Pnomatik Transfer Baskı Presi (38X38 Cm) Tempress TP-V10,0P

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00125396
Kategori: Pnomatik Transfer Baskı Presi
Marka: Tempress
Model Tipi: TP-V10,0P
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: 15 Gün
Konum: Madenler Mah. / Ümraniye / İstanbul
Satış Detayı: Vade Olur, Kredi Kartına Taksit, Havale / EFT, Kredi Kartı

Satıcıyla iletişim kur

Temshop Makina

Temshop Makina

Danışman : Doruk İ.

TEM TP-V10.0P

Pnomatik Transfer Baskı Presi (38X38 CM)

ÖZELLİKLER :

EKONOMİK MODEL !

*2 YIL GARANTİ

*380X380mm BASKI ALANI MAKSİMUM BAŞINÇ 471 Kg @ 6 Bar

*DİJİTAL PID TİP ENDÜTRİYEL TERMOSTAD ±2°C ÇALIŞMA HASSASİYETİ

*0 - 999 SANİYE MİKRONTROLÖRLÜ SESLİ UYARI ÖZELLİKLİ ZAMAN SAYACI

*HER YÖNE HAREKETLİ ÜST TABLA İLE SİLİKON PAD KULLANMADAN FARKLI KALINLIKTAKİ MATERYALLERE BASKI İMKANI

*500mm ALT-ÜST TABLA ARASI MESAFE

*KALİTELİ PNÖMATİK EKİPMALAR İLE GÜVENİLİR HASSAS BASINÇ AYARI VE ÇOK UZUN ÖMÜR

*PROFESYONEL KULLANIMA UYGUN TASARIM GÜNLÜK  4000 ADETE KADAR BASKI KAPASİTESİ

*220-230 VAC 50-60 Hz BESLEME VOLTAJI

*2000 Watt ISITICI REZİTANS GÜCÜ

*SÜNGER KAPLI ALT TABLA VE ALÜMİNYUM KORUMA TEFLONU

*T-SHIRT,JEANS,PUZZLE,METAL PLAKALAR vb. HER TÜRLÜ TRANSFER BASKI ÜRÜNÜNE UYGUN TASARIM

 

AKSESUARLAR :

*ÇABUK BAĞLANTI UÇLARI TAKILMIŞ 5m FLEX HAVA HORTUMU

*OPSİYONEL 400X500mm BASKI ALANI

 

Transfer Baskı Presi

Transfer baskı presi, kumaş yüzeylere, cam, seramik gibi zeminlere, kalem, bardak altlığı, kupa, fincan gibi nesnelere baskı yapmayı kolaylaştıran bir baskı makinesidir. Günümüzde son derece yaygın bir kullanım alanına sahiptir.

Son on yıldır pek çok sektörde transfer baskı presi kullanılmaya başlanmıştır. Bu baskı yöntemiyle çalışan çok sayıdaki sektör kendi tasarımlarını ürünlere basmakla kalmayıp aynı zamanda kendi reklamlarını da yapmaktadırlar. Reklam açısından da son derece ekonomik ve işlevsek olan transfer baskı presleri en çok endüstriyel sektörlerde kullanılmaktadır. Hemen hemen her tür kumaşa uygun baskı yapabilen pres çeşitleri olması ve baskıların hızı, kalitesi ve maliyetinin de düşük olması çok tercih edilmesinde en büyük nedenlerden biri haline geliyor. İlaç firmaları ya da hediyelik eşya satan firmalar da bu baskı yöntemiyle iş yapmaktadırlar. Küçük işletmelerin en sık kullandığı baskı tekniği bu yöntemdir. Gündeme ait yazıların ya da resimlerin olduğu tişörtler, sevdiklerinin fotoğraflarının basıldığı kupalar ya da tabaklar gibi pek çok üründe uygulanmaktadır.

Transfer baskı presleri genelde çok yer kaplamayan makineler olduğundan bu anlamda her yerde de kullanılabilir durumdadır. Bu sayede hem işgücü hem de işlem maliyeti epeyce düşmektedir.

Baskı preslerinde baskı yapmak oldukça kolaydır ve atık su derdi olmadığı gibi enerji tasarrufu yapmasıyla da önemli bir ayrıcalığa sahiptir. Tabi su tasarrufu yaptığını da söylememiz gerek. Bu arada pek çok baskı çeşidini rahatlıkla yürütebileceği gibi, öte yandan çok ince detayları olan işlemeciliği yüksek desenleri de gayet kolay bir şekilde basabilir. Transfer baskı presi sayesinde metal yüzeylere de baskı yapılabildiği gibi, ahşap zeminlere de baskı yapılmaktadır. Her türlü lazer ya da süblimasyon tekniklerini kolayca uygulamaya olanak tanır. Dayanıklı ürünledir ve yapılan baskı da son derece dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Birçok pres makinesinin en az 2 yıl garantisi bulunaktadır.

Taş Presi

            Taş presi makineleri özel tasarlanmış baskı işlemlerinde bize büyük kolaylıklar sağlayan makineler içerisinde yer almaktadırlar. Dikilmiş ürünler üzerinde baskı yapabilmek amacı ile kullanılabilen taş presi makineleri basınç ve ısı yardımı ile çalışmaktadırlar. Bu makine kullanımını masa üzerinde gerçekleştirebilirsiniz. Ürün üzerinde işlem uygularken sağa sola hareket etmeniz gerektiği durumlarda özel hareket butonları aracılığı ile bu isteğinizi gerçekleştirebilirsiniz. Hassas ısı ile çalışan bu makine aracılığı ile harika baskılar gerçekleştirebilirsiniz.

            Taş presi makineleri ile baskı bakımından normal baskı makinelerine göre daha güçlü baskı işlemleri yapabilirsiniz. Bunun sebebi makinelerde yer alan özel tandem pistonlardır. Alüminyum ve rezistans özellikleri bulunan bu makineler uygulama yaptıkları ürünün her bölgesinde eşit ısı ve basınç özelliği uygulayarak harika baskılar elde etmenize yardımcı olmaktadırlar. Makinede yer alan alt çene parçaları değiştirilebilir özelliktedir. Bu makineler aynı zamanda ayak sistemlerinden ayrılarak da daha rahat bir şekilde kullanılabilme özelliğine sahiptirler.

            Taş presi makinelerinden bazıları elektrikli bazıları ise buharlı ısıtmalı olabilmektedir. Bu makinelerle baskı yapmanın haricinde boncuk yapıştırma ve tela yapıştırma uygulama işlemlerini de gerçekleştirebilmektesiniz. Tela ve kumaş farklılıklarını göze alarak baskı ayar işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Baskı ayarı el ile ayarlanabilir özelliktedir. Bu makinenin ısısını termostat’tan yararlanarak kontrol edebilir ve pres kapatma işlemini ayak pedalı ile gerçekleştirebilirsiniz. Bu makinelerdeki ısı ve basınç sistemlerinin en önemli faydası hatasız ve zaman kaybına uğramadan ürün elde etmenize yardımcı olmasıdır.

 

transfer baskı presi pnömatik pres makinesi 38x38 cm baskı presi termostatlı transfer presi tempress transfer baskı presi
Pnomatik Transfer Baskı Presi (38X38 Cm) Tempress TP-V10,0P Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Kargo Fiyat Bilgi Listesi
Ülke Para Birimi En Düşük Kargo Fiyatı En Yüksek Kargo Fiyatı
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin