Dış Cephe Yıkama Makinası Uzatma Borusu 2 / Video

Aquamak GES-Panel ve Dış Cephe Temizlik Sistemleri
tarafından 12.03.2020 tarihinde eklendi.
Dış Cephe Yıkama Makinası Uzatma Borusu Gardiner
GARDİNER pole Karbon Fiber boruları birbirine konik şekilde geçmeli çabuk ve kolay birleştirilebilir.
Kullanım esnasında basitce sökülüp takılabilir şekilde tasarlanmıştır.Kesinlikle pasolu yada vidalı değildir.
GARDİNER uzatma borular 1'den 6'ya kadar numaralı olup devamındaki borular sonsuzdur istenilen yüksekliğe göre ilave edilerek uzatılabilir ek parçalardan oluşur .
GARDİNER Karbon Fiber boruları Amerika ve Avrupada yüzlerce profesyonel dış cephe temizleyicisi tarafından süper hafif ve dayanıklı olma özelliklerinden dolayı tercih edilmektedir.
10 parca boruların boyu 19 metre olup toplam ağırlığı 2600 gr'dır.
GARDİNER Karbon Fiber boruları ağır koşullarda ve sık kullanımda çalışma performansınızı arttırarak erişilmesi zor ve yüksek yüzeylerin temizliği için tasarlanmıştır.