Ahşap Freze Profil İşleme Makinası

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00240077
Kategori: Ahşap Profil İşleme Makinası
Marka: Weinig
Model Tipi: Powermat 2400
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Göztepe Mah. / Beykoz / İstanbul
Kısa Detay: 0 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Ligno Makine

Ligno Makine San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Ligno M.

Ahşap Freze Profil İşleme Makinası

 Endüstriyel seri üretimdeki ürün çeşitliliği çok büyük. Bununla birlikte, hangi pazara hizmet vereceksin, Powermat 2400'de her zaman doğru makine konseptine sahip olacaksınız. Powermat 2400, çok vardiyalı günlük kullanımın zorlu gereksinimleri için hem yüksek performanslı bir platform hem de mükemmel esneklik sunar. Bu, çok çeşitli agrega, araç ve besleme hızı çözümlerine sahip modüler bir sistem tarafından sağlanır. Modüler tasarım ve çok sayıda seçenek, en çeşitli uygulamaları mümkün kılar.
 
10 m/dk 'da kiriş ekme veya 100 m/dk 'da çıta üretme; 4,000 dev/dk veya 12,000 dev/dk'ya kadar gereksinimlerinize uygun ideal Powermat 2400'yi oluşturabiliriz. 12,000 dev/dk'ya kadar mil devirleri, birleştirme teknolojisi ve güçlü besleme sistemleriyle sistem, efsanevi WEINIG yüzey kalitesinde seri üretimi için optimum koşullar sağlar. Powermat 2400, profil oluşturma alanında gerçekten en son teknoloji üründür. 

  Powermat 2400, bağımsız bir makine olarak yüksek talepleri zaten karşılıyor. Ancak tüm potansiyel çok daha büyük olabilir. Makineyi PowerMech otomasyon sistemiyle yükselterek verimliliği önemli ölçüde artırabilirsiniz. PowerMech modülleri, maksimum kârlılık ve optimum üretkenlik için en önemli noktalardır. İşlevsel birimler, bir giriş veya çıkış sisteminden tarama ve taşıma ile paketleme ve yığmaya kadar değişir. Yüksek otomasyon seviyesi ile Powermat 2400'inizin inanılmaz özelliklerinden ne kadar yararlanmak istediğinize karar verebilirsiniz. 

 

WEINIG Powermat serisi şunları sağlar: 

  • Yenilikçi makine teknolojisi
  • Yüksek üretim doğruluğu
  • Yüksek düzeyde iş güvenliği
  • Modüler tasarım
  • Alman yapımı 

 

WEINIG Powermat 2400 şunları sağlar: 

  • Son derece kullanıcı dostu
  • Hızlı boyut ve profil değişiklikleri
  • Yüksek seviyede tekrarlama hassasiyeti
  • Yüksek besleme hızlarında bile olağanüstü yüzey kalitesi
  • Artan verimlilik
  • Sürdürülebilir makine konsepti
WEINIG, kaynakları çeşitli şekillerde verimli bir şekilde yönetmeyi zorlar. Örneğin, modern planya teknolojisi sayesinde maddi tasarruf potansiyeli ortaya çıkmaktadır. Bu özellikle, tarayıcının yüzeye daha kolay ve daha karlı bir şekilde sürmesini sağlamak için önceden kaplama yapılmış masif ahşap inşaat kerestesi ve glulam kerestesi oluşturur. 
 
Ahşap düzlemin eğrisini takip eden ters hareketli miller, örneğin aynı genişliğe paralel olarak lameller (glulam), talaş kaldırma işlemini minimum seviyeye indirir. 
 
Hareketli millerin gerektirdiği çalışma parçaları arasındaki boşluklar, ilk alt milde darbe riskini artırır. Makine tezgahına 30° açıyla monte edilen mil bu etkiyi ortadan kaldırır. Yatay millerde minimum talaş kaldırma sağlayan ağır basınç elemanları yukarıdan da kullanılabilir. 
Birleştirme teknolojisi ve hidro aletler mükemmel yüzey kalitesi üretir. WEINIG PowerLock sistemi ile birlikte rakipsiz. Powermat 2400'de bu kombinasyonu seçebilir ve bu kombinasyondan kolayca yararlanabilirsiniz: WEINIG tarafından geliştirilen Jointed araçları, kesme tablasındaki tüm bıçakların tamamen aynı kesme çemberine sahip olmasını sağlar. 
 
Bu, PowerLock'ın 10,000 dev/dk'ya kadar mükemmel yüzey kalitesi ve maksimum besleme hızı ürettiği anlamına gelir! Hem dört taraflı planya için düz jointer (otomatik veya manuel çalışma) hem de tam otomatik profil jointer kullanılabilir. WEINIG teknik ve deneyimi, en son teknolojimizin eksiksiz sürecin güvenilirliğini garanti eder. 
Ham maddenin durumuna bağlı olarak, makinenin güçlü bir şekilde beslenmesi tavsiye edilebilir. Özellikle eğilmiş, nemli veya ağır parçalar söz konusu olduğunda, parçaların makineden taşınmasını destekleyen güçlü bir makine beslemesinin olması önerilir.
3 rulmanlı giriş özellikle besleme mekanizmasıyla birlikte şerit ve kartlar için optimum besleme kuvveti sağlar. İki karşılıklı rulman çiftine sahip 4 makaralı giriş için daha ağır bir model mevcuttur. 
Yüksek profil çeşitliliği ve siparişten siparişe üretimi, birçok şirketin esnekliği için giderek artan bir güçlük teşkil ediyor. Moulder Master, yüksek kalite taleplerine rağmen ve uygun maliyetli üretim ile kısa teslimat sürelerine ulaşılmasını sağlayan benzersiz bir yazılım çözümüdür.  
  
Temel, bu profiller için kullanılan hazır profil ve bıçakların yönetildiği uzman bir sistemdir. Bu, tekrar eden siparişlerin hızlı bir şekilde tanındığı ve mevcut araçların etkili bir şekilde dağıtıldığı anlamına gelir. Ayrıca, hazırlık aşamasında tüm temel üretim verileri tanımlanabilir ve öğütme odasına veya makineye iletilebilir. Profil ve bıçak çizimleri entegre bir CAD sistemi ile oluşturulur. 
Günümüzün modern teknolojileri, makine operatörlerinin daha fazla destek sunmasını mümkün kılar. SmartTouch ile WEINIG, ana kontrol ünitesinin yanı sıra kurulum bilgilerinin mobil tablette görüntülenmesini sağlayan yenilikçi bir çözüm sunar. Bu şekilde operatör, gerekli olan yerde tüm ilgili kurulum bilgilerini tam görünümde her zaman sağlar. Yazılı formdaki kurulum bilgileri veya fotoğraflar da eklenebilir. 
 WEINIG System Plus, Powermat 2400'ünüzün üretkenliği artıran son derece verimli bir işleme merkezi haline gelecek şekilde geliştirir. Her bir sistem modülü, mükemmel sonuçlar elde etmek için yapı taşları gibi birbirine uyar. 
 Özellikle, hızlı teslimat süreleri, kısa üretim çalışmaları ve bireysel müşteri gereksinimlerini karşılamanın zorluklarıyla karşılaşan WEINIG, yalnızca makine teknolojisine değil, aynı zamanda üretim altyapısının tamamına da ilişkin yetkinliğini de gösteriyor. Profil teknik resminden, daha büyük birisinin kurulumuna. WEINIG System Plus ile günlük zorlukların üstesinden kolayca geleceksiniz. 
 Profil oluşturma makinesine ek olarak kanallı makine ve ayırma ünitesine sahip modüler Powermat teknolojisi, kalem üretimi için uygulamaya özel diğer tüm seçenekleri de sunar. WEINIG Rod teknolojisi için kavelyalar veya süpürge sopaları daha fazla uygulama alanlarıdır. 
Palet endüstrisi, zıplama mili için ana uygulama alanıdır. Bu teknoloji ahşap bloklar arasında frezeleme için gereklidir. Dalış giriş ve çıkış değerleri, PowerCom kontrolleri yardımıyla belirlenir. 

weinig profil işleme makinası ahşap freze profil işleme makinası endüstriyel seri üretim makinası powermat 2400 agrega ve besleme hızı seçenekleri 12,000 dev/dak mil devri profilli işleme makinası
Ahşap Freze Profil İşleme Makinası Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Kargo Fiyat Bilgi Listesi
Ülke Para Birimi En Düşük Kargo Fiyatı En Yüksek Kargo Fiyatı
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin