Turbo Kurutucu Ve Yıkama Plastik Sanrafüj Makinası

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1

İlan No: #00239853
Kategori: Plastik Santrifüj
Marka: MachPlast Makina
Model Tipi: TSNTY2000_V1
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Sipariş Üzerine
Konum: Hatip Mah. / Çorlu / Tekirdağ
Satış Detayı: Leasing'e Uygun, Çekle Şatış, Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Machplast Makina

Machplast Geri Dönüşüm Sistemleri San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Danışman : MachPlast M.

MachPlast

Atmosferdeki havanın sıkışıp basıncını arttırması ile hava üreten makinalar olarak tanımlana çeşitli hava kompresörleridir. Santrifüj kompresörler ise doğrudan yüksek hızda dönen impellerin havayı birebir enerji transfer ederek kullandığı dinamik kompresörlerdir. Burada rotor, doğrudan hava basıncı ve momentumunu etki ederek arttırmaktadır. Bu sayede içerdiği momentum sabit yayıcılar ise havanın hızını keser ve yararlı bir biçimde basıncı kullanılabilir hale çevirmektedir. Tasarımına uygun şekilde yağsız hava kompresörleri olan santrifüj hava kompresörlerde havanın basınç artışına göre uygun şekilde kullanımı bulunan makinalar olduğu söylenebilir.
turbo kompresörler ise günümüzde hava ve gaz basma noktasında kullanımı yaygın olarak bilinen dinamik kompresörlerdir.  kinetik enerjiyi kazandırması için kompresör, havanın yüksek hızla savrulurken döndürmesinde işe yarayan makinalardır. Havanın santrifüj kuvvetle sağladığı hızlanma ile birlikte basınç artışına etki etmesi sonucunda kinetik enerjinin basınç enerjisi olmasını sağlar. 
Turbo santrifüj kurutma makinesi günümüzde ileri teknoloji olup düşük bakım ihtiyacı duyduğu için, kaynağından doğrudan yağsız hava basması gibi özelliğiyle bilinir. Turbo fan adının doğrudan havayı basması noktasında yüksek hızla dönmesiyle bilinir. 
Santrifüj kompresörler olarak yağsız hava gereken pek çok yerde kullanılabilir. Hava debisinin yüksek olması beklenen alanlarda bu tip uygulamalar mümkündür. Hem su soğutmalı hem de paketlenebilir olmasıyla beraber turbo santrifüj kurutma makinesinin yaygın bir şekilde kullanımı bulunmaktadır.  

Turbo Kurutucu Ve Yıkama Plastik Sanrafüj Makinası Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Kargo Fiyat Bilgi Listesi
Ülke Para Birimi En Düşük Kargo Fiyatı En Yüksek Kargo Fiyatı
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin