Geniş Yüzey Plazma Makinası

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00231037
Kategori: Plazma Makinası
Marka: AİS
Model Tipi: Aisarc
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: İkitelli OSB Mah. / Başakşehir / İstanbul
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

AİS Mühendislik

AİS Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Ais M.

Geniş Yüzey Plazma Makinası

AİS Aisarc Geniş Yüzey Plazma Makinası, yüksek performanslı Arc Plazma teknolojisiyle geniş yüzeylerde üstün işleme yeteneği sunar. Özellikle yüzey gerilimi düşük sıcaklıklarda laminasyon, boya, kaplama ve yapıştırma işlemleri öncesi yüzey hazırlığı için ideal bir çözümdür. Tarım sektöründe verimliliği arttırır, bu makine, tohum ve suyun gelişimini optimize eder, böylece daha sağlıklı ve güçlü bitkilerin elde edilmesini sağlar.

Özellikler ve Avantajlar:

  • Geniş Yüzey İşleme Kapasitesi: Plazma Jet teknolojisinden daha geniş yüzeylerde etkili işleme yeteneği ile, özellikle büyük ve geniş yüzeylerde yüksek kaliteli yüzey hazırlığı sağlar.

  • Mikroişlemci Kontrollü IGBT Teknolojisi: Gelişmiş mikroişlemci teknolojisi ile donatılmış IGBT (Insulated Gate Bipolar Transistor) sistemi, yüksek verimlilik ve hassas kontrol sağlar. Bu teknoloji, makinenin optimize edilmesini sağlar ve uzun ömürlüdür

  • 220V Şebeke Gerilimi ile Çalışma: Standart 220V şebeke gerilimi ile uyumlu kullanım, geniş bir kullanım alanı sunar ve farklı iş ortamlarına kolayca entegre edilebilir.

  • Enkoder Bağlantısı ile Kolay Kurulum: Enkoder bağlantısı sayesinde, makinenin kurulumu hızlı ve sorunsuz bir şekilde devam eder. Bu özellik, zaman ve iş gücü tasarrufu sağlar.

  • Aşırı ve Kısa Devre Koruması: Güvenli çalışma için akımın oluşturduğu aşırı akım ve kısa devre koruması

  • Yağlı Tip Yüksek Gerilim Trafosu: Güvenilir ve uzun ömürlü performans için yüksek gerilim trafosuyla donatılır, böylece bir arada çalışma sağlanır.

  • Görsel ve Sesli Hata Bildirimleri: Anında hata ayıklama ve bilgilendirme sağlayan görsel ve sesli hata bildirimleri, bakım ve onarımları yapılıyor.

Kullanım Alanları:

  • Plastik ve Metal Yüzey Hazırlığı: Laminasyon, boya, kaplama ve yapıştırmadan önce yüzey hazırlığı yapmak için kullanılır.

  • Tarım Sektörü: Tohum ve su oluşumunun oluşması için, tarımda verimliliğin artırılması ve bitki gelişiminin sağlanması.

geniş yüzey plazma makinası arc plazma makinası ais aisarc plazma makinası arc plazma kullanımı tarım sektöründe arc plazma mikroişlemci kontrollü plazma makinası
Geniş Yüzey Plazma Makinası Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Kargo Fiyat Bilgi Listesi
Ülke Para Birimi En Düşük Kargo Fiyatı En Yüksek Kargo Fiyatı
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin