2 Kutuplu 3000/3600 RPM Vibrasyon Motoru

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00241651
Kategori: Vibrasyon Motoru
Marka: Italvibras
Model Tipi: MVSI
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Küçükyalımerkez Mah. / Maltepe / İstanbul
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

ATS Motor

Ats Redüktor Motor Endüstriyel Güç Sistemleri Ltd. Şti.

Danışman : Ats M.

2 Kutuplu 3000/3600 RPM Vibrasyon Motoru

Italvibras MVSI Serisi

Teknik Özellikler:

Güç Kaynağı 24V'den 690V'a kadar üç fazlı voltaj, 50Hz veya 60Hz veya tek faz 100-130V, 60Hz ve 200-240V, 50Hz (tek fazlı tipler kondansatörsüz olarak sağlanır); sabit tork yük profili ile taban frekansa kadar 20Hz ile bir inverter kullanımı için uygundur.

Kutup Sayısı 2, 4, 6 ve 8 standart kutup, talep üzerine 10 ve 12 kutup.

Avrupa Direktiflerine Uygunluk Düşük Voltaj 2006/95/EC; ATEX 94/9/EC.

Referans Düzenlemeler EN 60034-1, IEC/EN 61241-0, IEC/EN 61241-1.

Çalışma Maksimum belirtilen santrifüj kuvveti ve elektrik gücünde sürekli hizmet (S1). Kesintili hizmetler de vibratör tipi ve çalışma koşullarına bağlı olarak mümkündür. Detaylı bilgi için teknik destek ofisimizle iletişime geçin.

Santrifüj Kuvveti 30500 Kgf'ye (300 kN) kadar genişletilmiş aralık, santrifüj kuvveti %0 ile %100 arasında ayarlanabilir.

Mekanik Koruma IEC 529, EN 60529'a göre IP 66.

Mekanik Darbelere Karşı Koruma IEC 68, EN 50102'ye göre IK 08.

Yalıtım Sınıfı Sınıf F (155°C), talep üzerine Sınıf H (180°C).

Tropikleşme Tüm vibratörlerde standart, AF 33 ve 35'e kadar vakum kapsülleme ile, daha büyük boyutlar için "damla damla" sistem ile.

Ortam Sıcaklığı -20°C ile +40°C arasında. Daha yüksek veya daha düşük sıcaklıklar için versiyonlar talep üzerine mevcuttur.

Vibratör Termal Koruması 70 boyutundan itibaren standart PTC dereceli termistör ısı dedektörleri 130°C (DIN 44081-44082), daha küçük boyutlar için talep üzerine. Farklı sıcaklıklar ve anti-kondensasyon ısıtıcıları ile termistörler talep üzerine.

Vibratörün Sabitlenmesi Her pozisyonda ve dolayısıyla sınırlama olmaksızın.

Yağlama Tüm vibratörler fabrikada yağlanmıştır ve normal çalışma koşullarında daha fazla yağlama gerektirmez ("ÖMÜR BOYU" yağlama). Ağır hizmet çalışma koşullarında, 35 boyut ve daha büyükleri için periyodik yeniden yağlama uygulanabilir.

Terminal Kutusu Büyük sabit elektrik bağlantıları. Özel şekilli terminaller, güç kaynağı kablosunu sabitleyerek gevşemesini önler.

Elektrik Motoru Üç fazlı asenkron tip. Titreşimli makinelerin gereksinimlerine özel maksimum kalkış torkları ve tork eğrileri için tasarlanmıştır. 35 boyutuna kadar vakum kapsülleme kullanılarak izole edilmiş sargılar; daha büyük boyutlar için sınıf H reçine ile "damla damla" sistemi kullanılır. Rotor döküm alüminyumdur.

Gövde 60 boyutuna kadar yüksek dayanımlı alüminyum alaşımdan, daha büyük boyutlar için küresel dökme demirden. Normal çalışma sıcaklığını tam yükte düşüren ve ısı dağılımını iyileştiren patentli şekil.

Rulman Flanşı Dökme demirden (küresel veya gri) veya çelik rulman yuvası ile alüminyumdan. Flanşın geometrisi, yükü gövdeye eşit olarak iletir.

Rulmanlar Italvibras için özel olarak tasarlanmış, hem yüksek radyal hem de eksenel yükleri desteklemek için özel geometrili özel rulmanlar.

Motor Şaftı Gerilmeye dayanıklı, işlem görmüş çelik alaşımdan (İzotermik sertleştirme).

Eksantrik Ağırlıklar Santrifüj kuvvetinin sürekli ayarlanmasına olanak tanır. Bu ayarlama, maksimum santrifüj kuvvetinin yüzdesi olarak ifade edilen dereceli bir ölçek ile gerçekleştirilir. Ayar hatalarını önleyen patentli bir sistem (patent N°MO98A000194) olan ARS.

Ağırlık Kapakları Alüminyum alaşımdan. Bazı boyutlarda bölünmüş kapaklar mevcuttur, lütfen sayfa 14'teki MVSI-TS bölümüne bakın. Talep üzerine AISI 304 paslanmaz çelik ağırlık kapakları temin edilebilir.

Boya 200°C'de fırınlanmış polimerize epoksi polyester tozu esaslı elektrostatik yüzey işlemi. Tuz püskürtme testinde 500 saat test edilmiştir.

Paslanmaz Çelik Koruma Talep üzerine, korozyona karşı yüksek dereceli koruma (poliüretan boyada paslanmaz çelik mikro süspansiyonlar) mevcuttur. Farklı montaj cıvata desenlerine sahip çeşitli boyutlar mevcuttur. Lütfen Italvibras satış ofisi ile iletişime geçin.

tablo1

tablo2

santrifüj kuvveti 2 kutuplu 3000/3600 rpm vibrasyon motoru 24v-690v güç kaynağı atex uyumlu motor ıtalvibras 2 kutuplu motor ıtalvibras mvsı serisi sabit tork yük profili avrupa direktiflerine uygunluk italyan vibrasyon motoru
2 Kutuplu 3000/3600 RPM Vibrasyon Motoru Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Kargo Fiyat Bilgi Listesi
Ülke Para Birimi En Düşük Kargo Fiyatı En Yüksek Kargo Fiyatı
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin