Kaşar Peyniri Proses Tank

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00202829
Kategori: Süt Proses Tankı
Marka: Arminoks
Model Tipi: A-KP001
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Erenler Mah. / Erenler / Sakarya
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Arminoks Makina

Arminoks Makina İmalatı Ve Pazarlama San.Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Arminoks M.

Arminoks

Kaşar Peyniri Proses Tank

Kaşar proses tankı, kaşar üretiminde kullanılan başlıca makinalardan birisir; içerisine konulan sütün ısıtılmasını sağlar. İstenilen sıcaklığa ulaşıldığında ise içerisine maya ve diğer bileşenler ilave edilir içerisindeki karıştırıcı sayesinde maya ve diğer bileşenler homojen olarak tankın her tarafına karışır.

Daha sonra mayalanmış sütü; küp şeklinde kesebilecek yapıda özel dizayn edilmiş kesici bıçaklar sayesinde mayalanmış pıhtı kesilir. Pıhtı olgunlaştıktan sonra telemeyi oluşturur.

Kaşar Proses Tankı Teknik Özellikleri

  • Kaşar proses tankının karıştırıcıları çift yönlü olarak çalışırlar. Sağa dönerken karıştırma görevi görür, sola dönerken ise kesme görevi görür. Kesme görevi gören bıçakların birisi dikey birisi yatay olarak imal edilir. Redüktör ve mafsal aktarımı ile yönlendirmeli yataklama yapılır.
  • Kaşar proses tanklarının gövdesinde dimple plate (ısıtma cidarı) sacı bulunur. Isıtma cidarında dolaşan buhar ile ısıtma işlemi sağlanır. Cidarda dolaşan buharın test basıncı 3 bar, uygulama basıncı ise 1,5 bar dır. Tank gövdesinde pnömatik valfli buhar girişi ve buhar çıkışında buhar kapanı olarak adlandırılan kondenstop bulunmaktadır.
  • Kaşar proses tanklarının elektrik panosu IP 65 koruma sınıfına sahip olup platform üzerine monte edilir. Karıştırıcıların kontrolü invertör ile gerçekleştirilir.
  • Bazı müşterilerin talebine göre PID kontrollü olarak yapılırken bazı müşterilerin talebine göre PLC kontrolde yapılabilir.
  • PLC kontrollü tanklarda reçete işlemi ve bazı otomatik kontrol işlemleri opsiyonel olarak yapılabilir.
  • Tank kutu profilden platform üzerine oluşturulmuştur. Platform tanka flanşlı bağlantı ile bağlanır. Yanında ayrıca operatörün kontrol ve kumanda için üzerine çıkacağı seyyar bir platform bulunmaktadır. Operatörün kullandığı seyyar platform kaymayı engelleyecek özel bir yüzeye sahip paslanmaz çelik sactan yapılır.
  • Tankın ürün çıkışında pratik ve kullanışlı büyük çapta hijyenik paslanmaz kelebek vana bulunur.
  • Tankın üzerinde menhol kapağı ve kapağın iç kısmında emniyet sensörlü ızgara sistemi mevcuttur. Izgara açık pozisyondayken bıçaklar çalışmayacak şekilde emniyet sağlanmıştır.
  • Tankın üzerinde bir havalandırma bacası bulunur. Bacanın içerisinde içeriye yabancı cisim kaçmasını önleyecek ayrıca bir delikli sac bulunur.
  • Kaşar proses tanklarında 2 adet döner başlıklı CIP topu bulunur.
  • Yüksek kapasiteli tanklarda peynir altı suyunun çıkışını sağlamak için delikli sactan imal edilmiş vakum pompası ile birlikte çalışan tahliye sistemi mevcuttur. Bu tahliye sistemi karıştırma işlemi bittikten sonra otomatik olarak teleme içerisine daldırılır ve vakum pompası sayesinde peynir altı suyunu emer ve tanktan uzaklaştırır.
  • Tank içerisindeki teleme boşaltılırken içerisinde ürün kalmaması için tank gövdesinin öne eğimlenmesini sağlayan pnömatik piston bulunur.

Kaşar Peyniri Proses Tank Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Kargo Fiyat Bilgi Listesi
Ülke Para Birimi En Düşük Kargo Fiyatı En Yüksek Kargo Fiyatı
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin