Aktivasyon Kodu Ulaşmadı?
Yeni Numara Girişi Uyarı:Lütfen Telefon Numaranızı başında 0 olmadan giriniz.Eğer hala hata olduğunu düşünüyorsanız bize ulaşabilirsiniz.
Mail İle Aktivasyon İstiyorum
Yasal Bilgilendirme
Sayın Müşterimiz,
Tıbbi Cihaz Satış, Reklam ve Tanıtım Yönetmeliğine uygun olarak, müşterilerimizden bazı kişisel bilgileri talep etmemiz gerekmektedir. Bu bilgiler, tarafınıza daha iyi hizmet sunabilmemiz, ürünlerimizi tanıtabilmemiz ve satış süreçlerimizi yasal düzenlemelere uygun şekilde yürütebilmemiz için gereklidir.
Değerli Müşterimiz,Sizin için doğru ürünü temin etmek ve en iyi hizmeti sunmak adına lütfen aşağıdaki formu doldurunuz. Talebiniz, satıcı firmaya iletilerek en kısa sürede işleme alınacaktır.
El Biye kıvırma aparatları el ile tutularak kontrol edilir.
Kumaş aparata biz yardımı itilerek konulur.
Biye oluşunca ütü yapılarak biye oluşturulur.
Biye Aparatlı Dikiş Ayağı Ayak tabanı şeklindedir.
Alçak tutucu bağlantılı tüm ev tipi dikiş makineleri için uyumludur.
Singer, Janome, Brother, Zetina, Toyota, Bernette, alçak tutuculu ev tipi dikiş makineleri için uyumludur.
Alçak tutucu bağlantısının arka kısmında bulunan ayak düşürme düğmesine basarak makine üzerinde bulunan ayak tabanı çıkartılıp yerine monte edilebilir.