Avibro AVM-D 650/6 (600 rpm) Endüstriyel Vibrasyon Motoru

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00242625
Kategori: Vibrasyon Motoru
Marka: Avibro
Model Tipi: AVM-D 650/6
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Küçükyalımerkez Mah. / Maltepe / İstanbul
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

ATS Motor

Ats Redüktor Motor Endüstriyel Güç Sistemleri Ltd. Şti.

Danışman : Ats M.

Avibro AVM-D 650/6 Endüstriyel Vibrasyon Motoru

  • 12 poles: 500 rpm – 50 Hz / 600 rpm – 60 Hz
  • Santrüfüj Kuvveti 665-726 Kg

Ayak Montajlı Vibrasyon Motorları

AVIBRO ayak bağlantılı vibrasyon motorlarımız, (titreşim motorları) titreşim enerjisinin gerektiği tüm endüstriyel makinaların ihtiyacını karşılayan eksiksiz ürün yelpazesine sahip üstün kaliteli ayak bağlantılı vibratör motorları sunar.

Tüm AVM-D Serisi ürünlerimiz yürürlükteki EEC Direktiflerine (makinelerin güvenliği 2006/42/AT; ve 2014/35/AB Alçak gerilim yönetmeliklerinin serbest bıraktığı temel sağlık ve güvenlik gerekliliklerine uyduğunu ve serbestçe dolaşabilme gerekliliklerini yerine getirebildiğini beyan ederiz. Üründe bir değişiklik olduğu takdirde bu kabul edilmeyecek ve bu beyan geçerliliğini yitirecektir.

AVM-D serisi vibro motorlar, değişken frekanslı sürücü (VFD özellikli inverter) ile kullanıma uygundur.

Ayak Montajlı Titreşim Motorları Teknik Özellikler

  • 3 faz giriş voltajı:
    Tüm AVM-D Serileri için: Standart uygulamalar 50Hz 220 – 230/380–400 Volt veya 60Hz 220–240/440–480 Volt
    talep üzerine özel voltaj ve frekanslarda üretim emri verebilirsiniz. AVM-D serisi vibro motorlar, değişken frekanslı sürücü (VFD özellikli inverter) ile kullanıma uygundur.

Frekans ve Devir/dakika

Tüm AVM-D Serileri için:

  • 10 poles: 600 rpm – 50 Hz / 720 rpm – 60 Hz

  • 12 poles: 500 rpm – 50 Hz / 600 rpm – 60 Hz

Ayak Montajlı Vibrasyon Motorları Titreşim Gücünü Ayarlama

AVIBRO Vibrasyon Motorları (S1) çalışma rejimine göre en fazla titreşim elde etmeniz için tasarlanmıştır. Vibratör motoru üzerinde bulunan eksantrik ağırlıklarda bulunan derece ile titreşim kuvvetini % 0 ile % 100 arasında seçim yapmanıza olanak sağlar. Vibro motorun her iki mil ucundaki eksantrik ağırlıkların açısının aynı olması gerekmektedir.

AVIBRO Mekanik Koruma

Tüm AVM-D serisi ürünlerimiz yürürlükteki EEC Direktiflerine (makinelerin güvenliği 2006/42/AT; ve 2014/35/AB Alçak gerilim yönetmeliklerinin serbest bıraktığı temel sağlık ve güvenlik gerekliliklerine uyduğunu ve serbestçe dolaşabilme gerekliliklerini yerine getirebildiğini beyan ederiz. Üründe bir değişiklik olduğu takdirde bu kabul edilmeyecek ve bu beyan geçerliliğini yitirecektir.

AVIBRO Elektrik Motoru İç Yapısı

Dünyamızda çevresel etkilerin farkındayız. Bu sebeple AVIBRO en düşük kayıplı silisyum manyetik laminasyon sacları ile oluşturduğu STATOR-ROTOR tasarımı ile size rakiplerine göre daha fazla güç sunarken, ısınmayı azaltarak verimliliği artmış ürünler sunuyoruz.

AVIBRO Vibrasyon Motorları Yalıtım Sınıfı

AVM-D serisi vibrasyon motorlarımız güçlü standart H sınıfı izolasyona sahiptir. Emriniz üzerine daha güçlü izolasyon sınıfı tercih edebilirsiniz. Eksantrik ağırlık kapakları, rulman kapakları ve klemens kapakları o-ring contalar ile dış ortamda oluşan zararlara karşı mekanik korumalardır. Klemens kutusu içerisinde dışarıdan sızmalara ve titreşime karşı kırılmalara karşı Epoksi reçine ile korunmaktadır. IP 65–7

AVIBRO Vibrasyon Motorları Çalışma Ortam Sıcaklığı

AVM-D Serisi ürünleri için -20°C ile +40°C (-4°F ile 104°C)

AVIBRO Vibrasyon Motorları Termik Isınma

AVM-D serisi ürünler için, standart termistör uygulamamız henüz bulunmamaktadır. Emriniz üzerine AVM-D serisi ürünlerde 130°C PTC Uygulama sunuyoruz.

AVIBRO Vibrasyon Motorları Gövde ve Dönen Mil (rotor şaft)

AVM-D serisi, diğer tüm serilerde ve yeni ürünler için, ürün gövdeleri ve rulman kapakları 3 boyutlu CAD program üzerinde stres analizleri yapılmaktadır. Sonrasında 50 yapı büyüklüğünde ki gövde ve rulman kapaklarımızı özel alaşımlı alüminyum enjeksiyon 60 ile 110 yapı büyüklüğünde ki gövde ve rulman kapaklarımızı yüksek dirençli GGG 40 Sfero dökme demirden imal ediyoruz. Dönen millerimiz (rotor şaft), ısıl işlem görmüş burulma ve kopmaya yüksek dirençli NiCrMo özel çelik yuvarlak hammaddeler kullanıyoruz.

AVIBRO Vibrasyon Motorları Boya Uygulamamız

AVM-D Serisi ürünlerimizin tamamında elektro statik epoksi toz boya kullanıyoruz.

  • Gövde renk: Turuncu

  • Tas koruma kapakları renk Kodu: Turuncu

AVIBRO Vibrasyon Motorları Rulmanlar ve Yağlama

AVIBRO vibratör motorları standart ürünlerin tamamında C4 boşluklu uzun ömürlü titreşim için üretilmiş rulmanlar kullanmaktadır. Böylece müşterilerimize uzun ömürlü vibrasyon motorları üretmekteyiz. Vibro motor rulmanlarımız için uzun ömürlü, yüksek merkez kaç kuvvetleri ile titreşimin oluşturduğu stres, rulman iç tanelerine gelen yüklerden oluşabilecek aşınmalara karşı yüksek mukavemetli gres yağları kullanmaktayız. Rulman yataklarında gresin uzaklaşmadan çalışması için labirent tip kanallar ile yağ keçeleri kullanıyoruz.

T

endüstriyel vibrasyon motoru avibro vibrasyon motoru ayak montajlı vibrasyon motoru avibro avm-d 650/6 endüstriyel vibrasyon motoru 12 poles motor santrifüj kuvveti 665-726 kg avıbro ayak bağlantılı vibrasyon motorları avm-d serisi vibrasyon motoru vfd sürücü uyumlu vibrasyon motoru avibro endüstriyel motor
Avibro AVM-D 650/6 (600 rpm) Endüstriyel Vibrasyon Motoru
Avibro AVM-D 650/6 (600 rpm) Endüstriyel Vibrasyon Motoru Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Kargo Fiyat Bilgi Listesi
Ülke Para Birimi En Düşük Kargo Fiyatı En Yüksek Kargo Fiyatı
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin