100X150 Cm Pro Pnomatik Transfer Baskı Presi

5.200
+KDV Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00125701
Kategori: Pnomatik Transfer Baskı Presi
Marka: Tempress
Model Tipi: TP-V3,0P-15P
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: 15 Gün
Konum: Madenler Mah. / Ümraniye / İstanbul
Satış Detayı: Vade Olur, Kredi Kartına Taksit, Havale / EFT, Kredi Kartı

Satıcıyla iletişim kur

Temshop Makina

Temshop Makina

Danışman : Doruk İ.

Tempress TP-V3.0P

TP-V3.0P Pnomatik Transfer Baskı Presi (75x105 Cm Eko)

 

ÖZELLİKLER :

*ÇİFT BASKI TABLASI İKİ KAT BASKI HIZI

*2 YIL GARANTI

*750X1050 mm BASKI ALANI MAKSİMUM BASINÇ 1880 Kg @ 6 BAR

*DİJİTAL PID TİP ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRONİK TERMOSTAD ±2°C ÇALIŞMA HASSASYETİ

*DİJİTAL EKRANLI max.99dak.99sn. KAPASİTELİ ZAMAN SAYACI

*HER YÖNE HAREKETLİ ÜST TABLA İLE PAD KULLANMADAN FARKLI KALINLIKTAKİ MATERYALLERE BASKI İMKANI

*70 mm ALT-ÜST TABLA ARASI MESAFE

*KALİTELİ PNÖMATİK EKİPMANLAR İLE GÜVENİLİR HASSAS BASINÇ AYARI VE ÇOK UZUN ÖMÜR

*PROFESYONEL KULLANIMA UYGUN TASARIM GÜNLÜK 4000  ADETE KADAR BASKI KAPASİTESİ

*ÜÇ FAZ 380 VAC 50-60 Hz BESLEME VOLTAJI

*3 ADET 2000 Watt TOPLAM 6000 Watt ISITICI REZİTANS GÜCÜ

*SÜNGER KAPLI ALT TABLA VE ALÜMİNYUM KORUMA TEFLONU

*T-SHIRT,JEANS,PUZZLE,METAL PLAKALAR VB. HER TÜRLÜ TRANSFER BASKI ÜRÜNÜNE UYGUN TASARIM

 

AKSESUARLAR :

*ÇABUK BAĞLANTI UÇLARI TAKILMIŞ 5m FLEX HAVA HORTUMU

 

NOT:

*MAKİNE YERLİ ÜRETİM OLDUĞU İÇİN BOL YEDEK PARÇA

*UCUZ YEDEK PARÇA

*MAKİNELERİNİZE YERİNDE SERVİS YAPILDIĞI TAKDİRDE YOL ÜCRETİ MÜŞTERİYE AİTTİR

*MERKEZ SERVİS YERİMİZ ÜMRANİYE ŞUBEMİZDİR

 

Genel Açıklama

Makinelerimiz tamamen yerli imalattır. Ürünlerimizde siemens marka kontaktör, emko marka elektronik termostat, emko marka elektronik zamanlayıcı, emas marka anahtar, fransız malı rescal rezistans telinden plaka rezistans, opaş marka aç kapa şalter kullanılmaktadır. Ürünlerimiz imalat hatalarına karşı 2 yıl tarafımızdan imalatçı garantisine sahiptir. Ürünlerimiz uzun ömürlü olması açısından ORS marka rulmanlı yataklamalara sahiptir.Kullanıcı memnuniyeti oldukça yüksek ürünler ile yaklaşık 25 senedir tekstil piyasasına ve yurt dışında bir çok ülkede distribütörlüklerimiz vardır. 

Transfer Baskı Presi Nedir?

Transfer baskı presleri, yaratıcı tasarımları ve uygulama işlerinizi tamamlamanızı sağlayan önemli bir araçtır. Ne kadar yüksek kaliteli malzemeler veya yetenekli personel kullanırsanız kullanın sonuçları görüntüleme ve sunma aşaması kaliteli güvenilir ve sağlam bir transfer baskı presinin varlığında sağlanır.

Tasarladığınız ve ürettiğiniz herşeyin son hali belirleyen nokta, kaliteli güvenilir ve sağlam bir transfer baskı presinin altında yatar. Bu makine, en kaliteli ekipmanları kullanıyor olsanız bile, sonuçları belirleyen en önemli unsur olarak öne çıkar. 

Sözün özü; sonucu kaliteli güvenilir ve sağlam bir transfer baskı presinden alırsınız!

Süblimasyon Presi

İnsanların kullandıkları birçok üründe preslerden yararlanılmaktadır. Süblimasyon pres işlemlerini yapan makineler içerisinde düz pres, combo pres, tabak baskı presi, kupa bardak presi, kupa pres ve şapka pres makineleri yer almaktadır. Bu pres makineleri ısındıktan sonra pres işlemini gerçekleştirebilmektedir. Mesela tabak baskı pres makinesi ısındığı zaman prese uygun kalıpta birçok tabağı kısa sürede çıkarabilmektedir. Tabaklar baskıya uyumlu olduğu sürece bu işlemde herhangi bir zorlukla karşılaşılmamaktadır.

Süblimasyon presi içerisinde yer alan en avantajlı pres makinesi combo pres olarak bilinmektedir. Bu makineyi alan firmalar genel olarak geniş formatta baskı gerçekleştiren firmalardır. Bu makine aynı anda birden fazla ürüne baskı yapabilmektedir. Çok uygun bir bütçe ile fazla ekonomik gelir elde etmek isteyen firmalar combo pres makinesi alımı yapmalıdırlar. Makinede şapka presi, kupa presi, tabak baskı presi ve yedek kupa rezistansı yer almaktadır. Bu kadar aparatı bünyesinde bulundurmasına rağmensüblimasyon presi işlemlerinizde size son derece kolaylık sağlayan bu makineler az yer kaplamaktadır.

Anahtarlık, puzzle, t- shirt ve değişik metal plakalar mı basmak istiyorsunuz o halde süblimasyon presi makineleri içerisinden düz baskı preslerini tercih etmeniz gerekmektedir. Bu makinelerde düz zeminden yararlanarak hızlı ve pratik bir şekilde baskı gerçekleştirebilirsiniz. Kupa baskı presleri de makineye uyumlu preste birden fazla kupa bardağı hızlı bir şekilde elde etmenize yardımcı olacak makineler arasında yer almaktadır.

 

Taş Presi

Taş presi yapan makineleri içerisinde bazıları daha seri üretim gerçekleştirebilmek amacı ile çift kalıplı olarak tasarlanmışlardır. Bu makinelerde zaman kaybetmeden yapacağınız baskı işlemlerinde ısı ve basınç sistem özellikleri size hassas baskılar elde etmenizde yardımcı olacaklardır. Raylı sistemden yararlanılarak üretilen bu makinelerde kullanım çok rahat gerçekleşebilmektedir. Aynı zamanda yüksek performansta üretim yapılabilmektedir.

Taş presi makineleri içerisinde buharlı vakumlu çalışan makinelerde yer almaktadır. Kalıp değişimi gerçekleştirebileceğiniz taş presi makineleri müşterinin istediği kalıpta ürün çıkarmanız açısından size kolaylık sağlamaktadır. Bu makinelerde penye, kot, taş ve transfer baskı işlemleri uygulayabilirsiniz. Manuel taş ve baskı pres makinelerinde ise durum biraz daha farklıdır. Bu makineler taşınabilir özellikte olduğundan her alanda kullanılabilmektedir. Tek tip baskı yapmak istediğiniz zaman bu pres makinesi sizin en önemli yardımcınız olacaktır.

Manuel şapka taş presi makinesi, tam otomatik çift şapka baskı presi, gezer kafa taş transfer baskı presi ve döner kafa taş ve baskı presi kolay bir şekilde el kullanabileceğiniz makinelerdir. İç giyim ve etiket basım işlemini çok yapan firmalar için döner kafa taş ve transfer baskı presi makinesi önerilmektedir. Bu makinede yer alan çift kalıp ve döner kafa özelliği sayesinde hızlı bir şekilde etiket baskı, empirme baskı, transfer baskı ve taş baskı işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bu makinenin diğer olumlu özelliği de hızlı üretimin yanı sıra az yer kaplama özelliğinin bulunmasıdır.

 

Süblimasyon Presleri

Süblimasyon presler, tekstil ürünlerinde baskı yapmaya yarayan bir baskı makinesidir. Her cins kumaşa uygulanabilir ve kumaşların üzerine uygulanırken transfer yöntemi kullanılır. Transfer Süblimasyon presleri ile yapılan baskılar son derece dayanıklıdır. Yapılan baskılarda kullanılan mürekkebin ısısı son derece mühimdir. Genellikle 180 ile 220 derece civarında bir ısı ile uygulanır. Pres makineleri sayesinde yapılan baskılar her türlü kumaş üzerine fotoğraf, çıkartma, desen, yapma imkanı verir.

Süblimasyon presleri’nin kullanılacağı ürünler ve yerler arasında polyester yahut pamuklu birçok kumaş bulunmaktadır. Polyester ya da pamuklu kumaşlarda kullanılır. Aynı zamanda pek çok grafik tasarımda da uygulanabilir. İç mimaride kullanılır. Dünyada spor kıyafetlerde yapılan baskı türleri de genellikle süblimasyon transfer baskı presleri ile yapılmaktadır. Bu Taş baskı yöntemi ile çok sayıda kurum ve kuruluş çalışanlarının ya da firmalarının tişörtlerinin ürünlerinin üzerine baskı yaptırıyor. Sın yıllarda tüm dünyada yaygın bir şekilde kullanılan baskı yöntemi aslında çok büyük de bir reklam kampanyası anlamına geliyor. Pek çok firma tişörtler üzerindeki marka baskıları ya da amblemlerle ciddi bir reklam yapmaya devam ediyor. Aynı şekilde, şapka mont, pantolon gibi pek çok tekstil ürünü bu anlamda firmaların reklam ürünleri haline geliyor.

 

Süblimasyon Transfer Baskı Presleri

Süblimasyon presleri en sık kullanıldığı sektörlerden biri de promosyon ürünleri ile ilgil firmalar oluyor. Pek çok şirket yılın belli dönemlerinde ya da işleri gereği sık sık promosyon bastırmak zorunda kalıyor ya da istiyor. Bu anlamda promosyon firmaları süblimasyon presleri sayesinde her türlü zemin üzerine baskı yapabiliyorlar. Bunlardan en sık karşılaşılan örnekler ise kupalar, kalemler, bardaklar, bardak altlıkları, rozetler, mıknatıslar vesaire. Özellikle ilaç firmalarının bu konuda ciddi çalışmaları söz konusu. Düzenli olarak promosyon bastıran ilaç firmaları aynı zamanda pek çok ilacın da tanıtımını ve reklamını bu baskı türünü kullanarak yapıyorlar. Bu nedenle çağımızın en kullanışlı ve en pratik çözüm sunan makinelerinden biri süblimasyon presleri dir.

transfer baskı presi transfer baskı ürünleri çift baskı tablası endüstriyel elektronik termostat pnömatik ekipmanlar
100X150 Cm Pro Pnomatik Transfer Baskı Presi Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Kargo Fiyat Bilgi Listesi
Ülke Para Birimi En Düşük Kargo Fiyatı En Yüksek Kargo Fiyatı
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin