100 m3/Saat Mobil Beton Santrali

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00162656
Kategori: Mobil Beton Santrali
Marka: Plusmix
Model Tipi: 100m3/H
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Hemen Teslim
Konum: Dağyaka Mah. / Kahramankazan / Ankara
Kısa Detay: 1 Yıl Garantili
Satış Detayı: Vade Olur, Leasing'e Uygun, Havale / EFT, Hibe Destekli Ürün

Satıcıyla iletişim kur

Plusmix Beton Santralleri

Plusmix Beton Santralleri İş. Mak. İml. İnş. İth. İhr. ve Dış Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Kadir G.

100 m3/Saat Mobil Beton Santrali 

Stoktan Hemen Teslim! Plusmix 100 m³/saat mobil beton santrali, yüksek verimlilik ve esneklik sağlayan bir beton üretim tesisidir. Sabit beton santrallerine göre birçok avantaj sunan bu mobil sistem, tüm ekipmanları treyler şasesi üzerine monte edilmiş olup, tamamen mobil bir yapıya sahiptir. Bu özellik, mobil santrali düşük kurulum maliyetleri ve hızlı işletmeye alma gibi önemli avantajlarla donatır. Büyük temel beton kaidelerine ihtiyaç duymadan, yalnızca çimento silosu için küçük bir temel gereksinimi ile kurulum maliyetlerini minimuma indirir. Sabit beton santrallerinin kurulumu 10-15 gün sürerken, Plusmix mobil beton santrali sadece 2 günde kurularak, işletmeye alınabilir. Ayrıca, kompakt tasarımı sayesinde ekipmanların bakımı kolay ve hızlıdır, bu da işletme maliyetlerini düşürür.

Plusmix Single Shaft Mikser, karışımın homojenliğini en kısa sürede sağlamak için ikili spiral karıştırıcı kol dizaynına sahiptir. 37*2 kW GAMAK elektrik motorlu YILMAZ redüktör tarafından tahrik edilen bu mikser, istenilen kalitede betonu üretmek için tasarlanmıştır. Mikser, maksimum 110 mm boyutundaki agregaları karıştırabilir ve enerji kesintilerinde beton karışımını manuel olarak boşaltma olanağı sunar. Zincir tahrik sistemi, bakım ve servis işlemlerini kolaylaştırır. Mikser şaftı ve keçeleri düşük maliyetli, hızlı ve kolay kullanım imkanı sunarken, ILC (İtalyan) otomatik merkezi yağlama sistemi sayesinde operatör hataları minimize edilir.

Ana agrega bunkeri, 4 gözlü yapısı ve toplam 50 m³ kapasitesi ile büyük projelerde bile yüksek performans sunar. 5 mm St-37 sacdan imal edilen bunker, pnömatik silindirler ve İtalyan vibratörlerle donatılmıştır. Agrega kantarı ise 3.000 kg tartım kapasitesi ile yüksek hassasiyetli ölçümler yapar ve dijital kontrol paneli üzerinden izlenebilir. Mikser besleme bandı, 1.000 mm eninde ve 13.000 mm uzunluğunda olup, yüksek dayanıklılık için EP125, 4 kat kauçuk kaplama ile üretilmiştir.

Su kantarı, çimento kantarı ve katkı dozajlama sistemi, yüksek hassasiyetli KELLY Load-Cell yük tartım hücreleriyle donatılmıştır ve bu sistemler sayesinde, üretimde maksimum doğruluk sağlanır. Operatör kabini, 2 mm St-44 sacdan imal edilmiş olup, yüksek düzeyde termal izolasyon sağlar. Ayrıca, opsiyonel olarak TV ve kamera sistemi ile donatılabilir.

Mobil beton santralinin ana treyler şasesi, IPE 220 St-44 profilden imal edilmiştir ve yüksek taşıma kapasitesi sunar. Treylerin nakliye ölçüleri, en: 2.980 mm, boy: 18.620 mm ve yükseklik: 4.010 mm'dir. Çift akslı makas sistemi ve dayanıklı lastiklerle donatılmıştır. Tüm metal yüzeyler, kaynaklı imalat sonrası kumlanmış ve astarlanarak son kat boya ile kaplanmıştır.

Plusmix mobil beton santrali, tam otomatik kumanda paneli üzerinden çalışır. İleri seviye PLC programları ve hata kontrol algoritmaları sayesinde, maksimum kapasitede yüksek tartı ve dozaj hassasiyetleri elde edilir. Operatör paneli, tüm parametre ayarlarını, reçeteleme ve kalibrasyon işlemlerini yapabilme olanağı sunar. Ayrıca, bilgisayarla kumanda ve kontrol (SCADA) sistemi, tüm kumanda ve kontrol işlemlerini, raporlamaları ve arıza bildirimlerini bilgisayar ekranından izleme imkanı sağlar. SCADA yazılımı ile uzaktan bakım ve müdahale mümkündür.

Daha İyisi İçin: Bizden Fiyat Almadan Beton Santrali Almaya Karar Vermeyin!

100M3/H Mobil Beton Santrali
100 m3/saat mobil beton santrali plusmix mobil beton santrali mobil beton santrali avantajları düşük kurulum giderleri kolay kurulum ve işletmeye alma
100 m3/Saat Mobil Beton Santrali Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Kargo Fiyat Bilgi Listesi
Ülke Para Birimi En Düşük Kargo Fiyatı En Yüksek Kargo Fiyatı
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin