1.200 N/Mm2 Dikey Talaş Kırıcı

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00244100
Kategori: Talaş Kırıcı
Marka: Ekonn
Model Tipi: E-TK001
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Orhangazi Mah. / Esenyurt / İstanbul
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Leasing'e Uygun, Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Ekonn Filtre

Ekonn Filtre A.Ş.

Danışman : Hakan E.

1.200 N/mm2 Dikey Talaş Kırıcı

Dikey talaş kırıcı, uzun, kıvrık ve yumak haline gelen malzeme talaşlarını, düşük bir dönme hızı ile sürekli olarak kırık hale getirmeye yarar. Karbon çeliği, paslanmaz çelik, alüminyum alaşımları, titanyum ve 1200 N/mm2 ve daha üst kopma dirençli diğer alaşımlı çelikler için kullanıma uygundur. Talaş Briketleme Presi veya Talaş Santrifüjü öncesine yerleştirilebilir. Talaş kırıcının üst kısmındaki konik hazneye beslenir. Konik haznenin yan duvarlarında civatalı kesici uçlar bulunmaktadır. Ortadaki dönen yatak üzerinde değiştirilebilir hava çeliği bulunan 3 besleme kolu çalışmaktadır. Talaş başarılı bir şekilde küçük parçalara ayrılır ve alt kısımdaki kesme çemberinde daha küçük parçalar halinde dışarıya atılır. Verimin yüksek olması,kırıcı talaş haznesinin tamamı ile doldurulmasına bağlıdır. Aksi halde uzun talaşlar kırılmadan dışarı atılabilir. İstenirse üzerine katı parça ayırıcı eklenebilir. Talaş kırıcılar, talaş besleme haznesindeki talaşı ufalayıp parçalayabilir. Kırıcılar, büyük miktarları kabul edebilir ve eşit akışla daha küçük talaşa dönüştürür. Bu da, özellikle talaş işleme sisteminde kırıcıyı ideal bir ekipman haline getirmektedir. 

Dikey Talaş Kırıcı Nedir?
Talaş kırıcılar, uzun metal talaşını ve torna talaşını kısa parçalara dönüştürerek taşıma maliyetlerinin azaltılmasına ve malzemelerin yeniden işlenebilmesine de imkân tanır. Talaş kırıcılar, talaş besleme haznesindeki talaşı ufalayıp parçalayabilir. Kırıcılar, büyük miktarları kabul edebilir ve eşit akışla daha küçük talaşa dönüştürür. Bu da, özellikle talaş işleme sisteminde kırıcıyı ideal bir ekipman haline getirmektedir. Kırıcı, talaş miktarının sorun arz ettiği ve uzun talaşların santrifüjlenip, briketlenmesi gereken endüstrilerde kullanılır. Entegre bir solid parça algılayıcısı ünitesi sistemin yüksek işlevsellik ve verimlilikle kullanılabilmesini sağlar.

Kırıcı, en fazla 1.200 N/mm2 174.000 psi çekme direncine sahip karbon çelik, paslanmaz çelik ve diğer alaşımlı çelikler ile dökme demir ve titanyum için kullanılabilir. Dikey talaş kırıcı, uzun ve kıvrık ve de yumak haline gelen malzeme talaşlarını, düşük bir dönme hızı ile sürekli olarak kırık hale getirmeye yarar.  Bu dikey talaş kırıcılar, malzeme türlerinin çoğunluğunu kabul edebilmektedir. Bunlar bir vinç, asansör, calaskal, forklift veya sürekli olarak bir konveyör tarafından aralıklı olarak boşaltılabilir. Dikey talaş kırıcılar normal şartlarda düşük gürültü ile çalışır. Muhafaza içine alınmaları veya özel odalara yerleştirilmeleri gerekmediğinden dolayı montajları oldukça kolay olmaktadır.

Dikey Talaş Kırıcı Nasıl Çalışır?
Dikey talaş kırıcı, dövme çelik gibi sertleştirilmiş malzemelerin dış yüzeyini işlerken keskin kesme kenarları ve geniş talaş cepleri nedeniyle kesme yüklerini azaltır. Özel üç boyutlu geometrileri, pürüzlü yüzeylerde bile iyi talaş bukleler üreterek düzgün talaş tahliyesi sağlar. Talaşların uygun olmayan şekilde boşaltılması, iş parçasının işlenmiş yüzeyinin çizilmesine ve sonuçta ortaya çıkan yüzey kalitesinin kötüleşmesine neden olabilmektedir. Bu senaryo, uygun şekilde tasarlanmış bir talaş kırıcı kullanılarak önlenebilir. Kesici takımlar dünyasında talaş kırıcı, iş parçasının kalitesine karar verebilecek çok önemli bir parçadır. Ancak çoğu insan talaş kırıcının ne kadar önemli olduğunu nadiren bilir. Talaş kırıcıların en temel işlevi, talaşları doğal olarak olduğundan daha sıkı kıvrılmaya zorlamaktır. Zorla kıvrılma, iş parçasına veya takıma çarparak talaşın kırılmasına neden olur. Talaş kırıcılar, talaş kontrolünü geliştirerek ve kesme kuvvetlerini azaltarak işleme verimliliğini artırır. Uçlar, farklı iş parçası malzemeleri ve kesme derinlikleri için farklı kesme kenarı ve talaş kırıcı geometrilerine sahiptir. Modern talaş kırıcıların çoğu, kesici takım üzerinde oluklar veya engeller şeklinde gelir. Talaş kırıcıların tasarımı, belirli bir işleme senaryosu için talaşta stres yaratacak ve kolayca kırılmasına neden olacak en iyi geometriyi bulma etrafında döner.

ekonn talaş kırıcı 1.200 n/mm2 dikey talaş kırıcı dikey talaş kırıcı kırık hale getirme makinası karbon çeliği işleme makinesi talaş briketleme presi için kırıcı
1.200 N/Mm2 Dikey Talaş Kırıcı Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Kargo Fiyat Bilgi Listesi
Ülke Para Birimi En Düşük Kargo Fiyatı En Yüksek Kargo Fiyatı
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin