2 Başlıklı Zayıflama Güzellik Makinası

325.000
+KDV Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00168808
Kategori: Zayıflama Cihazları
Marka: Bio Cosmetic
Model Tipi: HIFEM-EMT
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Çarşı Mah. / Kartal / İstanbul
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Bio Cosmetic

Bio Cosmetic Çetin Çakır

Danışman : Bio C.

Bio Cosmetic HI-EMT Zayıflama Güzellik Makinası

 

HI-EMT'nin elektromanyetik alanı (Yüksek yoğunluklu aralıklı antrenman) motor sinir hücrelerini hedefleyebilir ve kas kasılmasını doğrudan uyaran aksiyon potansiyelini oluşturabilir.

"Yatarken egzersiz yapabilirsiniz" denilebilir.

30 dakikalık tedavide kas, genel egzersizle elde edilemeyen yüksek frekans ve yoğunlukta 30000 kez büzülür! Kasın nihai kasılması büyük miktarda enerji kaynağına ihtiyaç duyar, bu nedenle kasın yanındaki yağ hücreleri de tüketilir, doğal apoptoza ve etkili yağ kalınlığının azalmasına yol açar.

HI-EMT'nin neden olduğu kas hareketi sadece vücudun diğer eklemlerine veya kemiklerine zarar vermekle kalmaz, aynı zamanda karın veya kalça kaslarını etkili bir şekilde güçlendirir, kas liflerinin sayısını ve hacmini arttırır: sadece vücut çizgisini daha belirgin hale getirmekle kalmaz , "denizkızı hattı", "yelek hattı" daha açıktır.

Otolog kasları sürekli olarak genişletmek ve daraltmak ve kasın iç yapısını, yani kas fibrillerinin büyümesini (kas büyümesi) ve yeni protein üretmek için aşırı eğitim yapmak için HI-EMT (Yüksek Enerji Odaklı Elektromanyetik Dalga) teknolojisini kullanma kas yoğunluğunu ve hacmini eğitmek ve arttırmak için zincirler ve kas lifleri (kas hiperplazisi).

HI-EMT teknolojisinin% 100 aşırı kas kasılması büyük miktarda yağ ayrışmasını tetikleyebilir, Yağ asitleri trigliseritlerden parçalanır ve yağ hücrelerinde birikir.

Yağ asitlerinin konsantrasyonları çok yüksektir, bu da yağ hücrelerinin apoptoza neden olmasını sağlar. birkaç hafta içinde vücudun normal metabolizması ile atılır.

Bu nedenle, ince güzellik makinesi aynı zamanda kasları güçlendirebilir ve artırabilir ve yağları azaltabilir.

Tedavi etkisi

1) Tıbbi araştırmalar, bir tedaviden sonra etkili bir şekilde% 16 kasını artırabildiğini ve aynı zamanda% 19 yağ azaltabildiğini göstermektedir.

2) Karın kaslarının çalıştırılması, yelek hattının şekillendirilmesi / kalça kaslarının çalıştırılması, şeftali kalçalarının oluşturulması / karın eğik kaslarının çalıştırılması ve denizkızı hattının şekillendirilmesi.

3) Rektus abdominis nedeniyle gevşeyen karın kaslarının iyileştirilmesi ve yelek hattının şekillendirilmesi.

Özellikle doğumdan sonra rektus abdominis ayrılması nedeniyle artan göbek çevresi ve gevşek bir göbeği olan anneler için uygundur.

4) Alt pelvik taban kas dokusunun kollajen rejenerasyonunu aktive etmek, gevşemiş pelvik taban kaslarını sıkın, idrar infiltrasyonu ve inkontinans problemini çözün ve dolaylı olarak vajinal sıkma etkisini elde edin.

5) Egzersiz, ana çekirdeğin karınları (rektus abdominis, dış oblik, iç oblik, enine abdominis) ve küçük çekirdeğin gluteus maksimusu dahil olmak üzere çekirdek kaslarını güçlendirir.

Çekirdek kas grupları omurgayı koruyabilir, gövde stabilitesini koruyabilir, doğru duruşu koruyabilir, atletik yeteneği geliştirebilir ve yaralanma şansını azaltabilir, tüm vücuda yapısal destek sağlayabilir ve genç bir vücut oluşturabilir.

6) Bir tedavi yöntemi: yağ hücresinin apoptoz oranı% 92'dir;

Dört tedavi yöntemi: Ortalama karın yağ kalınlığı% 19.0'dır (4.4 mm).

Karın yağının ortalama kalınlığı% 18.6'dır (4.3 mm). Ortalama bel çevresi 1.4 inç kaybetti. Ortalama karın kas kalınlığı% 15.4

Beş ila sekiz tedavi kursu: Ortalama karın yağ kalınlığı% 19.2'dir (3.4 mm).

Ortalama karın kas kalınlığı% 15.8'dir.Applications

1) Hedeflenen kas eğitimi "ince olmalı" Kadınların kilo vermeleri için her zaman bir sorun vardır - göğüsler kaybetmeden nasıl kilo verilir?

Diyet hapları almak, yemek değiştirmek veya egzersizi güçlendirmek ne olursa olsun, kilo vermek göğüsler de dahil olmak üzere genel kilo kaybına neden olacaktır!

İnce güzelliğin farklı parçalar için özel kas geliştirme modelleri vardır, böylece kalçalarınızı kaldırabilir, uyluk yağını, ince kolları azaltabilir ve göğsünüzü kaybetmeden karın kaslarını artırabilirsiniz.

2) ne tür bir popo olursa olsun, ince güzellik olabilir, seksi kalça değiştirmenize yardımcı olabilir

3) Gizliliğin sıkılığını ve esnekliğini geri yükleyin

HI-EMT teknolojisini kullanarak, alt pelvik taban kas dokusunun kolajen rejenerasyonunu aktive edin, rahat pelvik taban kasını sıkın ve kas kontrol derecesini kapsamlı bir şekilde geliştirin.

Non-invaziv, ağrısız, non-invaziv, non-invaziv, radyasyon olmayan, termal olmayan teknoloji, kompakt alt özel, pantolon çıkarmaya gerek yoktur ,sıfır utanç, sıfır ağrı ve konfor, kolay geri yükleme özel yerin gizliliği.

4) rektus abdominis ayrılmasını geliştirmek için non-invaziv teknoloji

Doğumdan sonra "annenin karnına" sahip olmak normal olmayabilir! Annelerin% 60'ında doğumdan sonra rektus abdominis ayrımı vardır.

Fetüs büyüme döneminde karın kaslarını açma fırsatına sahip olduğundan, destek kaybı organların düşmesine neden olur, bu da göbek, sırt ağrısı, kabızlık ve hatta doğumdan sonra idrar sızıntısı, günlük yaşamı etkiler gibi sorunlara neden olur. .

Rektus abdominis'in ayrılması gerçekleştiğinde, geleneksel yuvarlanan egzersiz sadece karın kaslarını daha açık hale getirecektir.

Bununla birlikte, rektus abdominis'in laparotomi ile sütürü, büyük travması ve yavaş iyileşmesi nedeniyle iyi bir strateji değildir.

Sadece HI-EMT, doğum sonrası kadınlara invaziv olmayan teknoloji getirir ve doğum sonrası anneler için rektus abdominis ayrılması sorununu çözer.

En son MRI manyetik rezonans ve BT bilgisayarlı tomografi tıbbi çalışmaları, rektus abdominis ayrılmasının HI-EMT sonrası ortalama% 11 azaldığını, yağ% 19 ve kas büyümesini% 16 azalttığını doğruladı. doğumdan sonra aynı zamanda kilo vermek ve sağlığı korumak.

5) Kas hareketinin sınırlarının ötesinde aşırı kas eğitimi, karın kasları ve denizkızı hattı olması kolay

İnce güzellik makinesi, motor nöronları doğrudan uyarmak için HI-EMT teknolojisini kullanır ve kas liflerinin yaklaşık% 100'ünün aktif olmasına neden olur.

Yağ hücrelerini verimli bir şekilde yakabilir ve metabolizma yoluyla salgılayabilir; Aynı zamanda, kas dokusunu ve protein zincirlerini hızlı bir şekilde artırabilir, kas kalınlığını ve yoğunluğunu artırabilir ve kasları hızlı bir şekilde güçlendirebilir ve erkeklerin kolayca mükemmel karın kaslarına ve denizkızı hatlarına sahip olmalarına izin verebilir.

avantaj

1) Patentli soğutma sistemi

● Patentli soğutma teknolojisi sayesinde dayanıklıdır.

● Sürekli soğutma teknolojisi, tedavi kafasının yüksek sıcaklık üretmemesini sağlayarak çıkış gücünü çok kararlı hale getirir.

● Pazar manyetik dalga enstrümanları genellikle sadece 2.5-3.0 Tesla, manyetik incelik 7 Tesla kadar ayarlanabilir,

Mükemmel dengeli sürekli enerji çıkış oranı piyasadaki vücut geliştirme ekipmanında kesinlikle suskun.

2) Akıllı özel eğitim tasarımı

3) 5 çeşit Spor modu

● HIIT - Yüksek yoğunluklu aerobik yağ azaltma egzersiz modu

● Hipertrofi - Kas güçlendirme eğitim modu

● Güç - Kas gücü eğitim modu

● Combo 1: HIIT + Hipertrofi Kas güçlendirmek ve yağ azaltmak için eğitim modu

● Combo 2: Kas ve kas gücünü güçlendirmek için Hipertrofi + Kuvvet Antrenmanı modu

4) Adım egzersiz programı

Manyetik inceliğin tüm frekans prosedürleri, gerçek egzersizin hissine ve etkisine göre tasarlanmıştır.

30 dakikalık temel plan şunları içerir: 1 dakikalık bir "gerdirme modu", 5 dakikalık bir "ısınma modu", dört 5 dakikalık "egzersiz modu" ve 4 dakikalık "serin mod" ayarlanır.

Her grup temel olarak, her bireyin farklı amaçları için frekans ve yoğunlukta en iyi sonuçları sağlamak üzere tasarlanmış, ağırlık çalışması için ideal, adım adım bir yapılandırmadır.

 

Zayıflama Güzellik Makinası Teknik Özellikleri

 

Güç Gerilimi 220V 50 / 60Hz         Güç tüketimi 2.3KVA

Manyetik dalga Çıkış yoğunluğu 0-7 Tesla      Stimülasyon nabzının şekli HI-EMT

Darbe 300μs       Boyut Boyut (Yükseklik x genişlik x derinlik) 57 * 51 * 135 (cm)   ağırlık 65KGS

Bir kez çalışma Germe: 1 dakika

ısınma-up: 5mins

Antrenman (Ağırlık çalışması): 5 dakika

Antrenman (Ağırlık çalışması) güçlü: 5dk

egzersiz ((Ağırlık çalışması) güçlü +: 5dk

egzersiz ((Ağırlık çalışması) güçlü ++ 5dak

soğutma (soğutma modu): 4dk

Bir tedavi süreci 4 kez, her işlem 30 dakikadır, her zaman aralığı yaklaşık 2 gündür.

Tedavi sonucu 1-2 dersten sonra,% 16 kas kazancı,% 21 yağ azaltma

2 Başlıklı Zayıflama Güzellik Makinası Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Kargo Fiyat Bilgi Listesi
Ülke Para Birimi En Düşük Kargo Fiyatı En Yüksek Kargo Fiyatı
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin