300 Metre / Dakika Ahşap Profil İşleme Makinası

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00240081
Kategori: Ahşap Profil İşleme Makinası
Marka: Weinig
Model Tipi: Hydromat 4000
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Göztepe Mah. / Beykoz / İstanbul
Kısa Detay: 0 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Ligno Makine

Ligno Makine San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Ligno M.

300 Metre / Dakika Ahşap Profil İşleme Makinası

WEINIG Hydromat 4000: Yüksek hızlı uygulamalar için güçlü makine 

 Hydromat 4000 yüksek hızlı bir makine için tüm gereksinimleri bir araya getirir: Büyük tasarım, güçlü besleme sistemi, HydroLock teknolojisi ve mükemmel performans potansiyeli. Güçlü mil motorları ve ağır basınç silindirleri, yüksek hızlarda bile birinci sınıf ürünlerin üretilmesine olanak tanır. 
 
Hidromat 4000, makine ile birlikte üretim hatlarına optimum şekilde entegre edilebilir. Bu, makinenin tüm potansiyelinden yararlanılmasını sağlar  

 

 
WEINIG Hydromat serisi : 

 Sağlam ve sağlam yapı 
Sistem çözümlerinde entegre edilebilir 
Çok yüksek performans potansiyeli 
Modüler tasarım 
Yüksek seviyede çalışma güvenliği 

 

WEINIG Hydromat 4000 şunları sağlar : 

 Son derece yüksek üretkenlik 
Yüksek besleme hızlarında bile üstün yüzey kalitesi. 
Yüksek aşınma direnci 
Yenilikçi makine kontrolü 
Sürdürülebilir makine konsepti 

Yeni WEINIG Makine Kontrolü (WMC), operatöre 21.5 inç ekran çaprazlamasına daha fazla konfor sunan en yeni nesil makine kontrol sistemidir. Öne çıkan özelliği, operatöre göre ayrı ayrı yapılandırılabilen ve tüm önemli verileri bir bakışta gösteren merkezi gösterge panesidir. Önemli üretim verilerini görmek için kontrol sisteminde gezinme artık geçmişte kaldı.

Kurulum işlemi WMC ve entegre açıklama fonksiyonu tarafından da basitleştirilmiştir.Yeni profil kurulumlarını daha kolay, daha güvenli ve daha hızlı hale getirmek için fotoğrafları veya notları depolayın.Profil ve araç çizimlerinin yardımıyla, kurulum ek olarak kolaylaştırılır ve hatalar önlenir.

WMC, operatörün çalıştırılabilirliği, netliği ve grafik desteği açısından yeni standartlar belirlemektedir.
HidroLock sistemi dış yatağın her iki montajını ve alet değiştirmede devrim yaratıyor. 

HidroLockdış rulmanı ile, yağ tabancası kullanarak zaman alan kurulum geçmişte kaldı. Bunun yerine, yağ odasını sıkıştırmak ve gerekli basıncı oluşturmak için yalnızca birAllenanahtarı gerekir. Gerginliği kontrol etmek için bir pim kullanılır. Bu,HidroKilitaraçlarıyla birlikte hem basit hem de zamandan tasarruf sağlayan son derece önemli bir çalışma konsepti ortaya çıkarmaktadır.
Birleştirme teknolojisi ve hidro aletler mükemmel yüzey kalitesi üretir. Hidromat 4000'de bu kombinasyonu seçebilir ve bundan yararlanabilirsiniz: WEINIG tarafından geliştirilen Jointed araçları, kesme tablasındaki tüm bıçakların tamamen aynı kesme çemberine sahip olmasını sağlar. Hem dört taraflı planya için tam otomatik düz jointer hem de tam otomatik profil jointer kullanılabilir.

Jointerler radyal ayar sırasında mille otomatik olarak hareket eder, böylece manuel müdahale gerekmez.
WEINIG, kaynakları çeşitli şekillerde verimli bir şekilde yönetmeyi zorlar. Örneğin, modern planya teknolojisi sayesinde maddi tasarruf potansiyeli ortaya çıkmaktadır. Bu özellikle, tarayıcının yüzeyi daha karlı bir şekilde incelemesini kolaylaştırmak için önceden kaplama yapılmış katı ahşap inşaat kerestesi (KVH) ve glulam keresteyi oluşturur.

Ahşap düzlemin eğrisini takip eden ters hareketli miller, örneğin aynı genişliğe paralel olarak glulam lamelli, talaş kaldırma işlemini minimum seviyeye indirir.

Hareketli millerin gerektirdiği çalışma parçaları arasındaki boşluklar, ilk alt milde darbe riskini artırır. Makine tezgahına 30° açıyla monte edilen mil bu etkiyi ortadan kaldırır. Yatay millerde minimum talaş kaldırma sağlayan ağır basınç elemanları yukarıdan da kullanılabilir.PowerCom kontrol sistemi ile makine ile işleme millerinin sıcaklık izlemesi ile maksimum üretim güvenilirliği sağlanır.Bu şekilde her zaman millerin durumunu bilir ve bakım aralıklarını zamanında planlayabilir.Bu, planlanmamış kullanım dışı süreleri önler ve makinenizin kullanılabilirliğini artırır.
Hidromat 4000 maksimum 300 m/dak besleme hızı sunar Tüm besleme ve tabla makaraları, bağımsız tahrikler ve çok güçlü kardan milleriyle tahrik edilir.
Bu, sütun kılavuzu ile birlikte, makinenin içinde tek tip parça taşınmasını sağlayan çok sağlam bir besleme sistemi sağlar.
250 mm'lik büyük makara çapından dolayı, malzemelere çok iyi güç aktarımı sağlanır ve böylece makine üzerinden çok yumuşak bir şekilde taşınır.

Hidromat 4000 bir ServoFeeder tarafından beslenir. İlk milin önündeki parçalar arasındaki boşluğun kapalı darbe almadan olmasını ve parçaların makineden birbiri ardına geçmesini sağlar.
Seri Besleyici'nin yardımıyla üretim kalıcı olarak garanti edilir.
Hidromat 4000 ölçüsü CNC kontrollü elemanlar kullanılarak otomatik olarak ayarlanabilir. Millere ek olarak yanal basınç makaraları ve jointerleri de içerir.
Bu nedenle, operatörün manuel olarak müdahale etmesi gerekmez; böylece zaman ve para tasarrufu sağlanır!

300 Metre / Dakika Ahşap Profil İşleme Makinası Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Kargo Fiyat Bilgi Listesi
Ülke Para Birimi En Düşük Kargo Fiyatı En Yüksek Kargo Fiyatı
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin