Halı Çırpma Makinesi Dass Duster-M 2600

223.000 -235.000
KDV DAHİL Min. Sipariş 1 Adet,

İlan No: #00241429
Kategori: Halı Çırpma Makinası
Marka: Dass
Model Tipi: Duster-M 2600
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Halkapınar Mah. / Konak / İzmir
Satış Detayı: Havale / EFT, Kredi Kartı, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Dass Global

Dass Global Makina Anonim Şirketi

Danışman : Dass G.

4000 Lt/Dakika Halı Çırpma Makinesi Dass Duster-M 2600

Dass Duster-M 2600 modeli halı toz alma makinesi, dakikada 4000 litre emiş gücü ve 80 litre toz torbası kapasitesine sahiptir. 450 kg makine ağırlığı, motor gücü nedeniyle oluşabilecek sarsıntıları engelleyerek dayanıklılık sağlar. Halı toz alma makinesi, toplam gücü 5,5 kW olan ve ihtiyaca göre 4,20 metre, 3,20 metre ve 2,70 metre ölçülerde üretilen halılardan toz alabilen bir temizlik makinesidir.

Halı toz alma makinesi özellikleri ve fiyatları hakkında daha fazla bilgi almak için bizimle iletişim kurabilirsiniz. Genellikle otomatik halı yıkama makinelerine girmeden önce halıda bulunan katılaşmış kirleri temizleyerek daha iyi bir yıkama işlemi sağlayan bir işlem öncesi temizlik makinesi olarak kullanılırlar. Bir kişi saatte 300 metre halı işleyebilirken, enerji tüketimi bir saatte 500 metrekare halıda 9 kW'dır. İş güvenliği tedbirleri gereği, makinelerimiz sadece uygun şartlarda verimli ve üstün koruma prensibiyle çalışabilir.

Makinenizin uzun ömürlü olması ve en önemlisi çalışanların güvenliği için işletmenizin elektrik tesisatının iş güvenliği kurallarına uygun olması önemlidir. Halı toz alma makinesi ve diğer tüm makinelerin kullanıldığı işletmelerde, topraklama hattı ve kaçak akım röleleri düzenli olarak kontrol edilmelidir. Halı toz alma makinesi, mümkünse işletmenizin kapalı, izole edilmiş bir bölümünde havalandırma sistemiyle birlikte kullanılmalıdır. Bu, halılardan çıkan tozun yıkanmış halılara yapışmasını önleyecek ve işletmenizin gerçek temizliği yakalayarak kalıcı hale getirecektir.

halı çırpma makinesi halı toz alma makinesi 4000 lt/dakika emiş gücü dass duster-m 2600 halı temizlik makinesi dass marka halı çırpma makinesi
Halı Çırpma Makinesi Dass Duster-M 2600 Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Kargo Fiyat Bilgi Listesi
Ülke Para Birimi En Düşük Kargo Fiyatı En Yüksek Kargo Fiyatı
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin