140/200 kg saat Mini Kol Böreği Makinası

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1

İlan No: #00227928
Kategori: Börek Makinası
Marka: Saltanat
Model Tipi: S-KB001
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Sipariş Üzerine
Konum: Ramazanoğlu Mah. / Pendik / İstanbul
Satış Detayı: Leasing'e Uygun, Havale / EFT, Kredi Kartı, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Saltanat Makina

Saltanat Gıda Makinaları Otomasyon San. Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Recep O.

Saltanat Mini Kol Böreği Üretim Makinası

Mini Kol Böreği Üretim Hatları

Saltanat Gıda Makinaları olarak hamur işleyen tüm makine sektörlerinin ihtiyaçlarını karşılayabilmekte ve profesyonel hizmet vermekteyiz. Sektördeki uzun yıllarımıza ve pek çok firmayla çalışmalarımıza dayanarak makinelerimizin uzun süreli kullanım ve konforu adına müşterilerimize memnuniyet garantisi sağlamaktayız
Saltanat Gıda Makinaları olarak baklava ve börek  makinelerimiz’le Yurt dışı ve yurt içi olarak geniş alanda hizmet vermeye devam etmekteyiz. Börek üretim hatlarımız su böreği ve kol böreği olarak iki farklı gruba ayrılmaktadır. Saltanat Mini Kol Böreği Üretim Hattı sağlamış olduğu kapasite ve hızlı kullanım olanaklarıyla sektörün yeni tercih edilen makinelerinden biridir. Saatte 140 kg ile 200 kg arasında börek üretme kapasitesine sahip kol böreği üretim hattımız kullanım kolaylığı açısından pek çok avantaj sağlamaktadır.

Saltanat Mini Kol Böreği Üretim Hattı Özellikleri

Saltanat Mini Kol böreği üretim hattımız 4500-5500 x 1500 x 1750 mm boyutlarına sahiptir; ürün boyutunun küçük olması mevcut üretim kapasitesini her alanda üretim yapabilmek açısından önemlidir. Güç ve gerilim olarak ise 12 Kw / 380 V özelliklere sahiptir ve küçük alanlı  üretimler için gerekli gücü sağlamaya yardımcı olmaktadır.

Net ağırlığı 1700 kg olan kol böreği üretim hattımız saatte 140 kg ile 200 kg arasında börek üretim imkânı sağlamasıyla mevcut makinelere göre daha büyük ve ağırdır. Saltanat Gıda Makinaları olarak öncelikli amacımız kullanıcıların ihtiyaçları karşılamak ve bu süreç içerisinde makinelerimiz için garanti verebilmemizdir. Mini Kol Böreği Üretim Hattımızla kısa sürede yüklü miktarda börek üretim imkânı sunarken aynı zamanda ekonomik bir üretim sürecini garanti etmekteyiz.

Saltanat Mini Kol Böreği Üretim Hattı Kullanım Alanları

Saltanat Mini kol böreği üretim hattı birçok farklı sektör alanına hizmet edebilecek makinelerimizden biridir. Kol böreği pek çok firma tarafından donmuş gıda olarak servis edilebilir bir ürün olduğundan, aynı zamanda da pek çok restoran ve diğer gıda işletmeleri tarafından tercih edilebilir olduğundan dolayı farklı sektörlere hizmetimiz mevcuttur.

Saltanat Gıda Makinaları olarak kullanıcılara uzun süreli ve dayanıklı makine kullanımı sunmaktayız. Aynı zamanda makine kullanımında ekonomik bir üretim sürecini de sağlamaktayız. Kısa süre içerisinde yüklü miktarda kol böreği üretim imkânı sağlayan makinelerimiz bu üretim süreçlerini ekonomik olarak yapabilme özelliklerine sahiptir. Saltanat Gıda Makinaları olarak öncelikli amacımız kullanıcılar için performans açısından ihtiyaçları karşılayan ve bunu yaparken de ekonomik olarak avantaj sağlayan bir ürün hizmeti sunmaktır. Dilerseniz siz de işletmeniz veya firmanız için Saltanat Mini Kol Böreği Üretim hattını tercih edebilir ve hemen sipariş edebilirsiniz.

kol böreği üretim makinası saltanat börek makinası 25/170 kg saat mini kol böreği makinası mini kol böreği hattı seri üretim makinasi ekonomik üretim cihazi
140/200 kg saat Mini Kol Böreği Makinası Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Kargo Fiyat Bilgi Listesi
Ülke Para Birimi En Düşük Kargo Fiyatı En Yüksek Kargo Fiyatı
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin