Pulvarize Sulama Sistemli Akülü Geniş Alan Süpürücü (Sweeper) Dass SW 150K

816.000 -865.000
KDV DAHİL Min. Sipariş 1 Adet,

İlan No: #00241489
Kategori: Sürücülü Zemin Süpürme Makinası
Marka: Dass
Model Tipi: SW 150K
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Halkapınar Mah. / Konak / İzmir
Satış Detayı: Havale / EFT, Kredi Kartı, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Dass Global

Dass Global Makina Anonim Şirketi

Danışman : Dass G.

Pulvarize Sulama Sistemli Akülü Geniş Alan Zemin Süpürme (Sweeper) Makinası Dass SW 150K

Dass SW 150K, akülü geniş alan süpürme araçları arasında yer alan ve optimum güç ve kapasiteye sahip kompakt bir modeldir. Bu araçla, istenilen alanın temizliği, fırçalama ve toz önleme amacıyla yıkama işlemi yapılabilir. Özellikle açık alanlarda yüksek iş gücü ve zaman gerektiren geniş alanların temizlik süresi, Yüzde 80'e kadar kısaltılarak işletmenizin veya sorumlu olduğunuz alanın tamamen temizlenmesi kısa süreler içerisinde gerçekleştirilebilir.

DASS SW 150K'de sürücü bulunması gerekmektedir ve sürücü, hedeflenen alanın temizliğini yaparken tam kontrol yetkisine sahiptir. Tüm kontroller, sürücünün ön panelindeki kol ve düğmeler aracılığıyla hidrolik sistem sayesinde kolayca gerçekleştirilebilir. Geniş alan süpürme aracında opsiyonel özellikler mevcuttur ancak stok paketi tek seferde kusursuz temizliği sağlamak için yeterlidir. Aracın altında bulunan orta silindir fırçada geri çağırıcı yay sistemi uygulanarak tümseklerin aşılması mümkündür. Bu sayede, araca zarar verilmeden tümseklerin üstesinden gelebilirsiniz.

Tozsuzlaştırma için kullanılan su sıkma sistemi, dezenfektan kullanımına uygun şekilde tasarlanmıştır, böylece geniş alanlar da dezenfekte edilebilir. Çöp haznesi kovalı sistemlidir ve doluma yakın boşaltılmalıdır.  Akülü olması sayesinde Dass SW 150K, çevreye zarar vermeden kullanılabilir. Sonuç olarak, doğaya saygılı olan Dass SW 150K, akülü geniş alan süpürme araçları arasında öne çıkan bir modeldir. Optimum güç ve kapasiteye sahip olan bu araç, kısa sürede geniş alanların kusursuz bir şekilde temizlenmesini sağlar.

geniş alan temizleme makinası pulvarize sulama sistemli akülü geniş alan süpürücü akülü zemin süpürücü sweeper dass sw 150k hidrolik sistemli süpürücü dass süpürücü
Pulvarize Sulama Sistemli Akülü Geniş Alan Süpürücü (Sweeper) Dass SW 150K Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Kargo Fiyat Bilgi Listesi
Ülke Para Birimi En Düşük Kargo Fiyatı En Yüksek Kargo Fiyatı
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin