(4) 2 / Video

3 Boyutlu Çift Başlık Diode Lazer Epilasyon Cihazı
110 Görüntülenme
Bio Cosmetic Çetin Çakır
tarafından 9.01.2023 tarihinde eklendi.

Sporano LFS 810 3MİX

3 Boyutlu Diode Lazer Epilasyon Cihazı

DALGA BOYLARI VE ÖZELLİKLERİ
*808 nm dalga boyu dermis içine nüfuz eder ve kil kökünde bulunan ve hedeflenen melanin tarafından emilir. Lazer ışını tarafından foto-termal etki sayesinde yeterli termal enerji elde edilerek hedeflenen foliküler epitel yok edilir. Bu süreçte kil kökünü çevreleyen dokular, hedef dokunun sadece melanin olması sebebiyle hiçbir etkiye maruz kalmadan bozulmadan kalır.

*755 nm dalga boyu, özellikle açık renk cilt yapısı ve koyu renk kıllara sahip kişilerde etkilidir. 755 nm dalga boyu, kil ve kil kökünde bulunan, kila rengini veren melanini hedefler.
Bu nedenle, kil kökünün derinlerde yerleştiği kişi ve vücut bölgelerinde, kil kökünde yeterli etkiyi gösterememektedir.
*1064 nm, diğer dalga boylarına göre daha uzun olduğundan daha derin dokulara penetre olabilmektedir. Hedefi melanin degil, kil köküdür. 1064 nm dalga boyu melanine çok duyarlı olmadığından koyu ten rengine sahip olanlar ve bronz teni olanlarda epilasyonda tercih edilir.
Yüksek su emme gücü daha yüksek bir sıcaklık üretirken, 1064 nm dalga boyunun bir araya getirilmesi, etkili epilasyon işlemi için lazer uygulamasının termal profilini artırır.

Quattro 3D ile Daha Hızlı, Ağrısız, Güçlü, Etkili, Kalıcı Sonuç !
3D ve Daha Hızlı 3D teknolojisine sahip Buz Lazer Titanium, lazer epilasyonda etkili 3 dalga boyunu tek bir tedavi başlığında birleştirmiştir. Alexandrite, Diode ve Nd:YAG dalga boylanı ile aynı anda kıl folikülündeki farklı doku derinliklerini ve anatomik yapıları hedefler. 4 cm geniş tedavi başlığı ve 3 dalga boyunun entegrasyonu sayesinde tedavi süresi %40 oranında kisalmiştir.
- Daha da Hızlı Tedavi için 4 cm Geniş Spot Boyutu
-ICE Plus Gelişmiş Soğutma Sistemi
-3 Dalga Boyunun Gücü
-Ağrısız -Yan Etkisiz - Konforlu
Soprano Titanium, lazer epilasyon yöntemi diğer lazer epilasyon tedavilerinden farklıdır. SHR (Super Hair Removal) Teknolojisi ile kil folikülleri kademeli olarak Isıtılır. Soprano Ice Platinum versiyonunda sunulan 755 nm, 810 nm ve 1064 nm lazer dalga boylarına sahip 3D aplikatör 2 cm"dir, Soprano Titanium ise 4 cm² genişliğindeki Quattro aplikatörü ile uygulama süresini kısaltır.
 
 
 
 
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin