5 Eksen Köprü Kesme Makinası

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00242670
Kategori: Köprü Kesme Makinaları
Marka: Piggy Back
Model Tipi: X Drive
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Yenişehir Mah. / Konak / İzmir
Satış Detayı: Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Mertaş Mermer

Mertaş Mermer Karo Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Mustafa S.

5 Eksen Köprü Kesme Makinası
 

Piggy-Back, takım tezgahlarında kullanılan entegre bir sistemdir ve çeşitli takımlar kullanarak işleme yapma imkanı sunar. Bu sistem, ISO40 bağlantılı ATC (otomatik takım değiştirme) özelliğine sahip bir elektro-mil içerir ve bu elektro-mil, ana motorun yanına dikey olarak yerleştirilmiştir. Ana motor ise ½” gaz bağlantısına sahip bir ek takım tutucuyla donatılmıştır.

Piggy-Back, 4.5Kw/6Hp (S6) gücünde, hız ayarı yapılabilen ve 12000 dev/dak'ya kadar çıkabilen bir elektro-mil ile donatılmıştır. Ayrıca, takımın içten yağlanması için döner bağlantı ve 9 pozisyonlu otomatik takım değiştirme magazini bulunmaktadır. Operatör, artan frezeleme işlemleri, filo üstü, damlalıklar, geçişli ve kör delikler, lavabo delikleri için diskle yapılan kombine işlemler, oyma, kabartma ve yazı gibi işlemler gerçekleştirmek için küçük çaplı takımları kullanabilir.

Piggy-Back, ayarlanabilir hıza sahip (12000 dev/dak'ya kadar) güçlü bir 4.5kw/6hp (S6) elektro-mili, takımın içten yağlanması için döner bağlantı ve ana kafa taşıyıcısının yanında dikey olarak konumlandırılmış bir 9 pozisyonlu otomatik takım değiştirme magazini içerir. 5 eksenli düz, çapraz, kavisli ve eğimli kesimlerle birlikte, lavaboların ve köşelerin her türlü şekliyle kesilmesi, disk kesimiyle kombine edilen işlemler, sıfır seviye lavabo için delik çevresi frezesi, artımlı frezeleme, kör ve geçişli delikler, oyma, kabartma ve yazı gibi ek işlemler tamamen otomatik modda ve birden fazla takım ile yapılabilir.

Tamamen otomatik modda, operatör müdahalesi olmadan kesim ve frezeleme yapabilir, bu da önemli ölçüde zaman tasarrufu sağlar. Potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için 9 pozisyonlu bir otomatik takım değiştirme magazini ile donatılmıştır. Bu sayede, tek bir program içinde işlemler arasında otomatik olarak geçiş yapılabilir, bu da operatörün manuel takım değiştirme ihtiyacını ortadan kaldırır, iş gücü tasarrufu sağlar, üretkenliği artırır ve işleme hassasiyetini yükseltir.

5 Eksen Köprü Kesme Makinası (1)
otomatik takım değiştirme 5 eksen köprü kesme makinası 5 eksen kesme makinası piggy back makinası elektro-mil kesme makinası
Motor Gücü4,5Kw/6Hp
5 Eksen Köprü Kesme Makinası
5 Eksen Köprü Kesme Makinası Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Kargo Fiyat Bilgi Listesi
Ülke Para Birimi En Düşük Kargo Fiyatı En Yüksek Kargo Fiyatı
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin