilir. Evlerin dışında eczanelerde, hastanelerde ve sağlık ocakları ya da kliniklerde kullanılmaktadır. Kişilerin vücut ağırlığını ölçmelerinde ve kilo kontrolü yapmalarında büyü önemi olan basküller yaygın bir şekilde kullanılmaktadır.

 

Basküller bir platform şeklindedir ve içinde bir ibre bulunur. Baskülün üzerine çıkıldığı an, zeminde duran platform aşağı doğru bir harekette bulunur ve kaldıraç mekanizması ibreye ilettiği ağırlığımızın ne kadar olduğunu gösterir.

 

Basküllerle insan vücudunun ağırlığı ölçülebildiği gibi aynı zamanda cansız nesnelerin de ağırlıkları ölçülebilir. Ancak bu nesnelerin baskülün ağırlık sınırlarını aşmayan ve platformunun üzerine koyulabilecek kadar uygun olması gerekiyor. Aksi halde yanlış sonuçlar vermekle kalmaz basküle zarar da verebilirsiniz.

Transpalet Basküller

Vücut analizi yapan cihazlar olarak da kullanılan ve isimlendirilen basküller gelişen teknolojinin de yardımıyla son derece teknolojik özelliklere sahiptir. Günümüzdetranspalet baskül çok çeşitlilik göstermektedir. Bunlardan bazıları, kişinin vücudundaki yağ ölçümünü yapabildiği gibi, kas kütlesini de ölçebilmektedir. Birçok yeni baskül çeşidinde artık kişinin vücudunda bulunan su miktarını da ölçen çeşitler mevcuttur. Bu tip analizler yapan makinelerin özellikle diyet yapan ya da kilosunu kontrol altında tutması gereken kişiler açısından önemi büyüktür.  Doktor baskülü diye geçen basküller dışında, cam yüzeyli, değişik kilogram sınırlamaları bulunan mekanik ya da dijital çeşitleri de bulunmaktadır.

 

Çok sayıda seçenek sunan transpalet basküller, cam, metal, çelik, dayanıklı plastikten yapılabildiği gibi, farklı renklerde ve desenlerde de bulunmaktadır. Hemen hemen her markette, alışveriş merkezlerinde, eczanelerde satılan basküllerden almak istediğinizde dijital, mekanik ya da analiz yapan modellerden birini tercih edebilirsiniz.

banyo terazisi 30 kg fiyat hesaplayan baskül 30 kg hesaplayan baskül fiyat hesaplayan baskül tem ty-80 baskül meb-lcd baskül
30 Kg Fiyat Hesaplayan Baskül (28X35 Cm) Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Kargo Fiyat Bilgi Listesi
Ülke Para Birimi En Düşük Kargo Fiyatı En Yüksek Kargo Fiyatı
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin