Hammade Karıştıcı Mikser Makinesi

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00190924
Kategori: Plastik Hammadde Mikseri- Karıştırıcı
Marka: Karataş Makina
Model Tipi: KK250
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Sipariş Üzerine
Konum: Vatan Mah. / Kartal / İstanbul
Satış Detayı: Havale / EFT

Satıcıyla iletişim kur

Karakuş Geri Dönüşüm Makina Plastik San. ve Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Fatih K.

HAMMADE KARIŞTICI MİKSER
 
250 KG 500 KG 1 TONLUK
 
MÜŞTERİ TALEP İSTEĞİNE GÖRE ÜRETİLMEKTEDİR. 

Hammadde karıştırıcı mikser makinası hammadde ürüne göre ve her kiloya göre kapasitesye göre değişir. 250 kg , 500 kg ,  1000 kg olarak sınıflandırılırlar. Her plastik atölyesinde mutlaka bulunması gereken bir üründür. Hammadde karıştırıcı mikser makinasının esas amacı birden fazla hammaddeni birleşmesini sağlıklı bir şekilde karışmasını sağlamaktadır. Kullanıcı çeşik çeşit malzemelerin bir birine karıştırmak için yada bi ürüne boya katılacaksa o boyayı ürüne eşit miktarta karışmasın için karıştırmak gerekir bunun içinde en uygun makineler bunlardır.hammadde karıştırıcı mikser makinasının özelliklerinden bahsetmek istersek  kilo kapasiteye göre bi mal alma kazanı  bitane taşıyıcı herezyon , herezyonu döndürmek için bir adet ac motor, ve boşaltma vanaları bulunmaktadır. Hammadde karıştırıcı mikserleri hammadde ile diğer katkıların homojen biçimde karışmasını için tasarlanmıştır. Buna ek olarak üzerine yerleştirilen sıcak hava fanı sayesinde karışımı hazırlarken, bir yandan da hammaddenin nemini alıp, kurutur. Üretimini yapacağınız ürünün daha kaliteli, firesiz çıkmasını sağlar. Hammadde mikserleri opsiyonel olarak komple paslanmaz çelikten (krom) da üretilebilir.

Hammadde karıştırıcı mikser makinesinin çalışma prensibi ise şöyledir; önce makina şalter vasıtası ile açılır motor çalışmaya başlar motor çalışınca bağlı olduğu herezyonda dönmeye başlar ve hatveler yukarı doğru hareket eder, karıştırılacak olan malazeme mal haznesinin içine dökülür , dökülen malzeme herezyona gelir ve herezyonun hatveleerine giren malzeme yukarı doğru hızlı bir şekilde yol alır.yukarıda yassı bir yüzeye çarpan malzeme tekrar aşağı düşer ve tekrar herezona girer bu şekilde malzeme birbirine karışmış olur. Yaklaşık bi 10 – 15 dakika süre içerisinde hammadde karıştırmış ve kullanıma hazır olucaktır.  Hammadde Karıştırıcılarının, hammaddeyi aşağıdan yukarıya taşıyarak  karıştırma yapan vidalı karıştırma tasarımı sayesinde çok düşük elektrik sarfiyatı ile karıştırma işlemi homojen olarak, kısa sürede ve kolaylıkla yapılabilmektedir.

Hammadde karıştırıcı mikser makinası müşteri talep ve istediği kapasiteye göre sınıflandırırlar en önemli unsur ise karıştıracak plastik hammaddenin mutlaka granül şeklinde olması gerekmektedir. Toz vb gibi ürünlerde kullanılamaz ve karıştırma yapamaz, plastik toz vb gibi ürünlerde başka karıştırıcı mikser makinası kullanılmaktadır.hammadde karıştırıcı mikser makinası için firma olarak ilk hedefimiz müşteri memnuniyetidir.

hammadde karıştırıcı mikser hammade karıştıcı mikser makinesi 250 kg mikser 500 kg mikser 1 tonluk mikser karataş makina mikser
Hammade Karıştıcı Mikser Makinesi Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Kargo Fiyat Bilgi Listesi
Ülke Para Birimi En Düşük Kargo Fiyatı En Yüksek Kargo Fiyatı
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin