Koli Üzerine Yaz & Yapıştır Etiketleme Sistemleri 

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 0

İlan No: #00170685
Kategori: Koli Etiketleme Makinesi
Marka: UBS
Model Tipi: APL35S
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: İspanya
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Seyrantepe Mah. / Kağıthane / İstanbul
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

United Barkod Sistemler San. Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Özlem T.

UBS APL35S: Koli Üzerine Yaz & Yapıştır Etiketleme Sistemleri

UBS APL35S, otomatik yaz-yapıştır etiketleme sistemleri ile üretim hatlarındaki etiketleme ihtiyaçlarını karşılamak üzere özel olarak tasarlanmıştır. Dayanıklı ve esnek yapısıyla APL35S, uluslararası GS1 standartlarına uygun grup ambalaj etiketlemesi yapmak için ideal bir çözümdür.

Öne Çıkan Özellikler:

  • Modüler Tasarım: APL35S, farklı pozisyonlarda etiketleme yapabilme esnekliği sunar. Üst, yan, ön, arka, köşe ve çift etiket uygulamaları gibi çeşitli seçenekler ile farklı ihtiyaçlara kolayca cevap verir.

  • Hızlı ve Verimli: Gerçek zamanlı etiketleme kapasitesi ile yüksek hızlarda çalışabilir. Pnömatik uygulama ile dakikada 90 koliye kadar etiketleme yapabilirken, elektrikli uygulama ile bu rakam 180 koliye kadar çıkmaktadır.

  • Geniş Etiket Bobini Desteği: APL35S, dış çapı 300 mm’ye kadar olan etiket bobinlerini destekler. İsteğe bağlı olarak 350 mm (13,8’’) seçeneği ile daha büyük etiket uygulamalarını da mümkün kılar.

  • Bilişim ve Otomasyon Entegrasyonu: I/O kuru kontaklar ile UBS Label CS® ve UBS LabMan yazılımları kullanılarak, APL35S Serisi her türlü bilişim ve otomasyon sistemiyle kolayca entegre edilebilir. ERP, MES, WMS ve DBMS sistemleriyle bağlantı kurarak üretim süreçlerinizi optimize eder.

  • Kullanıcı Dostu Arayüz: Dokunmatik ekranı sayesinde etiket parametrelerini hızlı ve kolay bir şekilde değiştirebilir, kullanım kolaylığı sağlar.

  • Yüksek Kalite Baskı: APL35S, uluslararası GS1 kodlama ve izlenebilirlik standartlarına uygun ANSI ve GTIN barkodlarını A ve B kalitesinde yazdırma yeteneğine sahiptir.

Neden UBS APL35S?

UBS APL35S, yüksek performansı ve çok yönlü etiketleme yetenekleri ile ürünlerinizi güvenli bir şekilde etiketlemek için pazar referansı olarak kabul edilmektedir. Tekli paketler, kartonlar ve koliler için mükemmel bir çözüm sunarak üretim süreçlerinizi hızlandırır ve etkinleştirir.

Gelişmiş teknolojisi ile etiketleme ihtiyaçlarınıza uygun, güvenilir bir çözüm arıyorsanız, UBS APL35S mükemmel bir tercihtir!

 

UBS APL35S Teknik Özellikleri

T.Ö

Koli Etiketleme Makinası Apl35s Videosu
ubs apl35s kolı üzerine etiketleme sistemi otomatik yaz-yapıştır etiketleme gs1 standartlarına uygun etiketleme etiket yazıcı aplikatör modüler etiketleme sistemi
Koli Üzerine Yaz & Yapıştır Etiketleme Sistemleri 
Koli Üzerine Yaz & Yapıştır Etiketleme Sistemleri  Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Kargo Fiyat Bilgi Listesi
Ülke Para Birimi En Düşük Kargo Fiyatı En Yüksek Kargo Fiyatı
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin