Roll Form Makinesi İmalatı

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00190964
Kategori: Roll Form Makinası
Marka: Gee Makine
Model Tipi: G-FM001
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Çerkeşli Köyü / Dilovası / Kocaeli
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Gee Makine

Gee Makine Teknolojileri Sanayi Ticaret A.Ş.

Danışman : Mustafa B.

Gee Makine

 

Roll Form Makinesi İmalatı

 
Ürün Açıklaması:
 
Roll form makineleri; metal rulo şekillendirme makinesi, metal sac şekillendirme makinesi, metal şekillendirme makineleri veya sac bükme makinesi olarak da adlandırılan, en yaygın olarak sarılmış çelik uzun metal şeritlerden spesifik konfigürasyonlar üreten makinelerdir. Çoğu uygulamada, parçanın gerekli kesit profili, roll forming makinelerinin metali gerektiği gibi bükmesi için özel olarak tasarlanmıştır. Roll forming makinesi rulo şekillendirme dışında, malzeme kesme ve rulo delme de dahil olmak üzere bir dizi metal işleme görevi görür.
 
Hassas Üretim Mükemmel ve ince detaylara sahip sonuç ürünler elde edin!
Standartları Aşın İhtiyacınıza uygun roll form makinesi tasarımı!
Satış Sonrası Destek GEE Makine, müşterilerine sunduğu her ürünün %100 arkasındadır!

ROLL FORM MAKİNELERİ İLE RULO ŞEKİLLENDİRME TEMELLERİ VE RULO ŞEKİLLENDİRME SÜRECİ

Temel rulo şekillendirme makinesi ya da roll forming makinesi dört ana parçaya ayrılabilen bir yapıya sahiptir. İlk bölüm, malzemenin yüklendiği giriş bölümüdür. Malzeme genellikle tabaka biçiminde eklenir veya sürekli olarak bir bobinden beslenir. Bir sonraki bölüm, istasyon silindirleri, rulo oluşumunun gerçekleştiği, metal sac şekillendirme işleminin başladığı istasyonların bulunduğu yerdir. Metal, işlem boyunca roll form hatlarında makaralar arasında ilerlerken şekillenir. İstasyon silindirleri sadece metali şekillendirmekle kalmaz; aynı zamanda roll form makinelerinin ana itici gücüdür.

Sac şekillendirme makinesinin bir sonraki bölümü, metalin önceden belirlenmiş bir uzunluğa kesildiği kesme presidir. Son bölüm, bitmiş ürünlerin roll form makinesinden bir makaralı konveyör veya tezgaha aktarıldığı, elle kontrol edilen çıkış istasyonudur.

YÜKSEK TEKNOLOJİ ROLL FORM MAKİNELERİ İLE HIZLI GELİŞİM

Günümüzde roll form makineleri (rulo şekillendirme makineleri), bilgisayar destekli program tasarımlarına sahiptir. CAD / CAM sistemlerini rulo oluşturma denklemine dahil ederek, metal şekillendirme makinelerinin maksimum potansiyellerinde çalışmalarına olanak tanırlar. Bilgisayar kontrollü programlama, roll forming makinelerine ürün kusurlarını yakalayan, hasar ve israfı en aza indiren dahili bir “beyin” sağlar.

ROLL FORM MAKİNELERİ VERİMLİ ENERJİ KULLANIMINI ARTIRIR!

GEE Makine‘nin uzman ekibi tarafından tasarlanıp üretilen roll forming makinelerinin sunduğu en önemli avantajlardan biri de verimli enerji kullanımıdır. Ürettiğimiz yüksek teknoloji roll form makineleri malzemeyi ısıtmak için fazladan enerji harcamazlar; metal, oda sıcaklığında şekillenir.

Metal sac, rulo şekillendirme süreci de kontrol edilebilir bir işlemdir ve değişken sürelere ihtiyaç duyan projelere göre uygulanabilir. Roll form makineleri ile metal şekillendirme yöntemi hassas ve mükemmel sonuç ürünler için en ideal yöntemdir. GEE Makine, Türkiye’nin en iyi roll form makinesi üreticisi olma hedefine ulaşmak için uzman ekibi ile belirlediği kalite standartlarından şaşmadan çalışmayı sürdürmektedir. 

Roll Form Makinesi İmalatı Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Kargo Fiyat Bilgi Listesi
Ülke Para Birimi En Düşük Kargo Fiyatı En Yüksek Kargo Fiyatı
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin