100/120 Kg Plastik Boru Üretim Makinesi

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1

İlan No: #00149366
Kategori: Plastik Boru Üretim Hattı
Marka: Karakuş Makina
Model Tipi: KM-BT002
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: 60 Gün
Konum: Atalar Mah. / Kartal / İstanbul
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Karakuş Geri Dönüşüm Makina Plastik San. ve Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Fatih K.

Plastik Boru Üretim Makinesi 

Bir müşteri olarak Plastik boru makinesi alırken öncelikle ihtiyaç duyulan borunun ve istenilen kapasitenin hangi makinanın üreteceği ve teknik özellikleri incelenerek makine tercihi yapılmalıdır. Makine tercihi yapılırken aşağıda belirteceğimiz unsurlar göz önünde bulundurulmalıdır.

Bu unsurların sırası şöyledir. Ana motor un şanzımana uyumlu olması ve istenilen kapasiteye uygun olması ve vida kovanın Şanzımana uyumlu olması ilk dikkat edilmesi gereken unsurdur.  Vida kovan hammaddeye uygun bir şekilde dizayn edilmesi gerekmektedir. Ayrıca Plastik boru makinesi alırken elektrik aksamının bu kapasite doğrultusunda toplanması gerekmektedir.

İstenilen ürünün sağlıklı bir şekilde elde edilebilmesi için kalıp ve kafa sisteminin kalibre ve havuz ile bir birine bağdaşması en büyük ektendir. İhtiyaç duyulacak boru ölçülerine göre  üretilecek olan borunun zamanında soğuması için vakum havuzu tercihi yapılmalıdır.

Vakum havuzunda dikkat edilmesi gereken ilk etkenlerden bir tanesi vakum havuzunda bulunan ekipmanlardır.  Bu ekipmanlar vakum pompası, su pompası , su fıskiyeleri dir. Bunların bir biri ile bağdaşması istenilen boru ve kapasite için önemlidir. Bu sayede kaliteli boru üretimi gerçekleşmiş olacaktır.

Çekici palet ünitesinin ekipmanları istenilen boru ve kapasiteye göre uyumlu olması gerekmektedir. Bunlar kısaca bahsedecek olur isek çekici motorlu redüktörleri, çekici lastikleri, zincirler, elektrik aksamı istenilen boru ebatlarını üretmek için yeterli kapasitede olması gerekmektedir. Çekici paletin üretim yaparken boruyu kesinlikle ezmeden çekerek testere ünitesine ulaştırması gerekmektedir.

Testere ünitesi de yine yukarında bahsettiğimiz gibi ekipmanlarının istenilen boru ebatın ve istenilen kilo kapasiteyi karşılayacak sistemde olması gerekmektedir. Kısaca bahsetmek istersek eğe, testere motoru, ileri geri mekanizmalar ve pnömatik sistemin gerekli kapasitede olması gerekmektedir.

Sargı makinası ise ünitenin son parçasıdır. Bu ürün boruyu düzgün sarmalı üst üste sarmamaları borunun hızı ile senkro bir şekilde çalışmalıdır. Eğer bu şekilde çalışmaz ise boru sağlıklı bir şekilde sarılamaz. Bu şekil boru satışı sağlıklı olmaz.

Karakuş Makine olarak geçmişten gelen tecrübelerimizle Plastik Boru Makinesi Alırken nelere dikkat etmeliyiz başlığıyla anlatmaya çalıştık. Yukarıda bahsettiğimiz unsurlar doğrultusunda makine alımı yapılmalı aksi takdirde istenilen boru üretimi yapılamaz ve müşteri memnuniyeti sağlanamaz.

Plastik Boru Üretim Makinesi Teknik Özellikler:

MODEL 

        60/24

75/34

90/34

Burgu boyu /LD

1440

2550

3000

Motor gücü / Engine powel

30 KW

75 KW

110 KW

Rediktör oranı / Reducerrate

1/10

1 / 10

1/ 10

Burgu devri /  Drill revolutıon

100 d/d

100 d/d

100 d/d

Silindir soğutma sistemi / Cylinder cooling system

4

6

6

Tesis edilmiş elk. Gücü / İnstalled electric powel

50 KW

100 KW

160 KW

Kapasite / Capacity

100/ 120 KG

200 / 250 KG

450 / 500 KG

boru üretim makinası
plastik boru üretim makinesi boru üretim hattı uygun çapa boru makinesi müşteri talep boru makinesi karakuş plastik boru makinesi
100/120 Kg Plastik Boru Üretim Makinesi Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Kargo Fiyat Bilgi Listesi
Ülke Para Birimi En Düşük Kargo Fiyatı En Yüksek Kargo Fiyatı
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin