Yağ Tasfiye Cihazı

40.000 -100.000
+KDV Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00239054
Kategori: Trafo Yağ Tasfiye Cihazı
Marka: Real Group Enerji
Model Tipi: RYTC
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: 30 Gün
Konum: Saray Mahallesi / Kahramankazan / Ankara
Satış Detayı: Vade Olur, Teminatlı Satış Olur, Kredi Kartına Taksit, Çekle Şatış, Havale / EFT, Kredi Kartı, Krediye Uygun, Hibe Destekli Ürün, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Real Group Enerji

Real Group Enerji San. Ltd. Şti

Danışman : Mehmet K.

Uzun yılların verdiği bir deneyimin ürünüdür. Üretim de ve sahada kullanılarak test edilmiştir. Verimlilik ve sağlamlık ön planda tutularak zor koşullarda çalışması için tasarlanmıştır.

 

Cihaz tasfiye işlemi yaparken aynı anda sahada kurulum yapılan transformatörün vakum alma işlemini gerçekleştirebilir. Plc kontrollü full otomatik çalışan ve tüm sensörleri ile prosesi takip etmemizi sağlar. Esnek arayüzü sayesinde oluşabilecek hataların önüne geçmek adına sesli ve ışıklı uyarı verir. Vakum hattında bulunan vakum sensörü ile anlık ölçümleri görebilir, yağ sensörü ile de fazla basılan yağın taşması sonucu çevreye ve cihaza verebilecek zararların önlenmesini sağlar. Size zamandan tasarruf ettirirken oluşabilecek hasarlardan korur. Cihaz vakum sistemi ile entegre olduğu için birbirini takip eden proseslere tam hakimiyet olanağı sağlar.

 

Cihaz gövdesi ve kullanılan tüm ekipmanlar paslanmaz çelik den imal edilmiştir. Proses esnasında Degasing de ortaya çıkan nem paslanmaya sebep olmaktadır. Bu durum yağın temas etmediği bütün yüzeyler için geçerlidir. Paslanma sonucu küçük parçacıkların pul pul dökülmesine ve filtreleme sisteminizin verimli çalışmasına engel olacaktır. Degasing içindeki pasın yağın renginin bozulmasına hatta delinme geriliminin de düşmesine sebep olacaktır.

Yağ Tasfiye Cihazı Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Kargo Fiyat Bilgi Listesi
Ülke Para Birimi En Düşük Kargo Fiyatı En Yüksek Kargo Fiyatı
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin