SK 1000 Enjeksiyonlu Kumlama Makinası

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00241991
Kategori: Enjeksiyonlu Kumlama Makinası
Marka: Saykar
Model Tipi: SK 1000
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Aydınlı Mah. / Tuzla / İstanbul
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Saykar Metalurji

Saykar Metalurji ve Yüzey İşlem Ürünleri Nakliye Turizm Ltd. Şti.

Danışman : Erhan E.

Enjeksiyonlu Kumlama Makinası

SK 1000 Enjeksiyonlu Kumlama Makinesi özgül ağırlığı 4 gr/cm3’den daha düşük olan kumlama sarf malzeme karışımını yüzeyde istenilen yüzey kalitesini elde edebilmek için yüzeye püskürten ve püskürtme esnasında basınçlı havanın oluşturduğu vakum etkisine ilave olarak, enjektör vasıtası ile kumlama hattındaki sarf malzemenin hızının artırılıp azaltılabildiği enjeksiyon sistemine sahip, CE belgeli ve Toz Yayılım Raporuna sahip sistemi tanımlamaktadır.

ÖZELLİKLER

•    Her iki yandan kapaklı olan makinede, personel marifeti ile taşınmaya uygun olan parçalar yan kapaklar açılarak makine içerisine yerleştirilir. 

•    Makine içerisine yerleştirilen parçaların kumlama işlemi personel tarafından eldivenler vasıtası ile manuel olarak yapılmaktadır.

•    Enjeksiyonlu çalışma prensibi ile vakumlu kumlama makinelerine kıyasla birim zamanda %40 daha çok parça işleme imkânı sunar. Ayrıca vakumlu makinelerde yaşanan dalgalı ve kesik kesik kum atma problemleri yaşanmaz. 

•    Çalışma esnasında kullanılan basınçlı havanın regülatör ile ayarlanmasının yanı sıra, kumun miktarını da ayarlamaya imkân veren ikincil regülatöre sahiptir.

•    Makine çalışma esnasında otomatik olarak kullanılan sarf malzemenin geri dönüşüm sistemine dahil olmasını sağlayarak kesintisiz çalışma imkânı verir.

•    Özgül ağırlığı 4 gr/cm3’ den düşük olan sarf malzemeler ile kullanıma uygundur.

•    Nozul askı aparatı sayesinde operatörün iki elle kumlama yapmasına olanak sağlar.

•    Jet-Pulse sistemine sahip filtrasyon sistemi ile düşük toz emisyonu sağlar. Makine toz emisyon raporu belge sonuna eklenmiştir.

•    Minimum 25 kg sarf malzeme ile çalışır.

HEDEFLER

SK 1000 Enjeksiyonlu Kumlama Makinesi kabin dış ölçüleri 1000x800x800(h) mm olup, Makine içerisinde operatör eldiven mesafesi ve ergonomik çalışma şartları gereği yaklaşık 600x600x600mm ölçülerinde parçaların temel yüzey işlem ihtiyaçlarının karşılanması için tasarlanmıştır.
Parça formuna göre işlem yapılabilecek parça ölçüsü değişebilmektedir.

SK 1000 Enjeksiyonlu Kumlama Makinesi endüstriyel kumlama makinelerin başlangıç serisi olup; Savunma Sanayi, Havacılık, Silah kumlama, Cam Obje kumlama, Kalıp kumlama olmak üzere birçok sektörde başarı ile kullanılmaktadır.

ce belgeli kumlama makinesi sk 1000 kumlama makinesi enjeksiyonlu kumlama sistemi toz yayılım raporu olan makina saykar enjeksiyonlu kumlama makinesi
SK 1000 Enjeksiyonlu Kumlama Makinası Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Kargo Fiyat Bilgi Listesi
Ülke Para Birimi En Düşük Kargo Fiyatı En Yüksek Kargo Fiyatı
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin