Verimli Salyangoz Fan

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00244493
Kategori: Salyangoz Fan
Marka: Fon Klima
Model Tipi: FK-SF001
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Yayalar Mah. / Pendik / İstanbul
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Kredi Kartı, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Fon Klima Isıtma Soğutma Havalandırma

Fon Klima Isıtma Soğutma Havalandırma San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Fon K.

Verimli Salyangoz Fan

Sanayi sektöründen hemen hemen her işletme tarafından kullanılan bir fan türü olarak bilinen salyangoz fan, bu tür sektörlerde çok büyük bir öneme sahiptir. Öte yandan salyangoz fanların, endüstriyel alanda da büyük bir öneme sahip olduğunu söylemek mümkündür. Ağır ve yoğun maddelerin, hava ortamından temizlenmesi konusunda salyangoz fan hayati önem taşımaktadır.

Salyangoz fanların, basınçlara göre yapıldığını ve alçak basınçlı, orta basınçlı ve yüksek basınçlı olarak bulunduğunu söylemek mümkündür. Pervanesi sık aralıklarla geriye doğru yaslanmış bir biçimde olan salyangoz fan, montajı konusunda da kolaylık sağlaması nedeniyle, fan çeşitleri arasında en çok tercih edilen fanlardan biridir. Toz, talaş, pamukçuk, toz atık ve partikül gibi maddelerin dış ortama salınması adına salyangoz fan çeşitleri büyük önem taşımakta olan ürünlerdir.

Salyangoz Fan Çeşitleri

Her türlü fan çeşidinin olması gibi salyangoz fan çeşitlerinin de olduğunu söylemek mümkündür. Peki salyangoz fan çeşitleri nelerdir? Yazımızın önceki kısmında da piyasa içerisinde belirttiğimiz gibi alçak, yüksek ve orta basınçlı fan çeşitleri bulunmaktadır. Bu fan çeşitleri, endüstriyel ortamda, ortamın hava yoğunluğuna, hava kirliliğine ve ortamın hava ihtiyacına göre kullanılmaktadır. Her türlü oramda alçak ya da yüksek basınçlı fanların kullanılmasının pekte doğru olmadığını söylemek mümkündür.

Bu nedenle firmamızdan ve müşteri temsilcilerimizden de  yardım alarak, işletmeniz ya da fan ihtiyacı duyduğunuz herhangi bir alana en uygun salyangoz fan çeşitleri hakkında kolaylıkla karar verebilirsiniz. Fon Klima olarak firmamız bünyesinde hizmet sunmakta olan profesyonel müşteri temsilcilerimiz ile iletişime geçebilir ve ürün ile ilgili detaylı bir rapor talep edebilirsiniz. Tarafınıza en kısa sürede dönüş yapılacak ve rapor çıkartılacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. 

yüksek basınçlı salyangoz fan orta basınçlı salyangoz fan verimli salyangoz fan endüstriyel salyangoz fan fon klima salyangoz fan
Verimli Salyangoz Fan Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Kargo Fiyat Bilgi Listesi
Ülke Para Birimi En Düşük Kargo Fiyatı En Yüksek Kargo Fiyatı
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin