Kollu Darbeli Pres

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No : #00114848
Kategori: El Presi
Marka: Kanmak
Model Tipi: KM 700
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Hacıkadın Mah. / Fatih / İstanbul
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Kredi Kartına Taksit, Havale / EFT, Kredi Kartı

Satıcıyla iletişim kur

Kanmak Makina

Kanmak Makina

Danışman : Nurullah K.

Kanmak KM 700 Kollu Darbeli Pres

Kollu darbeli presimiz pik dökümden meydana gelmektedir uzman ekibimiz tarafından cnc tezgahlarımızda işlenmektedir. Makina iki döküm parçadan oluşmaktadır yükseklik ayarı yapılabilmektedir. Demir aksamı ısıl işlem ve sulamadan çıkan parçalar ile üretilmektedir.

Makinamızın kullanımı çok kolaydır alt ve üst kalıbını takıp merkez ayarı yapıldıktan sonra kullanıma hazır hale gelmektedir merkez ayarı üst gövdenin arka kısmında bulunan alyan vidadan gevşetilerek yapılmaktadır buradan sadece sağa sola ve yükseklik ayarı yapılmaktadır alt kalıbın bağlandığı aparat dan ise öne geriye denk gelmesi için ayar yapılabilmektedir bu ayarların ardından malzemenizi alt ve üst yuvaya koyduktan sonra çakım işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Kalıp değiştirmek 1 dakikalık bir işlemdir. Makinanın bakımı çok basittir aşağı yukarı inip çıkan mil sistemin gres yağ ile haftada bir kez güzelce temizledik den sonra yağlama işlemi ile gerçekleştirilmektedir

Kullanım sahaları

Reklamcılar, tabelacılar, afişçiler, kuşgözü, tekstilciler kuşgözü,  perçin, düğme kaplama, kanca, çıtçıt rivet, trop, kılıkıt, vb. işlerinizde, sanayide elektrik ve elektronik montajında kapı ve pencere montajında; alüminyum, panjur, ambalaj vb. islerinizde, trafik plaka tescilde; markalama vb. işlerinizde; otomotiv ve matbaada, delme, zımbalama, etek bükme, çakma, kozmetik ve oyuncak montajında kullanılır. Tek bir makine ile bütün işlerinizde kalıp değiştirerek kullanabilirsiniz.

Teknik özellikler

Darbe Gücü : max. 1300 kg / cm2
Parça Yüksekliği : 320 mm.
Sütun Çapı : Ø 36 mm.
Miller Arası : 138 mm
Tablo Genişliği : 160 x 160 mm
Pens Deliği : Ø 9 mm.
T Kanalları : 8 H 12 DIN 650
Boyutlar : 640 X 380 X 170 mm
Ağırlık : 21 kg.

Kollu Darbeli Pres makinaları üreten firmamız kaliteden ödün vermez.

Kollu Darbeli Pres
Kollu Darbeli Pres Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır.İlk yorum yapan sen ol!