Kullanılmış Motor ve Madeni Yağ Geri Dönüşüm Tesisi

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00196766
Kategori: Madeni Yağ Geri Dönüşüm Tesisi
Marka: Akfen Makina
Model Tipi: A-GD002
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Altınşehir Mah. / Başakşehir / İstanbul
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür
Sertifikalar: ISO 14001 2015
ISO 9001 2015

Satıcıyla iletişim kur

Akfen Mühendislik

Akfen Makina Endüstri Mühendislik Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Ferhat Y.

Akfen Makina

Kullanılmış Motor Yağı Geri Dönüşüm Makinası

 

Madeni Atık Yağ Geri Dönüşüm Tesisi

Akfen Mühendislik, atık yağ geri dönüşüm tesisi kurulumu konusunda yurt içi ve yurt dışında anahtar teslim projeler gerçekleştirmektedir.  Avrupa, Arap ülkeleri ve Afrika ülkelerinde istenilen kapasitede atık yağ geri dönüşüm makinesi kurulumu, montajı, dizaynı, elektrik tesisatı, borulama işçiliği, personel eğitimi, otomasyon, izolasyon, performans testlerinin yapılması ve devreye alınması işlemlerinde anahtar teslim projeler gerçekleştirmektedir.

Kaliteli ürün ve uygun fiyat garantisi sunan Akfen Makine’nin yapmış olduğu başarılı projeler arasında sizin projenizde yer alsın.

Tehlikeli atıklar arasında yer alan atık yağlar, ülkelerin yönetim planlarının önemli bir parçası olmuştur. Atık yağların çevre ve insan sağlığına zarar veren olumsuz etkilerini en aza indirebilmek ve bu tehlikeli atık yağları mümkün olan en iyi teknolojilerle ülke ekonomisine fayda sağlayacak şekilde kullanabilmek için atık yağ geri dönüşüm tesisleri önemli bir role sahiptir.

Ülkeler, atık yağ yönetiminin temelini oluşturan madeni yağ tesisleri, geri kazanım ve bertaraf kuruluşları, atık yağ taşıyıcıları, kanun ve yönetmelikle belirlenen düzenlemelerle uyum içinde çalışmaları gerekmektedir. Atık motor yağ geri kazanım tesislerinin yönetiminde her aşamasında çevre ve insan sağlığının korunmasının yanı sıra, tüm hizmetlerde güvenlik konularındaki duyarlılık en üst düzeyde tutularak, sürekli daha iyi bir hale getirilmeye çalışılmalıdır.

 Atık yağ ve kullanılmış yağ geri dönüşüm tesisleri, kullanılmış yağı kaliteli baz yağına dönüştürmek için özel olarak tasarlanmıştır. Atık yağ tesisleri yalnızca yatırım olarak değil aynı zamanda çevresel açıdan da faydası olan ekonomik bir atık yağ yeniden rafine etme yöntemidir. Çeşitli birincil ayırma ve son işlem adımlarının kombinasyonunu mükemmelleştirmek için atık yağ geri dönüşüm tesislerinin ön uç ve arka uç sistemlerine dahil ettik.

 Kullanılmış yağın uygun şekilde dehidrasyonunu ve ön işlemden geçirilmesini sağlar, böylece çatlamayan buharlaştırma ünitesinde çatlamayı önlemek için yüksek vakumla damıtılabilir.

Reaktivasyon kili parlatma ünitesi veya solvent absorve sistemi, atık yağ damıtılırken renk, kükürt içeriği ve koku açısından iyileştirir ve böylece değerli bir çıktı yağ ürünü sağlar. Bu bitirme işlemi, herhangi bir istenmeyen kimyasal maddenin işlenmiş yağdan uzaklaştırılması için adsorpsiyon tipi bir işlem kullanılır. Kükürdü tek geçişte 2000 ppm - 300ppm arası eleme kabiliyetine sahiptir. Kullanılmış yağın atık yağ yeniden arıtma tesisimizde işlenmesi, belirli bir zaman ölçeğinde oksidasyona karşı stabil olan ve çıkış yağlarının en yüksek arıtma standartlarını karşılayan bir yağla sonuçlanır.

Madeni Atık Yağ Geri Dönüşüm Tesisi Çalışma Prensibi

Atık yağlar yeniden kullanılabilmesi için yüksek ısılı ayrıştırma yöntemi ile atık yağlar baz yağlarına ve dizele dönüştürülür. Atık yağlara yüksek ısıda damıtma işlemi uygulanarak molekülleri parçalanır ve yeni bir yağ oluşur. Damıtma esnasıda atık sıvı haldeki yağ gaz haline dönüşür ve daha sonra soğutularak sıvı halde yoğunluklarına göre ayrıştırılarak nihai ürün elde edilir.

Elde edilen ürünler;

  • Dizel
  • İnce baz yağ
  • Kalın baz yağ
  • Fuel oil

Madeni atık yağlar 2 ayrı yöntem ile geri dönüştürülebilmektedir. Bu yöntemler aşağıdaki gibidir.

Rafinasyon

Atık madeni yağların rafine edilerek ulusal veya uluslararası standartlara uygun baz yağ veya petrol ürünlerine dönüştürülmesi işlemlerine rafinasyon denir.

Rejenerasyon

Atık madeni yağlarda bulunan kirleticinin ve yabancı partiküllerin giderilerek uluslararası standartlar ve şartnamelere uygun orijinal yağ elde etme işlemine rejenerasyon denir.

Firmamız atık yağ geri dönüşüm tesisi kurulumu, madeni atık yağ geri kazanım tesisi, atık motor yağı geri dönüşüm tesisi, atık yağların geri kazanım tesisi ve fabrikası kurulumunda anahtar teslim çözümler sunmaktadır.

Kaliteli ve uzun ömürlü atık yağ geri dönüşüm tesisi, motor yağı geri kazanım tesisi kurulumu, kullanılmış yağ geri dönüştürme tesisi, kartel yağı geri dönüşüm imalatı, motor yağı geri dönüşüm tesisi üretimi yapan firmamız her zaman yüksek kalite ile imalatlarına devam etmektedir. %100 müşteri memnuniyeti sloganı ile dünya standartlarında üretim gerçekleştirerek müşterilerimizin hizmetindeyiz. Atık yağ geri dönüşüm makinesi/tesisi maliyeti fiyatları hakkında bilgi almak için firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Model AK-AM 5 AK-AM 10 AK-AM 20 AK-AM 30 AK
Günlük İşlem Kapasitesi 5.000 LT 10.000 LT 20.000 LT 30.000 LT Yüksek Kapasiteli Tesisler İçin Özel Çalışma Yapılacaktır
Toplam İşlem Süresi 12 Saat 17 Saat 24 Saat 24 Saat  
Gerekli Fabrika Alanı 300 m² 500 m² 800 m² 1.000 m²  
Üretilecek Ürünler Dizel, İnce Baz Yağ, Kalın Baz Yağ ve Rizidyum (Fuel Oil)  
Hammadde Atık Yağ (Motor Yağ, Madeni Yağ, Sintine Yağ, Hidrolik Yağ, Dişli Yağ)  
Operasyon Sistemi PLC Otomasyon Sistem veya Yarı Otomatik Manuel Sistem  
Laboratuvar Standart Temel Laboratuvar Ekipmanları Sistem İşleyişi İçin Gereklidir  
Isınma Şekli Gaz Brülör, Fuel Oil Sıvı Yakıt Brülör, Çift Yakıtlı Brülör, Dizel Sıvı Yakıt Brülörü  
Isınma Yakıtı Dizel, Fuel Oil, Atık Yağ, Doğalgaz veya Kendi Proses Yakıtı  
Gerekli İnsan Gücü 1 Operatör 1 Yardımcı 1 Operatör 2 Yardımcı 2 Operatör 4 Yardımcı 2 Operatör 4 Yardımcı  
Teslimat Süresi 40 İş Günü 45 İş Günü 50 İş Günü 60 İş Günü  
Kurulum Süresi 5 İş Günü 10 İş Günü 15 İş Günü 15 İş Günü

Makina güvenlik sistemleri bu sertifikalarla denetlenmiş ve onaylanmıştır: 

İSO 9001:2015 
ISO 14001:2015
CE TRC-21-1811/01/01

Kullanılmış Motor Yağı Geri Dönüşüm Makinası
Kullanılmış Motor ve Madeni Yağ Geri Dönüşüm Tesisi Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Kargo Fiyat Bilgi Listesi
Ülke Para Birimi En Düşük Kargo Fiyatı En Yüksek Kargo Fiyatı
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin