Manyetik Talaş Konveyörü

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00244109
Kategori: Manyetik Talaş Konveyörü
Marka: Ekonn
Model Tipi: E-TK001
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Orhangazi Mah. / Esenyurt / İstanbul
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Leasing'e Uygun, Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Ekonn Filtre A.Ş.

Danışman : Hakan E.

Manyetik Talaş Konveyörü

Manyetik neodyum konveyör sistemleri talaş ve çapak konveyörleri olarak da bilinmektedirler. CNC işleme parkurlarından çıkan demir kırıntıları, toz parçaları ve preslere bağlı olarak çıkan atık parçaların taşınmasında kullanılan konveyör sistemleridir. Manyetik neodyum konveyör firmaların ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile yapılan ürünlerdir.Manyetik ismi palet sisteminde kullanılan neodyum mıknatıs ile talaş ve çapakları kendine doğru çekmesi ve dökülmeyi engelleyen sistemlerin oluşturulmasından kaynaklanmaktadır. Demir toz kırıntıları için en uygun ekonomik ve de uzun ömürlü konveyörlerdir.

Manyetik taşıyıcı ürün ile temas etmediği için konveyörün bozulma riski de oluşmamaktadır. Bu ürün büyük boyutlu ağır yüklerin taşınması kesinlikle tavsiye edilmemektedir. Geri dönüşüm işletmeleri, maden işletmeleri, demir, bakır, alüminyum metal sanayi işletmeleri ve plastik sanayi işletmeleri gibi sektörlerde kullanılmaktadır. Kırık demir, toz gibi atık ürünlerin taşınmasında oldukça verimli bir sistemdir. Ayrıca yağlı malzemelerin taşınmasında da rahatlıkla kullanılabilir. Diğer sistemlere göre az miktarda bakım gerektirmektedir ve uzun ömürlüdür. Mıknatıslar sayesinde ürünlerin dökülmesi engellenir ve temiz bir iş yapılmaktadır.

Manyetik Neodyum Konveyör Nedir?
Mıknatıslar, günlük yaşamda ve endüstride hediyelik eşyalardan elektrikli aletlere kadar çeşitli ürünlerin üretimi için kullanılmakta ve gün geçtikçe daha popüler hale gelmeye başladı. Genelde insanlar neodimyum mıknatısı şu şekilde adlandırır: süper mıknatıs, sonsuz mıknatıs, güçlü mıknatıs, nadir toprak mıknatısı, neodimyum demir bor mıknatısıdır. Bu tür boyut olarak çok küçük olsa da çekim gücü oldukça fazladır. Manyetik özelliğini kaybetmezler ve mobilyalarda, hediyelik eşyalarda kullanılırlar. Manyetik Neodyum en güçlü mıknatıs gurubu neodyum türüdür. Bildiğimiz normal mıknatıslar negatif kutuplara sahiptir ve metalleri çekmeleri ile bilinirler. Bir çok ortamda, firmalarda, sanayilerde kullanılmaktadırlar. Ancak bu tür eski mıknatıslardan biraz daha farklıdır. Bunlar çok güçlü manyetik alanlara sahiptir ve çok dayanıklı mıknatıslardır. Manyetik ismi palet sisteminde kullanılan neodyum mıknatıs ile talaş ve çapakları kendine doğru çekmesi ve dökülmeyi engelleyen sistemlerin oluşturulmasından kaynaklanır. Demir toz kırıntıları için en uygun ekonomik ve uzun ömürlü konveyörlerdir. Manyetik taşıyıcı ürün ile temas etmediği için konveyörün bozulma riski oluşmamaktadır. Bu ürün büyük boyutlu ağır yüklerin taşınmasında tavsiye edilmemektedir. Geri dönüşüm işletmeleri, maden işletmeleri, demir, bakır, alüminyum metal sanayi işletmeleri ve plastik sanayi işletmeleri gibi sektörlerde kullanılmaktadır.

Manyetik Neodyum Konveyör Nasıl Kullanılır?
Manyetik neodyum konveyör firmaların ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile yapılan ürünlerdir. Firmalardan gelen talepler üzerine keşiflerden elde edilen veriler doğrultusunda yapılmaktadır. Bu sistemlerde bulunan mıknatıslı separatörler ve metal konstrüksiyonlar üretilmektedir. Manyetik neodyum konveyörler, imalat sonrası oluşan toz, kırıntı demir talaşların ve atık parçaların taşınmasında kullanılan konveyörlerdir. Manyetik taşıyıcının ürüne veya talaşa teması olmadığından, paletin ve özellikle taşınan ürünün bozulma riski yoktur. Palet sisteminde kullanılan neodyum mıknatıs nedeni ile maliyet açısından en yüksek konveyörlerdir. Konveyörün kontrolü, gövde üzerine yerleştirilen bir pano ya da soket vasıtası ile tezgaha bağlanarak direk tezgahın kontrol ünitesi üzerinden yapılabilir. İstenilen açı ve ölçülerde talaş taşıma kapasitesine göre imal edilebilir. Çok sık ve karmaşık bakım işlemleri gerektirmez. Sağlam ve uzun ömürlüdürler.

CNC işleme parkurlarından çıkan demir kırıntıları, toz parçaları ve preslere bağlı olarak çıkan atık parçaların taşınmasında kullanılan konveyör sistemleridir. Manyetik ismi palet sisteminde kullanılan neodyum mıknatıs ile talaş ve çapakları kendine doğru çekmesi ve dökülmeyi engelleyen sistemlerin oluşturulmasından kaynaklanır. Demir toz kırıntıları için oldukça uygun, ekonomik ve uzun ömürlü konveyörlerdir. Manyetik taşı

talaş konveyörü manyetik taşıyıcı konveyör manyetik neodyum konveyör çapak konveyörü ekonn manyetik konveyör
Manyetik Talaş Konveyörü Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Kargo Fiyat Bilgi Listesi
Ülke Para Birimi En Düşük Kargo Fiyatı En Yüksek Kargo Fiyatı
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin