Pimak Profesyonel Mutfak - Kimdir

Endüstriyel Mutfak Ekipmanları, Piliç Çevirme Makinaları, Döner Makinaları, Pişirme Fırınları, Kafeterya Ekipmanları, Soğutma Ekipmanları, Mutfak Tezgahları ve Dolapları, Mutfak Ekipmanları, Market Dolapları İmalatı ve Satışı

Pimak Endüstriyel Mutfak Ekipmanları

Pimak Endüstriyel Mutfak Ekipmanları 1991 yılından bu yana, İstanbulda faaliyet göstermektedir.

Pimak yılların tecrübesi ve 24 yıllık başarı hikayesi ile endüstriyel mutfak ekipmanları imalatı sektöründe lider firmaları arasında olmayı başaran Pimak Profesyonel Mutfak ürün çeşitliliği, tasarım farklılıkları, kalite anlayışı ve satış sonrası hizmetleri ile Türkiye'nin saygın markalar arasında yer alarak sektöre katma değer sağlamaya ve yeni açılımlar yaratmaya devam ediyor.

Tüketici odaklı yaklaşımı ile sektörün ihtiyaç ve beklentilerini her noktada ürünlerine ve hizmetlerine en iyi şekilde yansıtan Pimak, Endüstriyel Mutfak sektöründe yeni eğilim ve trendleri öngörerek tüm üretim ve hizmet süreçlerini sürekli geliştiriyor.

Yenilikçi çizgisi ile modern üretim ve pazarlama anlayışını sektördeki deneyimi ile birleştiren Pimak, aynı zamanda Endüstriyel Mutfak sektöründe standartları sürekli yükseltmeyi hedefliyor.

PİMAK Profesyonel Mutfak olarak müşteri taleplerine daha hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek için fabrika alanlarını büyütüp üç birime ayırmıştır.

1. Bölümde Piliç Çevirme Makinaları imalatı
2. Bölümde Hamur Makinalar & Mutfak Tezgahları ve Dolapları
3. Bölümde Hertürlü Mutfak Ekipmaları ve Market Dolapları imalatı vardır.

Müşteri memnuniyeti firma olarak bizlere geleceğe güvenle bakmak, müşterilerimize karşı hizmetimizi kusursuz ve eksiksiz yapmaktır. Amacımız Kaliteden ödün vermemek, büyümektir