Silver Enginer SEFJ-500-6 Alüminyum Folyo Streç Film Kesim Makinası
Ev üretimi için özel olarak çalışılan Otomatik Sarıcı modeli SEFJ-500-6 veya Alüminyum Folyo, Streç Film ve Fırın Kağıdı İkram Ruloları.
Kompakt tasarımı ve programlanabilir çalışma döngüsü, altı mil ünitesi ile kesintisiz geri sarabilir ve her zaman harika sunar basit işlemle üretim performansları.
Ayrıca Otomatik Kutu Paketleme Makinesine de bağlanabilir.
tam otomatik üretim hattı.
Bu makine, otomatik maça yükleme ve çalışmaya devam etmek için altı mil grubu ile donatılmıştır.
Bu makinede, Kağıt Çekirdeği üzerindeki malzemenin geri sarılması, Elektronik artı Mekanik tarafından otomatik olarak yapılır.
İletim Mekanizması, aşağıdaki işlemler otomatik olarak gerçekleştirileceği için:
Kağıt Çekirdeklerin geri sarma istasyonuna otomatik olarak yerleştirilmesi
Sarma göbeğine otomatik malzeme geçirme
Otomatik kesme işlemleri
Geri sarma ünitesinin otomatik hareketi
Bitmiş rulonun otomatik olarak boşaltılması
Otomatik geri sarma
Bitmiş ruloları makineden otomatik besleme
Makine hammaddeyi geri sararken, kağıt çekirdeğin tutkalla püskürtülmesi gerekmez ve Hammaddeler mükemmel bir şekilde yuvarlanabilir. (Herhangi bir şeyden kaçınmak için "tutkal püskürtme cihazı" nın ek satın alınması için kırışıklıklar, lütfen ek satın alma seçeneklerine bakın İsviçre “ROBATECH”Hot Melt Glue ünitesi. )
alüminyum folyo streç film kesim makinası
silver enginer sefj-500-6
otomatik sarıcı modeli
altı mil ünitesi