Machine de perçage de trous métalliques à verrouillage de 1,5-2 mm / Une erreur s'est produite. Texte supplémentaire rencontré après avoir fini de lire le contenu JSON : m. Chemin '', ligne 1, position 8.

NARGESA PI85 

1,5-2 mm Kilit Metal Delik Delme Makinası

3 Yıl Garantili

Hidrolik Pres PI85, kilit dünyasında bir yeniliktir. 2006 yılında Nargesa tarafından patenti alınmış ve bu da bizi üretimde lider yapmıştır. Tüm ticari marka ve modellerin kilitlerinin %85'ine uyar.
> Normalde, bir operatörün kare veya dikdörtgen bir borudaki kasa, kulp delikleri ve kilit deliği için bir tam işlemi gerçekleştirmesi için ortalama 30 - 45 dakika arası bir süresi vardır. PI85 Nargesa ile süre bir dakikanın altına iner. Bu, yüksek sayıda üretim için ideal bir makinedir.
> Çerçeve kullanmaya gerek kalmadan kilidi yerleştirmek için uygun toleransla kaplama mükemmeldir.Böylece montaj süresi minimumdur.
> Birçok firma PI85 kilit preslerini sadece kendi kullanımları için değil, aynı zamanda hazır profilleri başka firmalara satmak için de satın almıştır.
> Makinada kullanılabilecek profiller 35x35, 40x40, 40x50, 40x60, 40x70, 40x80, 50x50, 50x60, 50x70 ve 50x80'dir.
> Profil kalınlığı 1,5 mm ve 2 mm olabilir. Malzeme ne olursa olsun, normal çeliği, galvanizli çeliği veya paslanmaz çeliği delebilir.
> İşlemin her zaman 35, 40 veya 50 mm kısmında yapılması gerektiğini akılda tutmak önemlidir.
> Kilit deliği ve kulpun pozisyonu birleştirilebilir, bu, bir profili her iki ucunda kilit ve kulpla delebileceğimiz anlamına gelir, aynı şekilde kulp veya diğer tarafa da kilit yapabiliriz.
> Kasa uzunluğu kilit girişi olduğu için ayarlanabilir. 18 mm ile 37 mm arasında değişmektedir.
* Ürünlerimizin tamamı İspanya'daki tesislerimizde üretilmektedir. Hidrolik ve elektrikli bileşenlerin tümü, tüm dünyada teknik destekle birlikte en iyi önde gelen Avrupa ticari markalarından standarttır: Rexroth, Bosch, Roquet, Schneider Electric, LG, Telemecanique, Pizzato vb...
 

 
 
 
Trading sans commission et sans intermédiaires

Acheter ou louer à des prix compétitifs

Tous les canaux de communication

Transparence du téléphone, WhatsApp, e-mail et tous les canaux de communication

Mobile dans votre poche

Téléchargez notre application mobile et restez à l'écoute

Ouvrir un magasin et publier une annonce

Achetez, achetez et louez sur notre portail facile à utiliser