İlan No: | #00165749 |
Kategori: | Tamburlu Kumlama Makinesi |
Marka: | Abana Makina |
Model Tipi: | TKM 700 |
Ürün Tipi: | Satılık |
Ürün Durumu: | Sıfır |
Menşei: | Türkiye |
Teslim Durumu: | Stokta Var |
Konum: | Ziya Gökalp Mah. / Başakşehir / İstanbul |
Kısa Detay: | Yıl Garantili |
Satış Detayı: | Görüşülür |
700 mm Ayrı Filtre Tamburlu Kumlama Makinası
Abana Makina TKM 700, yüksek verimlilik ve pratik kullanım sunan bir çözümdür. Toplu üretim yapan işletmelerde, küçük ve orta boyutlu metal parçaların kumlanması için ideal olan bu makina, kompakt tasarımı ve kolay kurulumu ile dikkat çeker. Tamburlu Kumlama Makinası, genellikle dövme, döküm, pres ve ısıl işlem sektörlerinde, özellikle pürüzlendirme ve yüzey temizliği işlemleri için tercih edilir. Bu makina, otomatik kumlama işlemiyle yüksek verimlilik sağlar ve daha az yer kaplayarak, üretim alanlarında büyük avantajlar sunar.
Makinenin tambur çapı 700 mm olup, 18 mm lastik bant ile kaplanmış tambur, küçük boyutlardaki parçaların güvenli bir şekilde kumlanmasını sağlar. Tamburun dönme motoru, 2,2 kW güç üretir ve 8 d/dk hızda çalışarak parçaların hızlı ve verimli şekilde kumlanmasını mümkün kılar. Bu özellik, özellikle yoğun üretim hatlarında zaman kazanılmasına yardımcı olur. 300 kg kapasite ile yüksek miktarda parçayı aynı anda kumlama işlemi gerçekleştirebilir, bu da makinenin verimliliğini artırır.
Makine, güçlü 7,5 kW motor ile çalışan 1 adet türbin ile donatılmıştır. Türbin çapı 380 mm olup, her bir türbinde 6 adet palet bulunur. Bu yapı, kumlama işlemi sırasında parçaların her yüzeyine eşit miktarda kum püskürterek, mükemmel bir temizlik sağlar. Türbin motoru, 3000 d/dk hızda çalışarak yüksek kumlama performansı sunar. İç kısmı Hardox 500 malzeme ile kaplanmış olan tambur, aşınmalara karşı son derece dayanıklıdır ve uzun ömürlü kullanım sunar. Bu, makinenin bakım ve onarım ihtiyacını azaltarak, operasyonel maliyetlerin düşmesini sağlar.
Makinenin elevatör motoru, 2,2 kW gücünde olup, dakikada 93 devir hızla çalışır. Bu motor, kumlama işlemi sırasında malzemeleri yüksek verimlilikle taşır ve kesintisiz bir iş akışını destekler. Ayrıca, 3 kW radyal fan motoru kumlama işlemi sırasında oluşan tozları etkili bir şekilde emerek çalışma alanının temizliğini sağlar.
Makinenin filtre sistemi, 2 kartuşlu jet pulse sistemine sahiptir ve şoklama özelliği ile etkin bir şekilde tozları ayırır. Bu sistem, hem kumlama sırasında oluşan kirleticilerin havaya yayılmasını engeller hem de makinenin verimliliğini artırarak sürekli temiz bir çalışma ortamı oluşturur. Siklon sistemi, sarf malzemeyi tozdan ayırarak, verimli bir filtrasyon sağlar. Ayrıca, seperatör sistemi sarf malzemeyi, tozdan ve türbinde birikmesini engelleyecek büyük parçalardan ayırır. Bu özellikler, makinenin uzun vadede yüksek performansla çalışmasını sağlar.
Makine, Schneider marka tam otomatik elektrik panosu ile donatılmıştır. Bu sistem, tüm makine fonksiyonlarının kolayca kontrol edilmesini sağlar. Yükleme ve boşaltma işlemleri, manuel veya otomatik seçenekleriyle yapılabilir. Bu esneklik, makinenin farklı üretim hatlarına adapte olabilmesini ve kullanım kolaylığını artırır. İsteğe bağlı olarak projelendirilebilen otomatik yükleme ve boşaltma sistemleri, büyük üretim hatlarında zaman kazandırır.
700 mm Ayrı Filtre Tamburlu Kumlama Makinası ayrıca kompakt yapısı sayesinde az yer kaplar. Makine yerleştirme ebatları, 2500 x 2500 x 2500 mm (genişlik x derinlik x yükseklik) olarak belirlenmiştir, bu da dar alanlarda bile kolayca kullanılmasını sağlar. Kumlama makineleri için gereken alan minimaldir, böylece daha fazla alan üretim için kullanılabilir.
Bu makina, döküm parçalarının temizlenmesinden, sıcak dövme parçalarının tufallerinin alınmasına kadar birçok endüstriyel alanda etkili bir şekilde kullanılır. Ayrıca, eski parçaların revizyonu ve baskı yaylarının geriliminin alınması gibi özel uygulamalar için de idealdir. Otomatik kumlama işlemi ve güçlü filtreleme sistemi ile mükemmel bir temizlik ve verimlilik sağlar.
Özellikler |
Açıklamalar |
Tambur Çapı |
700 mm |
Tambur Bant Şekli |
18 mm lastik bant |
Tambur Döndürme Motoru |
2.2 kw – 8 d/dk |
Kapasite |
300 Kg |
Türbin Sayısı |
1 Adet |
Türbin Palet Sayısı |
6 Adet (Her bir türbinde) |
Türbin Çapı |
380 mm |
Türbin Motoru |
7.5 kW – 3000 d/dk. |
Tambur İç Kısım |
İç Kısım Hardox 500 malzeme ile döşenecektir. |
Elevatör Motoru |
2,2 kW – 93 d/dk. |
Fan Motoru |
3 kW radyal fan |
Filtre |
2 kartuş 2 şoklama jet pulse sistemli filtre |
Toplam Motor Sayısı |
4 Adet |
Makine Yüksekliği |
3300 mm |
Makine Boyası |
Gri (7021) ve Kırmızı |
Pano |
Schneider Tam Otomatik sistem |
Yükleme Boşaltma |
Manuel veya Otomatik (İsteğe göre projelendirilir.) |
Motor Grubu |
Abana, ELK, Gamak, Volt Motorları gullanılmaktadır. |
Siklon |
1 Set (Sarf malzeme ile tozu ayırır.) |
Seperatör |
1 Set (Sarf malzemeyi tozdan ve türbine kaçabilecek parçalardan ayırır.) |
Makine Yerleştirme Ebatları |
2500x2500x2500 mm (genişlik x derinlik x yükseklik) |
Ülke | Para Birimi | En Düşük Kargo Fiyatı | En Yüksek Kargo Fiyatı |
---|