Alet Takım Bileme Tezgahı

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00240110
Kategori: Alet Takım Bileme Tezgahı
Marka: Weinig
Model Tipi: Rondamat 960
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Göztepe Mah. / Beykoz / İstanbul
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Ligno Makine

Ligno Makine San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Ligno M.

Alet Takım Bileme Tezgahı
 
WEINIG Rondamat 960: Hassas alet bileme

Bağımsız olun! En hızlı kalıplar ve en verimli kurulum sistemleri, yalnızca gerekli alet kısa sürede kullanıma hazır olduğunda en iyi şekilde kullanılabilir. Araçlarınızı kendiniz hazırlıyorsanız tüm faktörleri kavramanız yeterlidir: Zaman, kalite ve araç maliyetleri. Weinig, çok yönlü olarak ideal kombinasyon sunar: Kalıplar, aletler ve alet bileme için Rondamat serisi. Bunun nedeni, WEINIG'nin yalnızca kalıplarla ilgili değil, aynı zamanda tüm ortama da dikkat etmesinden ve böylece üretim gidiş yönündeki çalışma aşamalarınızın da mükemmel şekilde özelleştirilmesinden kaynaklanmaktadır.

Rondamat 960, bileme için en iyi ekipmanı sunar ve 0.005 mm'den daha az gerçek çalışma hassasiyeti sağlar! Ek ekipman paketleriyle desteklendiğinde, artık olmadan yaşayamayabileceğiniz profil kesici kafaları için özelleştirilmiş bir araç bileme motoru haline gelir.

WEINIG Rondamat 960 size şunları sağlar

Yüksek hassasiyetli bileme

Yüksek tekrarlama hassasiyeti

Takım parametrelerine esnek bir şekilde ayarlanabilir

Makine teknolojisinin müşteri gereksinimleriyle koordinasyonu

Son derece kullanıcı dostu
Bileme sırasında Rondamat 960'nin yüksek hassasiyet seviyesi, hassas profiller üretmek için temel oluşturur. Ancak makine kurulumunun verimliliği aletlerin ölçülmesini gerektirir. Ancak bundan sonra ölçümler kullanılarak mil tam konumda olacak ve son derece hassas bir profil ile makineden ilk kalıp çıkacak şekilde mastırın ayarlanması mümkün olur. WEINIG OptiControl, veriler doğrudan buradan makine kontrollerine gönderilebildiği için ideal ölçüm standıdır. Bu, uzun süreli çalışma kurulumlarının yapılmasını sağlar ve son derece doğru bir profil sağlar.
Rondamat 960, bir fotokopi bileme motorudur. Bu amaçla WEINIG, Rondamat 960'inizin ideal bir tamamlayıcısını temsil eden bir şablon oluşturucu sağlar. Cihaz kullanılarak profil şablonları çok kısa sürede hazırlayabilir ve aletler bilenebilir. Şablon oluşturucu, bıçak konturunu içe aktarmak veya çizmek için kullanılabilen bir CAD/cam sistemine sahiptir. Şablonlar daha sonra yüksek doğruluk seviyesi sağlayan CNC kontrolü kullanılarak şekillendirilir.
Birleştirme, bir aletin tüm bıçaklarının aynı kesme dairesinin içine getirilmesini sağlayan karmaşık bir işlemdir. Profil birleşme yerleri için birleştirme taşı da profilli olmalıdır. Rondamat 960, birleştirme taşının bıçaklarla aynı hassasiyet seviyesinde bilenmesini garanti eder; bu da sistemin çalışması için temel gerekliliktir.
PowerLock sistemi, daha eski sistemlerde son derece yüksek doğru çalışma doğruluğu ve kısa kurulum süresi avantajı sağlar. Tabii ki Rondamat 960'ınızı bir PowerLock alet tutucu ile donatabilirsiniz.
Kullanım kolaylığı, Rondamat 960 ile birlikte tüm WEINIG makinelerinde çok önemlidir. Bu paket Rondamatınızın kullanımını çok daha kolay hale getirir, çünkü arka açıklık açısı, yan açıklık açısı ve bileme diskinin takılması motorize olduğundan, tek bir düğmeye dokunarak halledilir.
Motorlu işlemler yüksek seviyede tekrarlama hassasiyeti sağlar ve genellikle elle kullanıma göre daha hızlıdır. Bu nedenle Rondamat 960, düz kesici başlıklarını otomatik olarak bileme seçeneği sunar. Bu, iki'den fazla bıçağa sahip aletler için fark yaratır, çünkü Rondamat 960, takım gövdesini bölüme göre bir sonraki açıya çevirir. Bu sırada kullanıcı başka görevler de gerçekleştirebilir.

Alet Takım Bileme Tezgahı Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Kargo Fiyat Bilgi Listesi
Ülke Para Birimi En Düşük Kargo Fiyatı En Yüksek Kargo Fiyatı
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin