6000 Adet/Saat Otomatik Ambalaj İçi Çalkalama Şişe Yıkama Makinesi

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00243908
Kategori: Şişe Yıkama Makinesi
Marka: Ser-Ma Makina
Model Tipi: OTM-600
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Sipariş Üzerine
Konum: Ömerli Mah. / Arnavutköy / İstanbul
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Ser-Ma Makina

Ser-Ma Makina San. İç. Ve Dış Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Ser-Ma M.

6000 Adet/Saat Otomatik Ambalaj İçi Çalkalama Şişe Yıkama Makinesi

Ambalaj içi çalkalama makinesi  ile ambalajlarınız,dolum öncesi toz kir ve partiküllerden arındırılıp,ürünlerinizin hijyenik dolumunu güvenle yaparak tüketiciye sunmanızı sağlar.

Ambalaj içi çalkalama makinesi özel tutucu bant sistemi vasıtası ile CAM,PP,PVC,PET veya TENEKE, farklı şekil ve ebat ambalajlarınıza kolaylıkla ayarlanabilir ve kullanılabilir olarak tasarlanmıştır.

Üretim gereksinimlerine bağlı olarak ambalajlarınızı dolum öncesi toz ve partiküllerden arındırmak:

     HAVA   (SICAK /NORMAL)

     SU       (SICAK /NORMAL)

     DEZENFEKTE SIVI

     ELEKTROSTATİK ALICI kullanılarak yapılabilir

Ambalaj ebatlarına bağlı olarak

       OTOMATİK AMBALAJ İÇİ ÇALKALAMA  MAKİNE KAPASİTELERİ

                        - OTM Ø600     -   6 000 ad/sa.

                        -  OTM Ø1300  - 30 000 ad/sa.

Kapasite: 6 000 ad./saat çalışma kapasitesine ulaşan ambalaj içi temizleme sağlayarak dolum sistemlerine uyumlu besleme sağlamaktadır.

Makine tipi: lineer olarak tasarlanan ambalaj içi temizleme makinesi, ambalaj gruplama yapmaksızın, akıcı ilerleme sistemine dayalı olarak ambalaj içi temizliği gerçekleştirmektedir.

Temizleme sistemi: hava, su-sıcak su, dezenfektan, elektrostatik alıcı gibi üretim gereksinimlerine göre seçilen temizleme sistemi, püskürtme yaparak ambalaj iç yüzeylerini toz, partikül, yabancı maddelerden arındırır.

Püskürtme nozulları: püskürtme nozulları ile ambalaj içine seçilen temizleme ürünü tazyikli ve gerekli olan açılarda püskürtme yaparak yabancı maddelerin vakumlu toplama haznesine düşmesi sağlanır. Püskürtme nozul sayısı ve tasarımı, kullanılacak ambalaj ebat ve şekline uygun şekilde seçilerek imal edilir.

Ambalaj değişimi: üreticinin ambalaj çeşitliliği göz önünde bulundurularak tasarlanan OTM 600, vidalı ayar sistemi sayesinde tek volan yardımı ile kullanılacak ambalaj çapına göre birkaç dakikada hızlı bir şekilde operatör tarafından ayarlanır. Özel ambalaj tutucu bantların esnek yapısı sayesinde, kullanılan ambalaj şekline kolayca uyum sağlayarak sıkıştırma sağlar. Ambalaj gruplama, merkezleme, nozul ayarı, boy ayarı yapılmadan ambalaj değişimi kolayca gerçekleşir.

Operatör paneli: dokunmatik operatör paneli, kullanıcının, PLC kontrol sistemi sayesinde makine çalışma hızlarına, arıza uyarı ve yönlendirme mesajları ile müdahale edip kolay kullanım ve takip edilebilirlik sağlamaktadır.

Makine şase & konstrüksiyon: AISI 304 kalite paslanmaz çelik profil konstrüksiyon ve yine AISI 304 kalite paslanmaz çelik muhafazalar ile makine güvenli çalışma ortamı içine alınmıştır. Şeffaf plexiglas muhafaza kapıları ile üretim takip edilirliğini sağlar. Kapı swich’leri varlığı ile kapıların açılması durumunda makinenin stop ederek çalışmaması güvenli çalışmaya destek sağlamaktadır.

Konveyörler: AISI 304 kalite paslanmaz çelik malzeme kullanılarak 3000 mm giriş, 3000 mm çıkış konveyörü ile ambalaj akışını gerçekleştirmektedir. Konveyörler üzerindeki swichler ile ambalaj giriş çıkışları kontrolü sağlanıp, ambalaj varlığında makine çalışması, ambalaj eksikliği veya çıkış konveyörü üzerindeki birikmeler algılanarak bekleme moduna geçmesi programlanmıştır.

hijyenik dolum makinesi ambalaj içi temizleme makinesi 6000 adet/saat otomatik ambalaj içi çalkalama şişe yıkama makinesi ambalaj içi çalkalama makinesi ser-ma makina
6000 Adet/Saat Otomatik Ambalaj İçi Çalkalama Şişe Yıkama Makinesi Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Kargo Fiyat Bilgi Listesi
Ülke Para Birimi En Düşük Kargo Fiyatı En Yüksek Kargo Fiyatı
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin