330 Mm Ahşap Cnc İşleme Makinası

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00240104
Kategori: Ahşap CNC İşleme Makinaları
Marka: Weinig
Model Tipi: Conturex Vario S&L
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Göztepe Mah. / Beykoz / İstanbul
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Ligno Makine

Ligno Makine San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Ligno M.

330 mm Ahşap CNC İşleme Makinası
 
CNC işleme merkezleri Conturex Vario S&L: Dinamikler ve iş üretimi için güç merkezi

WEINIG Conturex, dünya çapında pencere üreticilerinin sahip olduğu en esnek ve yüksek çıkışlı CNC işleme merkezlerinden biridir.

Değişken tekli gergi tablolarının yeni kombinasyonu sayesinde sistem çift parçalarla tamamen uyumlu olacaktır. Bu, alet değiştirme sürelerinin önemli ölçüde küçültülmesi anlamına gelir. Aynı zamanda, tüm sistemdeki yük önemli ölçüde daha azdır. Mevcut pencere ve kapı sistemlerinin gerekli esnekliği, süreç optimizasyonunda da dikkate alınmıştır.

Bugünlerde, pencere ve mobilya üretim pazarı zorlu özel çözümlerle karakterize edilmiştir. Ancak, yüksek iş üretimi de gerekiyorsa yanıt Conturex Vario S'dir. Bu tam otomatik WEINIG güç kaynağının özellikle bir özelliği, PowerGrip Motion 2D/3D katlanır kelepçeleme sistemidir. Özellikle dar profilli sistemler ve yuvarlak kemerler üretirken ve sistem yapısı için kısmi frezeleme yaparken önemli ölçüde daha fazla esneklik sağlar.

WEINIG cam, WEINIG SIM ve WEINIG Solid WF malzemeleri programlamak, simüle etmek ve izlemek için mükemmel yazılım modülleridir. Conturex Vario S doğrudan parça aktarımına izin verdiği için en yüksek malzeme kalitesi garanti edilir. 330 mm'ye kadar yeni çalışma genişliği, gelecekteki ürünler için bile her şeyin kapsandığı anlamına gelir. 4 masa prosesi sayesinde özellikle kısa parçalar için çıktı önemli ölçüde artırılır. Takım alanında 2 x 24 yuvalı pikap tutucu ve 90 yuvalı harici kartuş mevcuttur. Makinenin muazzam üretkenliği, en küçük parti boyutlarının bile kurulum süresi olmadan işlenebilmesiyle artırılır. Gelişmiş görüş alanı ve erişilebilirlik sunan yeni makine muhafazası, makine operatörleri için gelişmiş güvenlik ve ergonomik çalışma sağlar.

WEINIG Conturex Vario S size çok şey sunabilir:
 
PowerGrip Hareketi 2D/3D

Servis ve bakım için daha iyi görüş alanı ve erişilebilirlik sunan yeni makine kabini

Yeni boyutlar üzerine düşünme – 330 mm'ye kadar parça genişlikleri

Gelişmiş ünite teknolojisi

Köşe eklemi olanaklarıyla ilgili bir sınır yoktur
 
PowerGrip Motion 2D/3D (opsiyonel)
Yeni PowerGrip Motion 2D/3D sıkıştırma masası size yepyeni olanaklar sunuyor. Bu X, Y ve Z yönlerindeki tabloların üç boyutlu hareket serbestliği, yeni kelepçeleme konumları sağlar. Bu sayede çok daha esnek hale gelir ve keyfini çıkarmaya devam edebilirsiniz. Patentli PowerGrip kelepçeleme tablalarıyla doğrudan aktarımda mutlak doğruluk.
Yeni PowerGrip Motion 2D/3D sıkıştırma masasıyla parça boyutları 330 mm genişliğe kadar ve en küçük parça boyutları bile güvenli bir şekilde sıkıştırılabilir ve işlenebilir. Bu da, artan boyutsal çeşitlilik ve gelişmiş profil oluşturma ile geleceğe yönelik ideal donanıma sahip olduğunuzu gösterir.
Weinig cam ile birlikte yaygın olarak kullanılan tüm endüstri yazılım çözümlerine açık bir arabirim, parçalar için optimum programlama platformu sağlar. Parametrik özel parçalar, koruyucu yapılar, kapı yaprakları ve özel pencere şekilleri, makroların basit kullanımı ile kolay programlanabilir. Çalışma güvenliğini büyük ölçüde artıran Weinig SIM ile programlar daha sonra simüle edilir.
Standart sürümde bile Conturex Vario S en az 30 dakika otomatik olarak çalışabilir. Otomasyon modeline bağlı olarak bu süre, aralar sırasında veya vardiyaları uzatmak için ek üretim için önemli ölçüde artırılabilir. Bu, operatörün zamanının yalnızca %20'sini makineyle harcaması gerektiği anlamına gelir. Çoğu zaman üretim sürecindeki diğer görevleri yerine getirebilir.
Bakım sırasında ergonomi ve verimlilik en yüksek önceliğe sahiptir. Yeni makine kabini, bakım için erişilebilirliği artırır ve işteki güvenliği büyük ölçüde artırır. Şeffaf cam bölmeler, üretim sürecini istediğiniz zaman rahatlıkla izleyebilmenizi sağlamak için makinenin en iyi şekilde görülebilmesini sağlar.
Harici takım magazini, model yelpazesine bağlı olarak 170 adede kadar takım alanına sahiptir.
12.5 kW (S6)
6 kg alet ağırlığı
Maks. 220 mm alet uzunluğu
17 yuvalı aparat yuvası dahildir.
WEINIG çok milli delme başlığı kapı kolları, köşe yatakları ve köşe bağlantıları ve işaretleme delikleri gibi yatay delme gibi cam üretim uygulamaları gibi uygulamaları kapsar. Cihaz, Conturex modellerinin performansını ve esnekliğini artırır.
30 kW ana mil ile yüksek üretkenlikle birlikte önemli ölçüde zaman tasarrufu elde edersiniz. Talep üzerine yüksek güç sayesinde profiller yalnızca tek bir işlem adımında hazırlayabilir. Buna ek olarak, hava soğutmalı ana miller neredeyse bakım gerektirmez ve böylece yüksek makine kullanılabilirliği sağlar. Motor, kritik durumlarda bile tam koruma için dolaylı olarak tahrik edilir.
Maksimum esneklik için 5 eksenli başlık
24 yuvalı aparat yuvası dahildir.

330 Mm Ahşap Cnc İşleme Makinası Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Kargo Fiyat Bilgi Listesi
Ülke Para Birimi En Düşük Kargo Fiyatı En Yüksek Kargo Fiyatı
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin