60-80 T/S Kapasiteli Mobil Çeneli Kırma Eleme Tesisi ( Mobil Konkasör Tesisi) / Video

60-80 Ton / Saat Kapasiteli Mobil Çeneli Kırma Eleme Mobil Konkasör Tesisi
8 Görüntülenme
Constmach Konkasör Tesisi ve Beton Santrali
tarafından 26.07.2024 tarihinde eklendi.

Satılık Mobil Çeneli Kırıcı Sistemi İçin Bizleri 7/24 Arayabilirsiniz

CONSTMACH JC-1 Mobil Çeneli Kırıcı, en sert ve aşındırıcı kayaları, özellikle granit, bazalt ve gabro gibi yüksek Silika (SiO2) oranına sahip taşları kırmak için mükemmel bir çözümdür. Bu mobil taş kırma tesisi, sofistike tasarım ve mühendislik ürünüdür, en kaliteli malzemeler ve uzun ömürlü bileşenler kullanılarak mükemmel işçilikle üretilmiştir.

JC-1, saatte 60 ila 80 ton üretim kapasitesi ile dikkat çeker. Kırılacak malzemenin sertlik derecesine göre bu kapasite değişebilir. Maksimum besleme boyutu 610 x 380 mm'dir. Tesis, Metso HP 100 veya eşdeğer model bir konik kırıcı ile donatılmıştır ve aynı anda 3 veya 4 farklı fraksiyon elde edilebilir. Daha ince malzeme oranını artırmak veya daha kübik ürün elde etmek gerektiğinde, tesis, VSI kırıcı içeren V-70 mobil kum yapma tesisi ile donatılabilir. Bu durumda genel yapılandırma JCV-1 olarak adlandırılır.

İhtiyaç halinde, tesisin şasisine bir elektrik jeneratörü adapte edilebilir. JC-1, kullanıcı dostu bir kombinasyon sunar ve operatörlerine kolay montaj/kurulum özellikleri vaat eder. Tesis çok kısa sürede kullanıma hazır hale getirilebilir. İhtiyaç duyulduğunda, besleme haznesi ve stok konveyörleri hidrolik açılma mekanizması ile donatılabilir ve bu durumda tesis, vinç veya yükleyici gibi harici ekipmanlara ihtiyaç duymadan operasyona alınabilir.

JC-1 Mobil Çeneli Kırıcı, 60-80 tph üretim kapasitesi ve 200 kW toplam motor gücü ile yüksek performans sağlar. Tesisin toplam ağırlığı 60 tondur ve iki şasi üzerinde hidrolik açılır bacaklarla donatılmıştır. Boyutları, taşıma ve kullanım kolaylığı sunar, 10(L) x 3.1(W) x 4.4(H) ve 17(L) x 3.8(W) x 4.4(H) metre ebatlarındadır. Bu mobil konkasör, zorlu projelerde yüksek verimlilik ve güvenilirlik sunar.

CONSTMACH JC-1 Mobil Çeneli Kırıcı, taş ocağı ve madencilik uygulamaları için ideal bir çözümdür. Bu üstün mobil taş kırma tesisi, en sert kayaları bile kolaylıkla kırarak yüksek kaliteli malzeme üretimi sağlar. Kullanıcı dostu özellikleri ve yüksek performansı ile JC-1, projelerinizin vazgeçilmezi olacaktır.

JC-1 - Mobil Çeneli Kırıcı Teknik Özellikleri

  • Üretim kapasitesi 60-80 tph
  • Maksimum Besleme Boyutu 610 x 380 mm
  • Besleme Yüksekliği 3.8 meters
  • Ana Yapılandırma Çeneli Kırıcı + Konik Kırıcı + Titreşimli Elek
  • Toplam Motor Gücü 200 kW
  • Elektrik Jeneratörü Gereksinimi 400 kVA
  • Tesisin ağırlığı 60 Ton (iki şasinin toplam ağırlığı
  • Tesisin boyutları 10(U) x 3.1(G) x 4.4(Y) metre 17(U) x 3.8(G) x 4.4(Y) metre
  • Şasi Tipi Hidrolik açılır ayaklarla donatılmış tekerlekler üzerinde çift şasi.
 
 
 
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin