Akustik Kabinli 900-1800 M3/S 900 Mbar Roots Paket Blower

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00232823
Kategori: Paket Blower
Marka: NKM Makina
Model Tipi: DN150 A
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Orhanlı Mah. / Tuzla / İstanbul
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

NKM Makine

NKM Makine San. Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Kadir M.

Akustik Kabinli 900-1800 M3/S 900 Mbar Roots Paket Blower

NKM Makina DN150 A, akustik kabinli roots tipi pozitif deplasmanlı paket blower, yüksek kapasiteli hava ihtiyacı olan sektörlerde etkin çözümler sunar. Bu blower, elektrik motoru, modern (delta tip) şase, çıkış susturucusu, filtreli emiş susturucusu, çek valf, emniyet ventili ve kayış kasnak sistemi gibi bileşenlerden oluşur. -750 / +900 mbar basınç aralığında hava ihtiyacı duyulan arıtma, gıda, enerji, çimento, biyokimya ve plastik gibi sektörlerde asil hava ihtiyacının karşılanması ve ürün transferinde (pnömatik nakil - vakum) kullanılır.

Üstün Performans ve Kullanım Alanları

  • Yüksek Verimlilik: 900-1800 M3/S hava debisi ile yüksek kapasitede hava ihtiyacını karşılar.

  • Geniş Uygulama Alanı: Arıtma, gıda, enerji, çimento, biyokimya, plastik gibi sektörlerde asil hava ihtiyacı ve ürün transferi (pnömatik nakil - vakum) için kullanılır.

  • Gürültü İzolasyonu: Akustik ses izolasyon kabini ile çalışma esnasında oluşabilecek gürültü problemlerini ortadan kaldırır.

  • Kolay Bakım: Akustik kabin, bakım ve sarf malzeme değişimlerini kolaylaştırır.

Genel Özellikler

NKM Makina DN150 A, akustik kabinli roots tipi pozitif deplasmanlı paket blower, hava ihtiyacının yüksek olduğu sektörlerde etkin çözümler sunar. Bu blower, elektrik motoru, modern (delta tip) şase, çıkış susturucusu, filtreli emiş susturucusu, çek valf, emniyet ventili ve kayış kasnak sistemi gibi bileşenlerden oluşur. -750 / +900 mbar basınç aralığında hava ihtiyacı duyulan arıtma, gıda, enerji, çimento, biyokimya ve plastik gibi sektörlerde asil hava ihtiyacının karşılanması ve ürün transferinde (pnömatik nakil - vakum) kullanılır.

Yüksek verimlilik sağlayan bu blower, 900-1800 M3/S hava debisi ile geniş bir uygulama yelpazesine hitap eder. Akustik ses izolasyon kabini ile çalışma esnasında oluşabilecek gürültü problemlerini ortadan kaldırır ve bakım, sarf malzeme değişimlerini kolaylaştırır. Anlık olarak izlenen manometreler ile filtre kirlilik, çıkış basıncı ve çıkış sıcaklıkları gibi parametreler personelin rahat ulaşabileceği şekilde kabin üzerinde konumlandırılmıştır.

NKM Makina DN150 A, yüksek performans ve verimlilik arayan işletmeler için mükemmel bir çözümdür. Ergonomik tasarımı ve endüstriyel kalite malzemeleri ile uzun ömürlü ve dayanıklıdır. Daha fazla bilgi ve özel tasarım talepleri için bizimle iletişime geçin.

Teknik Özellikler ve Avantajlar

  • Pozitif Deplasmanlı Blower: Roots tipi pozitif deplasmanlı blower, yüksek basınç ve debi değerleri sunar.

  • Akustik Ses İzolasyon Kabini: Kabin panellerinde kullanılan dört farklı malzeme ile lamine edilen ses yalıtım malzemeleri, ses yalıtım malzemelerinin panele montaj yöntemi ve kabin içi soğutma (havalandırma) yöntemi ile üstün gürültü izolasyonu sağlar.

  • Kolay Montaj ve Taşıma: Akustik kabinli paket blower ünitesi, taşınması ve hat montajları oldukça kolaydır.

  • Anlık İzleme: Manometreler ile filtre kirlilik, çıkış basıncı ve çıkış sıcaklıkları ve çalışma saati gibi parametreler anlık olarak izlenebilir ve personelin rahat ulaşabileceği şekilde kabin üzerinde konumlandırılmıştır.

  • Basınç Aralığı: -750 / +900 mbar basınç aralığında çalışır, bu da geniş bir uygulama yelpazesine hitap eder.

nkm makina paket blower 900-1800 m3/s paket blower roots tipi blower akustik kabinli paket blower 900 mbar blower ses yalıtımlı paket blower
Akustik Kabinli 900-1800 M3/S 900 Mbar Roots Paket Blower Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Kargo Fiyat Bilgi Listesi
Ülke Para Birimi En Düşük Kargo Fiyatı En Yüksek Kargo Fiyatı
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin